הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת מוצר לחיטוב

Bochnik

משתמש מתחיל
60
3
נק' מוניטין:
3
60
3
אני אתן לכם רקע אני בן 23 ב4 שבועות האחרונים אני עובד חיטוב בתוכנית של fbw הלינארית של ביל סטארק וכרגע ללא שילוב של אירובי ומבחינת תפריט אני כל שבועיים חותך ב300 קלוריות שמקורן בעיקר מפחמימות עד עכשיו ירדתי 6 קילו שבישבילי זה הישג מכובד ועכשיו לנושא אני מחפש שורף שומן טוב לקיק האחרון נכון יש לי עוד זמן אבל בגלל שמדובר בהזמנה מחול אז אני לוקח את הריזיקה
בכל מקרה ההתלבטות שלי היא כזאת בין הclanbitrol הידוע והמוכר לבין הwinidrol שראיתי שניתן להזמין מהאתר crazy bulck
לכן אני פונה אליכם שתיעצו לי מה עדיף ואם תוכלו להכנס לאתר ולבדוק את איכות המוצר בשבילי כי אין לי ידע בנושא אני אשמח

דיי כברררררר....
חלאס עם הבדיחה העצובה הזאת
FUCKING CRAZY TROLL
troll.jpg

קח באן ולך לישון

אחי האתר הזה שלאחרונה כולם רוצים להזמין מימנו הCRAZY BULK הזה זה לא הדבר האמיתי ככה שאף אחד לא ידע לענות לך על כל מה שקשור למוצרים שהוא מוכרים .
לגבי הקלן אתה יכול לקחת ... תקרא לפני השימוש לגבי המינונים ואם אתה רוצה לקחת מעל שבועים תצתרך לקחת קטוטיפן יחד

• פותח/ת השרשור
החלטתי לנסות את זה על עצמי ככה לומדים מניסוי וטעיה אם טעיתי לא נורא אם זה עושה עבודה יכול להיות שזה פתרון להמון אנשים בכל מקרה אני אפתח לוג לגבי הנושא

החלטתי לנסות את זה על עצמי ככה לומדים מניסוי וטעיה אם טעיתי לא נורא אם זה עושה עבודה יכול להיות שזה פתרון להמון אנשים בכל מקרה אני אפתח לוג לגבי הנושא
רק תשתדל לפתוח את הלוג שלך בפורום שעוסק בדבילים גמורים שקונים כל שטות שמוכרים להם..יש שם אנשים כמוך
לא חושב שזה הפורום המתאים
וגם לא בטוח שמעניין פה מישהו

נערך לאחרונה:
רק תשתדל לפתוח את הלוג שלך בפורום שעוסק בדבילים גמורים שקונים כל שטות שמוכרים להם..יש שם אנשים כמוך
לא חושב שזה הפורום המתאים
וגם לא בטוח שמעניין פה מישהו

באמת עד כדי כך?! לרדת לעלבונות? אפשר לחשוב מה הבחור כתב.. אז הוא חדש בתחום ועושה טעויות (אולי).
למה אתה נולדת יודע כל?! אתה לא טעית אף פעם?!

למה לך לבחור במוצר שאתה לא יודע מה יש בפנים ומה שמו שמה ?? אני לא מבין את הגישה הזאת ... אם אתה רוצה סטרואידים פשוט לך כבר על סייקל " הדבר האמיתי " וזהו .
או שתיקח את הקלן ... לקנות איזשהם כדורים באיטנרנט שאחרי זה לך תדע מה שמו שמה זה דבר שהייתי מציע לך לחשוב עליו שוב ...

אפשר לחשוב מה הבחור כתב.. אז הוא חדש בתחום ועושה טעויות (אולי).
נראה שמי שלא מבין מה כתוב זה אתה..ולא הוא!!
אז הוא חדש בתחום ועושה טעויות (אולי).
על איזה תחום כבודו מדבר?? זה נראה לך רציני...אנשים שמוכרים להם לוקשים בקופסאות יפות בשמות ש"במקרה" דומים לדבר האמיתי...כמה מטומטם אפשר להיות??? יש גבול לרמה שאפשר לרדת אליה
למה אתה נולדת יודע כל?! אתה לא טעית אף פעם?!
לא יודע יותר מידי וטעיתי מספיק
אבל לא נראה שלוג קומי מהסוג הזה יכול לשרת/לכבד את הפורום או את פותח השרשור
אבל זה לא יפריע לי להנות ממנו ולצחוק בקול

נערך לאחרונה:
אני אתן לכם רקע אני בן 23 ב4 שבועות האחרונים אני עובד חיטוב בתוכנית של fbw הלינארית של ביל סטארק וכרגע ללא שילוב של אירובי ומבחינת תפריט אני כל שבועיים חותך ב300 קלוריות שמקורן בעיקר מפחמימות עד עכשיו ירדתי 6 קילו שבישבילי זה הישג מכובד ועכשיו לנושא אני מחפש שורף שומן טוב לקיק האחרון נכון יש לי עוד זמן אבל בגלל שמדובר בהזמנה מחול אז אני לוקח את הריזיקה
בכל מקרה ההתלבטות שלי היא כזאת בין הclanbitrol הידוע והמוכר לבין הwinidrol שראיתי שניתן להזמין מהאתר crazy bulck
לכן אני פונה אליכם שתיעצו לי מה עדיף ואם תוכלו להכנס לאתר ולבדוק את איכות המוצר בשבילי כי אין לי ידע בנושא אני אשמח
מדובר במוצרים טבעיים ללא פוטנציאל תרומה משמעותי. חבל על הכסף.

נראה שמי שלא מבין מה כתוב זה אתה..ולא הוא!!

על איזה תחום כבודו מדבר?? זה נראה לך רציני...אנשים שמוכרים להם לוקשים בקופסאות יפות בשמות ש"במקרה" דומים לדבר האמיתי...כמה מטומטם אפשר להיות??? יש גבול לרמה שאפשר לרדת אליה

לא יודע יותר מידי וטעיתי מספיק
אבל לא נראה שלוג קומי מהסוג הזה יכול לשרת/לכבד את הפורום או את פותח השרשור
אבל זה לא יפריע לי להנות ממנו ולצחוק בקול

הביקורת שלי היא לא על תוכן הדברים אלא על הדרך, לצחוק על מישהו כי הוא לא יודע משהו שאתה כן יודע, לא מוסיף לך הרבה כבוד לא מועיל לפורום ובטח שלא עוזר לפותח הנושא.

"בכיתה ו' היה לי מנהג קבוע להיכנס לכיתה א' ולצחוק עליהם שהם לא יודעים לקרוא, הרגיש לי טוב אז המשכתי בזה, ובאמת אין לזה קשר שאני עצמי למדתי לקרוא רק בכיתה ד'"
(לא באמת, זה רק משל)

"בכיתה ו' היה לי מנהג קבוע להיכנס לכיתה א' ולצחוק עליהם שהם לא יודעים לקרוא, הרגיש לי טוב אז המשכתי בזה, ובאמת אין לזה קשר שאני עצמי למדתי לקרוא רק בכיתה ד'"
(לא באמת, זה רק משל)
😱😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית