עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עצוב שהספורט כל כך לא פופולרי שאחד הליפטרים הגדולים ביותר בהיסטוריה לא יכול להשיג פאקינג מונוליפט שיש לך אפילו בכמה מכונים בארץ...עכשיו אני מבין למה הוא לא משתמש במונוליפט
הוא הסביר אחר כך גם כששאלו אותו לגבי אם הוא מתכוון מתישהו להסקוויט סומו והוא אמר שזה משהו שאפשר לעשות רק אם יש לך מונוליפט. אולי באמת יקח שנה להתרגל אם הוא רוצה להשתמש במונוליפט כדי לשנות טכניקה לעמידה רחבה יותר בסקוואט. זה משהו שבאמת יכול לקחת הרבה מאוד זמן מהנסיון הראשון ועד ל480 קילו.קצת הגזים שהוא אמר צריך לפחות שנה להרגל עליו
אם הייתה דרישה אז הייתי יושב כמה שעות ונותן סיכום קצת יותר "מורחב" לראיון הזה על סמך הדברים שהוא אמר שגם לא תורגמו בכתוביות אבל חבל לי על הזמן שלי אם אני אעבוד בשביל 3 אנשים...מעניין מאד, חבל רק שעל כל 10 משפטים שלו מתרגמים אחד..
אני מקווה שהבנת נכון והכוונה היא שהוא לא יכול לקשור לעצמו את השרוכים רק בזמן תחרות כשהוא עם הציוד והרצועות עליו. בחיי היום יום הוא יכול לקשור לעצמו שרוכיםהוא לא יכול לקשור לעצמו את השרוכים
האמת שלא. תודה על ההבהרהאני מקווה שהבנת נכון והכוונה היא שהוא לא יכול לקשור לעצמו את השרוכים רק בזמן תחרות כשהוא עם הציוד והרצועות עליו. בחיי היום יום הוא יכול לקשור לעצמו שרוכים
יש סירטון של kk מדבר על זה בהרחבה, אחרי הwrpf תחפש ביוטיוב (הייתי מדביק לינק אבל אני מהפלא).הוא כבר ליפטר עלית השני ששמעתי אותו מדבר על עירוים שהם עושים . זה נראה לי קטע אצל הליפטרים של הרוסים .
מה זה הדבר הזה ?
הבהרה לגבי ארוחת בוקר -עוד כמה דברים מעניינים למי שאין כח לראות את כל הסרטון
מאמנים שונים ניסו ללמד אותו סקוואטים שונים.
הוא לא עושה שום תרגילי עזר.
הוא לא יכול לקשור לעצמו את השרוכים
ארוחת בוקר: ככר לחם צנצנת נוטלה וליטר חלב
יש סירטון של kk מדבר על זה בהרחבה, אחרי הwrpf תחפש ביוטיוב (הייתי מדביק לינק אבל אני מהפלא).
עוד פרט חשוב:עוד כמה דברים מעניינים למי שאין כח לראות את כל הסרטון
מאמנים שונים ניסו ללמד אותו סקוואטים שונים.
הוא לא עושה שום תרגילי עזר.
הוא לא יכול לקשור לעצמו את השרוכים
ארוחת בוקר: ככר לחם צנצנת נוטלה וליטר חלב
בונא עשו מזה דת, מה זה לא מאמינים? לא אוהבים לעשות LB או לא נוח להם או משהו שלא יעשו.והם פשוט חד וחלק לא מאמינים בלואו באר סקוואט וחושבים שזה בולשיט גמור
לא מאמינים בקטע שלדעתם זה גורם לפציעות וגרוע לגב וכו. וזה אנשים עם מלא ותק בתחום שאחד מהם פוואר ליפטר כבר מעל 20 שנהבונא עשו מזה דת, מה זה לא מאמינים? לא אוהבים לעשות LB או לא נוח להם או משהו שלא יעשו.
זה לא אומר שמה שהוא אומר זה נכון, שיהיה פאוורליפטר גם 40 שנה.לא מאמינים בקטע שלדעתם זה גורם לפציעות וגרוע לגב וכו. וזה אנשים עם מלא ותק בתחום שאחד מהם פוואר ליפטר כבר מעל 20 שנה
ברור. פשוט בזמנו הפתיע אותי שבנאדם עם כל כך הרבה ותק דיבר כאלה שטויות.זה לא אומר שמה שהוא אומר זה נכון, שיהיה פאוורליפטר גם 40 שנה.
והתוצאות מדברות בעד עצמן, סווקאט רבעים במולטיפליי ומשקלים די מביישים במולטיפליי.דרך אגב, לא יודע לגבי ליפטרים אחרים, אבל יצא לי לדבר בארץ עם כמה מהמתחרים באיגוד של ואלרי (אחד מהם מאסטרס מקום ראשון בארץ מאשדוד לפי מה שידוע לי) והם פשוט חד וחלק לא מאמינים בלואו באר סקוואט וחושבים שזה בולשיט גמור, אפילו שכאן מלאניצ'ב בעצמו מסביר שהוא עבר מהיי באר ללואו באר כי זה פשוט יותר טוב.
כי הם ״זקנים״והתוצאות מדברות בעד עצמן, סווקאט רבעים במולטיפליי ומשקלים די מביישים במולטיפליי.