הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

ירון כהן

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם
רציתי לשאול שאלה בקשר לסייקל חיטוב
אני כרגע עברתי מסייקל מסה לסייקל חיטוב, עליתי 14 קילו סה''כ ודי מרוצה מהתוצאה
1.66 על 80 קילו סיימתי את הסייקל
כרגע אני בשבוע 2 של סייקל חיטוב שמורכב
וויני כדורים 50 מ''ג (עולה בהדרגה ל-100 לאחר שהשגתי בלקן 50 מ''ג כדור)
קלן 120
טרן קצר פעם ביומים
פרופ פעם ביומים
קטיטופן 2 מ''ג לפני שינה

פרגניל 500 אחת לשבוע

עד עכשיו ירדתי 5 קילו ב-14 יום שהרוב נוזלים.
אני על 200 פחמימה ו300 חלבון
רציתי לדעת האם זה בסדר לרדת לסביבות ה-100-50 פחמימה ביום?והאם כזה דבר דורש העמסה אחת לשבוע?
בנוסף לכל מי שעבר סייקל חיטוב, איך מסתדרים בנוגע לאירובי?
אני מתחיל את האימון בבוקר על בטן ריקה עצימות בינונית, כשעה ביום, אחרי שאני מסיים הולך לקחת 2 סקופים חלבון ו2 פרוסות לחם כי פשוט הגוף שלי מותש ואני לא מסוגל לעשות אימון משקולות בלי פחמימה, יש למישהו רעיון יותר טוב?חוץ מללכת הביתה ולחזור למכון
ושאלה אחרונה, האם אפשר להוסיף סופרדרול מכיון שאינו סופח נוזלים?או שזה יותר מידי על הכבד?
ושאלה אחרונה,תודה

נערך לאחרונה:
שלום לכולם
רציתי לשאול שאלה בקשר לסייקל חיטוב
אני כרגע עברתי מסייקל מסה לסייקל חיטוב, עליתי 14 קילו סה''כ ודי מרוצה מהתוצאה
1.66 על 80 קילו סיימתי את הסייקל
כרגע אני בשבוע 2 של סייקל חיטוב שמורכב
וויני כדורים 50 מ''ג (עולה בהדרגה ל-100 לאחר שהשגתי בלקן 50 מ''ג כדור)
קלן 120
טרן קצר פעם ביומים
פרופ פעם ביומים
קטיטופן 2 מ''ג לפני שינה

פרגניל 500 אחת לשבוע

עד עכשיו ירדתי 5 קילו ב-14 יום שהרוב נוזלים.
אני על 200 פחמימה ו300 חלבון
רציתי לדעת האם זה בסדר לרדת לסביבות ה-100-50 פחמימה ביום?והאם כזה דבר דורש העמסה אחת לשבוע?
בנוסף לכל מי שעבר סייקל חיטוב, איך מסתדרים בנוגע לאירובי?
אני מתחיל את האימון בבוקר על בטן ריקה עצימות בינונית, כשעה ביום, אחרי שאני מסיים הולך לקחת 2 סקופים חלבון ו2 פרוסות לחם כי פשוט הגוף שלי מותש ואני לא מסוגל לעשות אימון משקולות בלי פחמימה, יש למישהו רעיון יותר טוב?חוץ מללכת הביתה ולחזור למכון
ושאלה אחרונה, האם אפשר להוסיף סופרדרול מכיון שאינו סופח נוזלים?או שזה יותר מידי על הכבד?
ושאלה אחרונה,תודה
בנוגע להעמסות, ללא ספק תזדקק לכאלה על 50g פחמימה.
בעניין התשישות, לרוב מדובר רק בתחילת החיטוב, אם זה נמשך נסה ואריאציה אחרת. קשה מאוד לאלה שלא מכירים אותך כלל להמליץ על אופן התנהלות בתזונה שיתאים לך.
אפשרות נוספת היא הוספה של אפדרין (לא בעת השימוש בקלן). רבים מוצאים את המרץ החסר בשימוש מתאים.
סופרדרול הוא אפשרות מעולה, ברור שלא מומלץ לשלבו עם הוויני.

ומה אתה אומר על לעלות מינון ויני ל-100?
האם בהפסקה של הקלן אפשר לקחת אפדרין?
את הקלן כדאי לקחת עם קטו. מעבר לזה, מומלץ לתת קצת מנוחה אחרי שימוש ארוך בקלן.
בנוגע לוויני, 100mg הוא מינון די גבוה. מה החברה שבשימוש?

ראשית, תכתוב בבקשה באופן מסודר מהם המינונים שאתה לוקח בסייקל מכל חומר, ולכמה זמן יעשה שימוש בכל אחד מהם. אשמח שתרשום בדיוק כיצד היה הסייקל הקודם.

שנית, ממה שאני מבין, אתה מבצע אירובי בוקר על בטן ריקה.

דובר בכמה אשכולות כאן בפורום (וגם יש מאמר בנושא בפורטל), שהראה, בשורה התחתונה, כי אין עדיפות לביצוע אירובי בבוקר על בטן ריקה מאשר אירובי אחרי אימון, מבחינת ניוד שומן ("שריפת שומן").

אני הייתי ממליץ לך לבצע אירובי לאחר אימוני הכוח, ובכך גם תוכל להתאושש טוב יותר ותרגיש פחות תשוש. שים לב שאולי הטרן מעט יעיק על הנשימה ככל שהסייקל יתקדם. במידה וכן תשקול שימוש באספירין, טבלייה אחת של 100mg בבוקר עם האוכל.

לגבי התזונה, כמו ש-TOM ציין ההתנהלות בתזונה היא נגזרת של היכרות איתך, ומי אם לא אתה תוכל לדעת מה אתה מעדיף וכיצד אתה מגיב. לדעתי, כל עוד קצב הירידה שלך באחוזי השומן הוא טוב, קרי אחוז שומן אחד לערך בכל שבוע, סימן שהתזונה נכונה ומתאימה (וכן גם האימונים והמנוחה-התאוששות). אני הייתי ממשיך תמיד להוריד באופן יחסית לינארי את כמות הקלוריות, שכולן יגיעו מפחמימות. במידה ותגיע לכמות נמוכה משמעותית ככל שהסייקל יתקדם, כ-50g לערך, אתה תהיה במצב של קיטוזיס ובחירה בהעמסת פחמימות את לשבוע עד עשרה ימים תהיה בחירה נכונה. כך תשמור את חילוף החומרים ברמה גבוהה, כמעט כמו לפני תחילת החיטוב.

מעבר לכך, שים לב ליתר ההערות שניתנו לך - 100mg וינסטרול זה מינון מאוד גבוה.

• פותח/ת השרשור
אז ככה, סייקל החיטוב הנוכחי הולך ככה
וויני 100 מ''ג, 50 בבוקר ו50 לפני שינה בכדורים של בלקן (חבר נסע למולדובה)
טסט פרופ יום כן יום לא מינון 100
טרן קצר יום כן יום לא מינון 100
פרווירון כל יום 2 כדורים
קלן 120 מ''ג
פרגניל 500 אחת לשבוע

אין תופעות לוואי לכן לא לוקח שום דבר נגד תופעה מסוימת

לגבי האירובי עד עכשיו קראתי בפורמים בחו''ל, יש דעות ממש שונות בנושא הזה, אבל לדעתי אני יעשה את זה אחרי אימון משקולות.

אז ככה, סייקל החיטוב הנוכחי הולך ככה
וויני 100 מ''ג, 50 בבוקר ו50 לפני שינה בכדורים של בלקן (חבר נסע למולדובה)
טסט פרופ יום כן יום לא מינון 100
טרן קצר יום כן יום לא מינון 100
פרווירון כל יום 2 כדורים
קלן 120 מ''ג
פרגניל 500 אחת לשבוע

אין תופעות לוואי לכן לא לוקח שום דבר נגד תופעה מסוימת

לגבי האירובי עד עכשיו קראתי בפורמים בחו''ל, יש דעות ממש שונות בנושא הזה, אבל לדעתי אני יעשה את זה אחרי אימון משקולות.
ידידי, בפעם השנייה - כמה זמן אתה מתכוון להריץ את הסייקל?

מינון הטסט (פרופ) נמוך למול מינון הטרן ושווה לו.
כלל אצבע הוא, שכאשר נעשה שימוש בסטרואיד ממשפחת NOR-19 (ננדרולון או טרנבולון), יחס החומר מול חומר הבסיס (טסטוסטרון לסוגיו) יהיה 1:1.5 לטובת הטסט, לפחות. מכאן שהמינון המינימלי שאת צריך בסייקל הזה הוא פרופ 150mg/eod.

את הפרווירון הייתי מוריד, לא רואה צורך ממשי בו, וזאת כמובן לצד העלאת מינון הפרופ.

לגבי האירובי - שוב, כדאי לדבוק באסמכתות מדעיות ולא העדפות של בילדרים. גם בחלק מהפורומים היותר איכותיים בחו"ל, הגיעו למסקנה שאין הבדל של ממש בין אירובי בוקר לזה המתבצע לאחר אימון עצים של משקולות.

• פותח/ת השרשור
12 שבועות
ותודה על התשובות
רציתי לדעת במידה ואני לאט לאט יורד עד לדל פחמימה, מה אתה אומר למשל על יותר מי שעה אירובי ביום?זה להיכנס פה לגירעון טיפה יותר גדול אבל זה משהו שאני יכול כל עוד סיימתי את האימון משקולות, לאכול איזה פחמימה טובה לפני האימון

אתה צריך להתייחס ולהתחשב בנתוני המאקרו.

תיאורטית, אתה יכול לעשות אירובי כאוות נפשך, עוד ועוד. האם זה בהכרח יקדם אותך לעבר המטרה ויעזור לך לרדת באחוזי השומן יותר ביעילות? כלל לא מובטח.

מה שיקבע את התקדמותך הוא הגרעון הקלורי ומרכיבי התזונה.

אתה יכול לבצע אירובי בצורה מתונה, 100 דקות בשבוע זו הערכה הגיונית. נניח 25 דקות 4 פעמים בשבוע בתום האימון

• פותח/ת השרשור
ושאלה נוספת
עד כמה לדעתך זה חשוב החלבון יבוא למשל מאבקה?יש חשיבות?
כרגע בגלל אילוצי עבודה אני נאלץ לקחת 6-7 סקופים חלבון?ואני ישמח לשמוע ממך לכמה גרם שומן עדיף להגיע בדל פחמימה...

השאיפה היא לבסס את המזון בכלל, והחלבון בפרט, ממקורות מוצקים. אבקה היא תחליף, ותמיד יהיה עדיף לצרוך בשר, דגים, גבינות או ביצים כדי להגיע לכמות החלבון הרצויה. באם המצב הוא זמני ואין דרך אחרת, תסתמך על האבקה. בטווח הארוך לא כדאי, מסיבות שונות, חלקן קשורות לויטמינים ומינרלים, תחושת שובע ועוד.

לגבי כמות שומן בדל פחמימה, הדבר תלוי במידת הגרעון הקלורי שלך. אני מעדיף לצרוך פי 1 גרם לכל קילו משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
ממש תודה על התשובות.

רציתי לשאול שאלה נוספת, מינון של 50 מ''ג T3 ביחד עם הסייקל הנוכחי, ודל פחמימה
האם יש סיכוי לאובדן שריר רציני?
ועד כמה לפי הערכה שלך הדבר יעזור בחיטוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית