מתחיל שחושב להתחיל אימוני קרוספיט,כנסו

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
אהלן,רציתי לשאול איך אני יכול לדעת טיפה יותר על הנושא? האם יש איזה ספר שקרראתם או משהו בסגנון?

ובמידה ולא ,לא הבנתי את הטבלה הנעוצה באתר,מישהו יכול לתת לי משהו אחר שיסביר לי את זה בבקשה?

עוד משהו,לקרוספיטים הותיקים,זה לא משעמם אתכם בשלב מסוים?

ודבר אחרון,מישהו יכול להביא תמונות של אנשים שמשתמשים בשיטה?

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי עם אפשר לבנות גוף מהקרוספיט הזה כי זה נראה אחלה דבר

Form follows function

אמנם זה לקוח מעולם ההנדסה, אבל זה תקף גם לבני אדם. המראה שלך הוא פונקציה של הרמה האתלטית בה אתה נמצא.

• פותח/ת השרשור
תוכל להסביר בבקשה?
מה אני לא אוכל לעלות במסת שריר בקרוספיט?

Q: Can I get big doing crossfit?

A: If you train the WODs hard, and eat right and get lots of sleep, you will definitely gain lean mass, lose fat, and yes, you can build muscle mass with the crossfit protocol. More specifically, according to Coach,
Here is a hierarchy of training for mass from greater to lesser efficacy:
1. Bodybuilding on steroids
2. CrossFitting on steroids
3. CrossFitting without steroids
4. Bodybuilding without steroids
The bodybuilding model is designed around, requires, steroids for significant hypertrophy.
The neuroendocrine response of bodybuilding protocols is so blunted that without "exogenous hormonal therapy" little happens.
The CrossFit protocol is designed to elicit a substantial neuroendocrine whollop and hence packs an anabolic punch that puts on impressive amounts of muscle though that is not our concern. Strength is.
Natural bodybuilders (the natural ones that are not on steroids) never approach the mass that our ahtletes do. They don't come close.
Those athletes who train for function end up with better form than those who value form over function. This is one of the beautiful ironies of training.​

אין לי המון ידע בתחום, אבל ההיגיון שלי אומר לי שאם המטרה העיקרית שלך היא שיפור המראה החיצוני שלך אז קרוספיט זו לא הדרך היעילה ביותר להגיע למטרה הזאת, אבל מסת השריר שלך תעלה מכל סוג של אימונים שמערבים אלמנטים של כוח אם תאכל כמו שצריך ובתנאי שאתה לא מתאמן מתקדם בכוח או פיתוח גוף. אם המטרה העיקרית שלך היא להעלות את הכושר הגופני שלך בכל מדדים (כוח, מהירות, סיבולת וכו') והמראה החיצוני הוא לא הדבר המרכזי שמעניין אותך אז קרוספיט נשמע כמו הבחירה הנכונה.

Q: Can I get big doing crossfit?

A: If you train the WODs hard, and eat right and get lots of sleep, you will definitely gain lean mass, lose fat, and yes, you can build muscle mass with the crossfit protocol. More specifically, according to Coach,
Here is a hierarchy of training for mass from greater to lesser efficacy:
1. Bodybuilding on steroids
2. CrossFitting on steroids
3. CrossFitting without steroids
4. Bodybuilding without steroids
The bodybuilding model is designed around, requires, steroids for significant hypertrophy.
The neuroendocrine response of bodybuilding protocols is so blunted that without "exogenous hormonal therapy" little happens.
The CrossFit protocol is designed to elicit a substantial neuroendocrine whollop and hence packs an anabolic punch that puts on impressive amounts of muscle though that is not our concern. Strength is.
Natural bodybuilders (the natural ones that are not on steroids) never approach the mass that our ahtletes do. They don't come close.
Those athletes who train for function end up with better form than those who value form over function. This is one of the beautiful ironies of training.​

אני מבין שההתייחסות היא לשיטות פיתוח הגוף של המגזינים, תקן אותי אם אני טועה אבל בשביל לצבור מסת שריר עדיף לעבוד עם תוכניות כוח בסגנון SS עם תזונה מתאימה, קרוספיט פחות יעיל בשביל לבנות מסה ויותר מתמקד על ביצועים בכל תחומי הכושר הגופני.

נערך לאחרונה:
איך מתאמנים בצורה יעילה בשביל מראה חיצוני?

איך מתאמנים בצורה יעילה בשביל מראה חיצוני?
המטרה העיקרית שלי כרגע היא מראה חיצוני כי הוא על הפנים, והגעתי למסקנה שהדרך הכי יעילה לעשות את זה היא SS במסה, ותוכנית בסגנון של SS רק בלי סקוואט 3 פעמים בשבוע לחיטוב, כי אני חושב שרק חבר'ה מאוד שמנים יכולים להיות בגירעון קלורי ולהצליח להתאושש מזה, אם טעיתי איפשהו אני אשמח אם תתקן אותי כי אני כאן בשביל ללמוד 😃

חזה יד קדמית
גב יד אחורית
רגליים
כתפיים וידיים אחי

אני יודע שאתה צוחק, אני רק רוצה לוודא שאתה יודע שאני ממש לא תומך בשיטות האלפאבט 😃

נערך לאחרונה:
המטרה העיקרית שלי כרגע היא מראה חיצוני כי הוא על הפנים, והגעתי למסקנה שהדרך הכי יעילה לעשות את זה היא SS במסה, ותוכנית בסגנון של SS רק בלי סקוואט 3 פעמים בשבוע לחיטוב, כי אני חושב שרק חבר'ה מאוד שמנים יכולים להיות בגירעון קלורי ולהצליח להתאושש מזה, אם טעיתי איפשהו אני אשמח אם תתקן אותי כי אני כאן בשביל ללמוד 😃

יפה, אז אתה מתאמן לביצועים, ומקווה שזה ייתן לך מראה בהתאם. ואנחנו חוזרים ל Form follows function.

יפה, אז אתה מתאמן לביצועים, ומקווה שזה ייתן לך מראה בהתאם. ואנחנו חוזרים ל Form follows function.
כן אני לא אמרתי שזה לא נכון, פשוט אני מתאמן לביצועים של כוח שדורשים יותר מסת שריר, בקרוספיט זה רק אחד האלמנטים שעובדים עליהם אז אני מצפה שמישהו שיתאמן בקרוספיט יעלה פחות מסת שריר מאותו אדם שהיה עושה SS, זה כל מה שניסיתי לומר.

כן אני לא אמרתי שזה לא נכון, פשוט אני מתאמן לביצועים של כוח שדורשים יותר מסת שריר, בקרוספיט זה רק אחד האלמנטים שעובדים עליהם אז אני מצפה שמישהו שיתאמן בקרוספיט יעלה פחות מסת שריר מאותו אדם שהיה עושה SS, זה כל מה שניסיתי לומר.

אתה צודק אבל SS היא תוכנית בסיסית שכל מי שנכנס לחדר כושר צריך לעשות , גם אם הוא או היא רקדני בלט או סתם מחפשי כושר כללי .

אהלן,רציתי לשאול איך אני יכול לדעת טיפה יותר על הנושא? האם יש איזה ספר שקרראתם או משהו בסגנון?

ובמידה ולא ,לא הבנתי את הטבלה הנעוצה באתר,מישהו יכול לתת לי משהו אחר שיסביר לי את זה בבקשה?

עוד משהו,לקרוספיטים הותיקים,זה לא משעמם אתכם בשלב מסוים?

ודבר אחרון,מישהו יכול להביא תמונות של אנשים שמשתמשים בשיטה?

1. תקרא בפורום כאן, ותקרא באתר של CrossFit. כדי להתחיל להתאמן אתה לא צריך לדעת את כל הפילוסופיה מאחורי התוכנית.

2. אתה מדבר על הטבלה של CrossFit בדגש על כוח? מדובר בתוכנית האימונים במהלך 7 שבועות. איך כל אימון נראה.

3. זה אף פעם לא משעמם, אתה מתחרה בתחרות הטובה ביותר, נגד עצמך. האימונים כל כך מגוונים שאין אפשרות להשתעמם. אימון חוזר על עצמו אחת למספר חודשים.

4. מצאת לך שאלה. הדלקת את כולם ולא קיבלת תשובה על כלום. מראה זה לא משהו שאפשר להתאמן עליו, אתה צריך להתאמן לביצועים ואחת מתופעות הלוואי היא השיפור במראה. אם אתה מחפש לגדול כמה שיותר מהר הייתי ממליצה לך להתחיל עם SS ואחר כך לעבוד ל- CrossFit. או מראש להתחיל עם התוכנית הזו:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=75338&postcount=26
התוכנית נמצאת באשכול של CrossFit עם דגש על כח, הייתי ממליצה לך על זו, כי היא יותר מכוונת למתחילים.

קח בחשבון ש- CrossFit היא תוכנית שדורשת מיומנויות גבוהות, ולכן היא גם כל כך טובה, ועובדת על כל מרכיבי הכושר. ישנם תרגילים מסובכים שצריך לקחת את הזמן וללמוד את הטכניקה. אל תקפוץ מעל הפופיק. ותזהר לא להקיא 😃

ובקשר לתמונות, תכנס לאתר שלהם, תצפה בסרטונים ותבין לבד.

Back
למעלה תחתית