הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ראיון עם אנדריי מלניצ'ב לאחר התחרות

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609

אחרי שראיתי את כל הראיון - סיכום : אם היה למלניצ'ב מונוליפט הוא היה שובר את השיאים של עצמו ומגיע לסקוואט הרבה יותר כבד ומסוגל ליותר. בנוסף הביא הרבה מאוד מידע על התזונה שלו, צורת האימונים, הכנה לתחרות וכל המסביב, באמת ראיון לעניין!

אתם מבינים יש הבדל בין לקבוע שיא עולם בארץ שלך ובין ארץ אחרת אחרי 17 שעות נסיע + בזמן התחרות איבד איזה 9 קילו נוזלים.
ועכשיו אני מבין למה הוא לא משתמש במונוליפט,קצת הגזים שהוא אמר צריך לפחות שנה להרגל עליו.

• פותח/ת השרשור
עכשיו אני מבין למה הוא לא משתמש במונוליפט
עצוב שהספורט כל כך לא פופולרי שאחד הליפטרים הגדולים ביותר בהיסטוריה לא יכול להשיג פאקינג מונוליפט שיש לך אפילו בכמה מכונים בארץ...
הוא בעצמו אמר שהוא מאמין שיש לו פוטנציאל להסקוויט 500 אם רק יהיה מונוליפט, ושבלי זה הוא כנראה לא הולך לעבור את השיא שלו בהרבה כי להתכונן לתחרות בראק ואז לצאת לתחרות במונוליפט זה פשוט לא פייר... פוטנציאל כל כך מטורף שהוא פשוט לא מצליח לנצל כמו שצריך בגלל מחסור בציוד...
קצת הגזים שהוא אמר צריך לפחות שנה להרגל עליו
הוא הסביר אחר כך גם כששאלו אותו לגבי אם הוא מתכוון מתישהו להסקוויט סומו והוא אמר שזה משהו שאפשר לעשות רק אם יש לך מונוליפט. אולי באמת יקח שנה להתרגל אם הוא רוצה להשתמש במונוליפט כדי לשנות טכניקה לעמידה רחבה יותר בסקוואט. זה משהו שבאמת יכול לקחת הרבה מאוד זמן מהנסיון הראשון ועד ל480 קילו.

דרך אגב, לא יודע לגבי ליפטרים אחרים, אבל יצא לי לדבר בארץ עם כמה מהמתחרים באיגוד של ואלרי (אחד מהם מאסטרס מקום ראשון בארץ מאשדוד לפי מה שידוע לי) והם פשוט חד וחלק לא מאמינים בלואו באר סקוואט וחושבים שזה בולשיט גמור, אפילו שכאן מלאניצ'ב בעצמו מסביר שהוא עבר מהיי באר ללואו באר כי זה פשוט יותר טוב.
מעניין מאד, חבל רק שעל כל 10 משפטים שלו מתרגמים אחד..
אם הייתה דרישה אז הייתי יושב כמה שעות ונותן סיכום קצת יותר "מורחב" לראיון הזה על סמך הדברים שהוא אמר שגם לא תורגמו בכתוביות אבל חבל לי על הזמן שלי אם אני אעבוד בשביל 3 אנשים...

עוד כמה דברים מעניינים למי שאין כח לראות את כל הסרטון
מאמנים שונים ניסו ללמד אותו סקוואטים שונים.
הוא לא עושה שום תרגילי עזר.
הוא לא יכול לקשור לעצמו את השרוכים
ארוחת בוקר: ככר לחם צנצנת נוטלה וליטר חלב

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שהבנת נכון והכוונה היא שהוא לא יכול לקשור לעצמו את השרוכים רק בזמן תחרות כשהוא עם הציוד והרצועות עליו. בחיי היום יום הוא יכול לקשור לעצמו שרוכים

אני מקווה שהבנת נכון והכוונה היא שהוא לא יכול לקשור לעצמו את השרוכים רק בזמן תחרות כשהוא עם הציוד והרצועות עליו. בחיי היום יום הוא יכול לקשור לעצמו שרוכים
האמת שלא. תודה על ההבהרה

הוא כבר ליפטר עלית השני ששמעתי אותו מדבר על עירוים שהם עושים . זה נראה לי קטע אצל הליפטרים של הרוסים .
מה זה הדבר הזה ?

הוא כבר ליפטר עלית השני ששמעתי אותו מדבר על עירוים שהם עושים . זה נראה לי קטע אצל הליפטרים של הרוסים .
מה זה הדבר הזה ?
יש סירטון של kk מדבר על זה בהרחבה, אחרי הwrpf תחפש ביוטיוב (הייתי מדביק לינק אבל אני מהפלא).
הבהרה לגבי ארוחת בוקר -
הוא אומר שהוא יודע שזה חרא מבחינה בריאותית אבל כבר לא אכפת לו (בחירה שלו לגמרי, כמו אדם שבוחר לעשן לדעתי.)

זה לא מה שהוא ממליץ לאנשים לעשות.

יש סירטון של kk מדבר על זה בהרחבה, אחרי הwrpf תחפש ביוטיוב (הייתי מדביק לינק אבל אני מהפלא).

כן ,אני מכיר את הסרטון המדובר (זה הליפטר השני שאמרתי חח) , בגלל זה אני זוכר שהוא דיבר על זה (משהו על ringer solution) ,והבחור שראיין אותו אמר שהוא גם עושה .

עוד פרט חשוב:
הוא לא אוהב בירה, אבל אם הוא חייב הוא יכול לשתות גם מיכל (אני לא מדמיין מצב בחיים שאני חייב לשתות בירה, זה תמיד בהתנדבות)
והם פשוט חד וחלק לא מאמינים בלואו באר סקוואט וחושבים שזה בולשיט גמור
בונא עשו מזה דת, מה זה לא מאמינים? לא אוהבים לעשות LB או לא נוח להם או משהו שלא יעשו.

• פותח/ת השרשור
בונא עשו מזה דת, מה זה לא מאמינים? לא אוהבים לעשות LB או לא נוח להם או משהו שלא יעשו.
לא מאמינים בקטע שלדעתם זה גורם לפציעות וגרוע לגב וכו. וזה אנשים עם מלא ותק בתחום שאחד מהם פוואר ליפטר כבר מעל 20 שנה

לא מאמינים בקטע שלדעתם זה גורם לפציעות וגרוע לגב וכו. וזה אנשים עם מלא ותק בתחום שאחד מהם פוואר ליפטר כבר מעל 20 שנה
זה לא אומר שמה שהוא אומר זה נכון, שיהיה פאוורליפטר גם 40 שנה.

הסקוואטים של חברה של וולרי לדעתי פדיחה אחת גדולה
אין עומק כלל,ואפילו לא שבירת מקביל ברוב הסירטונים שהם מעלים.
יצא לעשות אימון במכון הפרטי שלו, אנשים נחמדים והמקום נחמד מאוד.(לא קשור לכלום)

נערך לאחרונה:
דרך אגב, לא יודע לגבי ליפטרים אחרים, אבל יצא לי לדבר בארץ עם כמה מהמתחרים באיגוד של ואלרי (אחד מהם מאסטרס מקום ראשון בארץ מאשדוד לפי מה שידוע לי) והם פשוט חד וחלק לא מאמינים בלואו באר סקוואט וחושבים שזה בולשיט גמור, אפילו שכאן מלאניצ'ב בעצמו מסביר שהוא עבר מהיי באר ללואו באר כי זה פשוט יותר טוב.
והתוצאות מדברות בעד עצמן, סווקאט רבעים במולטיפליי ומשקלים די מביישים במולטיפליי.

והתוצאות מדברות בעד עצמן, סווקאט רבעים במולטיפליי ומשקלים די מביישים במולטיפליי.
כי הם ״זקנים״
בזמנו זה היה הסטנדרט
סקוואט עם חליפה עמידה סופר רחבה וטווח מאוד קצר,
היום הסטנדרט זה סקוואט עם רצועות וחגורה (בלי קשר לדיון שהיה על איך זה עוזר כנראה שכולם יסכימו שזה ציוד לכל דבר) לגובה ״שובר מקביל בקושי״ ,
בעתיד אולי הסטנדרט יהיה כמו של אייפיאף ושיט כמו ללא חגורה וכאלה (שמעתי כבר על איגוד שלא מותיר חגורות לא זכור לי איפה)
או לחילופין עם קפיצים בתחת ושמינית סקוואט / סמית מאשין וכו׳
אי אפשר לדעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית