עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
MAH NIGGAההעדפה שלי היא הזרקה לרגל
אחי אני לוקח אותו אם סיפיונט ודקה שיש לי כבר 7 שבועות בדםTestosterone Suspension - זמן מחצית החיים שלו זה 24 שעות .
ז"א כל יום .
וזה לא משנה מתי לקחת , פשוט להיות עקבי בזריקות .
אין לי ניסיון עם הסטרואיד הזה אבל לפי דעתי עדיף פעם ראשונה לתת חצי מיל ולשמור את היתר במזרק...כדי לראות מי נגד מי ואיך זה משפיע עליךתודה אנשים
זה 100 מיל לאמפולה..רוצה לתת הכל אבל מעדיף לפצל ל2 ככה שאם זה כואב זה לא ידפוק לי לגמרי תאימון
זה צריך רק לכאוב או גם לגרום לצליעה וכאלה? יש אימון רגליים מחר חח
וואלה חסראיפה הוא נעלם באמת?
זה לא ממש גרגירים אחי...זה קריסטלים כאלה כמו בויני וזה לא נתקע בכלל כשזה לא אצלי בתחת חחבזמנו שמעון אמר שיש בסספנשן גרגירים למיניהם שנתקעים במחט, תחפש את הלוג שלו.
כן אחי...בסיס מים עם קריסטליםזה נשאב בקלות כי זה על בסיס מיים נכון ? יש בזה קריסטלים ? יש מצב שזה לא עובר חלק במחט שאתה מנסה להזריק תחומר
למה לפח אחי?? זה חברה מעולהמה שלא קורה , קורה לטובה זרוק את הכל לפח ותהיה בריא 😉
אתה אקשן... קיצר שניה לפני שאתה מזריק תנער תמזרק ותזריק אם מחט ירוקה וזה צריך להיות חלק יחסית.למה לפח אחי?? זה חברה מעולה
השאלה שלי אם זה אומר שהחומר לא טוב או שאולי אני לא עושה משו בסדר
אתה מדבר על פאוור ליפטינג ?נותן עוד כוח מומלץ לפני תחרויות כוח
מבחינת תחרויות כוח, כן, פאוורליפטינג (גם וויטליפטינג וסטרונגמן, למשל)אתה מדבר על פאוור ליפטינג ?
ולוקחים את זה כל יום בנוסף לאסטרים ארוכים?