הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת מאמן

basterq

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
מה קורה חברים
אני אחרי לא מעט זמן בתחום החלטתי שאני רוצה לעשות קפיצה מדרגה,כמובן בצורה מחושבת ונכונה לעולם החומרים
ומן הסתם אני מחפש מאמן,עין מקצועית ללכת אחריה בדרך הזאת.

צריך את עזרתכם מי המאמן המומלץ ביותר בארץ / בחול לכניסה לעולם הזה?

אני לא מחפש מישהו לחפור לו כל היום,רק בן אדם שילווה אותי ויהיה בבקרה על הדברים,עדכונים בהתאם כמובן ומן הסתם מקצועי שיודע מה הוא עושה
מרגיש לי קצת פה בארץ שהכל מסחרה ולכן אמרתי בוא נשמע את חוכמת ההמונים…

תלוי מטרה, תלוי איזה סוג שירות אתה רוצה לקבל (אימונים פרונטלים, ליווי אונליין, ליווי אונליין עם מפגשים פרונטלים וכו)
וגם תלוי בך... לפעמים לאדם יתאים מאמן מסויים גם אם אותו מאמן לא "אידיאלי" אבל הוא מישהו שקל לך להזדהות איתו, להעריך אותו וכו.
הרבה בלקיחת מאמן ובלהמשיך להיות אצל מאמן זה רגשי ולא ראציונאלי.

תציין את המטרות שלך, סוג השירות, איזור(אם פרונטלי) ואז להמליץ על מישהו יהיה יותר הגיוני.

מה קורה חברים
אני אחרי לא מעט זמן בתחום החלטתי שאני רוצה לעשות קפיצה מדרגה,כמובן בצורה מחושבת ונכונה לעולם החומרים
ומן הסתם אני מחפש מאמן,עין מקצועית ללכת אחריה בדרך הזאת.

צריך את עזרתכם מי המאמן המומלץ ביותר בארץ / בחול לכניסה לעולם הזה?

אני לא מחפש מישהו לחפור לו כל היום,רק בן אדם שילווה אותי ויהיה בבקרה על הדברים,עדכונים בהתאם כמובן ומן הסתם מקצועי שיודע מה הוא עושה
מרגיש לי קצת פה בארץ שהכל מסחרה ולכן אמרתי בוא נשמע את חוכמת ההמונים…
אביב עומר.... מקצועי ואנושי

• פותח/ת השרשור
תלוי מטרה, תלוי איזה סוג שירות אתה רוצה לקבל (אימונים פרונטלים, ליווי אונליין, ליווי אונליין עם מפגשים פרונטלים וכו)
וגם תלוי בך... לפעמים לאדם יתאים מאמן מסויים גם אם אותו מאמן לא "אידיאלי" אבל הוא מישהו שקל לך להזדהות איתו, להעריך אותו וכו.
הרבה בלקיחת מאמן ובלהמשיך להיות אצל מאמן זה רגשי ולא ראציונאלי.

תציין את המטרות שלך, סוג השירות, איזור(אם פרונטלי) ואז להמליץ על מישהו יהיה יותר הגיוני.
בגדול אני מחפש מישהו שילווה אותי,לא מחייב באופן צמוד
אני לא מתאמן מתחיל אני לא מחפש מישהו לשבת לו על הראש ושישב לי
אבל אני כן רוצה מאמן עם ניסיון מוכח,שמבין בעולם החומרים ולא אכפת לו רק להכניס כמה שקלים לכיס.

מבחינת פגישות איזור הפעם בחודש זה רלוונטי בעיניי אבל גם לא חובה
בסוף המטרה היא להתחרות כמובן ואני רוצה להיכנס בזה אול אין,עם ליווי נכון ואמין עם בן אדם שאסמוך עליו באמת ובאמת יודע מה הוא עושה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

העיקר לא סהר קזס
יכול לפרט למה? דווקא הוא אחד האנשים שכן חשבתי עליהם

סהר קזס,אור מגדסי, מניסיון אישי שלי הם הכי אמינים וטובים במיוחד בקטע של להתאים סייקלים ולהיות בבקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית