הכרזה פיצ'ר חדש: גרף התקדמות במערכת לוגים

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה עכשיו, אבל לדעתי זה יבלבל קצת אם אני עושה באותו גרף גם בנץ' חמישיות גם סקוואט חמישיות גם דד חמישיות גם סקוואט סינגל גם סקוואט שלשות וגם משקל גוף. יותר מדי דברים בגרף אחד זה מוגזם ואני רוצה לעקוב אחרי הרבה דברים.
אתה יכול לבחור מה להציג על הגרף בטווח זמן נתון ע״י הסימון בחוצץ ״העדפות״ או מתחת לגרף איפה שבוחרים טווח זמן

מה הסיכוי שברגע שהכנסתי משתנה נגיד נקרא לו X(תרגיל מסוים) ו-Y (זה המשקל) וכאשר אני רושם בעדכון X (ואז רווח או מקף) ואז אכניס Y זה ידע בצורה אוטומטית למשוך את זה לגרף

למה שלא תלחץ TAB ותעבור פשוט לתא ליד?
התכוונתי שמטופס העדכון איפה שיש גם את שאר המלל במקום לכתוב את העדכון ואז לעבור לגרף ההתקדמות זה פשוט ימשוך בצורה אוטו' מהעדכון עצמו

• פותח/ת השרשור
ואיך זה ידע אם למשוך או לא? מה אם מישהו לא רוצה למשוך?
מה גם למה לך להקליד תאריך מחדש לכל פרמטר כשאתה יכול פשוט רק לכתוב את המשקל בשדה למטה?

הצעה לייעול:
אני רציתי להכניס פרמטרים ויצא לי פשוט יותר מדי גרפים. לסקוואט יש סינגל חמישיה ו5x5, לבנץ יש לי סינגל 8x2,8x3, עצימויות וכו זה כבר יותר המון גרפים, יש אותי אפשרות להוסיף על נקודות בגרף פשוט הערה קטנה כדי לרשום חמישיה/סינגל/נפח וכו או אפילו שזה יהיה משהו מובנה שאתה מוסיף פרמטר מבין רשימת checkbox שאתה מכין ואז זה עושה את זה בצבע שונה או משהו בסגנון כדי שבסופו שלדבר בגרף אחד של סקוואט אני אוכל להזין את הכל או שאם ארצה יהיה אפשר להציג גרף רק על פי הצ'ק בוקס הספציפי (ואז נניח לבודד בגרף רק 5x5 למשל) או לראות גרף כללי. אני חושב שזה יעשה את זה הרבה יותר נוח מלעשות 20 גרפים בלוג..

• פותח/ת השרשור
הצעה לייעול:
אני רציתי להכניס פרמטרים ויצא לי פשוט יותר מדי גרפים. לסקוואט יש סינגל חמישיה ו5x5, לבנץ יש לי סינגל 8x2,8x3, עצימויות וכו זה כבר יותר המון גרפים, יש אותי אפשרות להוסיף על נקודות בגרף פשוט הערה קטנה כדי לרשום חמישיה/סינגל/נפח וכו או אפילו שזה יהיה משהו מובנה שאתה מוסיף פרמטר מבין רשימת checkbox שאתה מכין ואז זה עושה את זה בצבע שונה או משהו בסגנון כדי שבסופו שלדבר בגרף אחד של סקוואט אני אוכל להזין את הכל או שאם ארצה יהיה אפשר להציג גרף רק על פי הצ'ק בוקס הספציפי (ואז נניח לבודד בגרף רק 5x5 למשל) או לראות גרף כללי. אני חושב שזה יעשה את זה הרבה יותר נוח מלעשות 20 גרפים בלוג..
לא ממש הבנתי מה אתה מנסה לעשות. יש לך צ'בוקסים של כל הפרמטרים שאתה מזין מתחת לגרף. אתה יכול להציג גרפים מסויימים ולא את כולם ביחד

לא ממש הבנתי מה אתה מנסה לעשות. יש לך צ'בוקסים של כל הפרמטרים שאתה מזין מתחת לגרף. אתה יכול להציג גרפים מסויימים ולא את כולם ביחד
אני מדבר על להוסיף עוד פרמטר לגרף מעבר ל"גרף סקוואט, תאריך X משקל Y" אלא שיהיה "גרף סקוואט, תאריך X, משקל Y, כמות חזרות וסטים Z". כדי שלא יהיה צורך לעשות 20 גרפים שונים אלא להפוך את זה לעוד פרמטר. אני למשל בסקוואט יש לי סינגל, סינגל עם רצועות, חמישיה, חמישיה עם רצועות, 5X5, חמישיה ללא חגורה, וכו' אז אם אפשר להוסיף פשוט צ'ק בוקס (שאת האפשרויות שלו אתה מגדיר לך לכל גרף, למשל לגרף הסקוואט שיהיה סינגל עם רצועות, חמישיה עם רצועות, וכו') ואז שאתה מזין אתה מזין סקוואט בתאריך של היום, 200 קילו, וחמישיה בלי רצועות למשל. ושזה יופיע נגיד כהערה מעל הנקודה או כצבע מסויים של הנקודה וכו' ואז אם רוצים לראות צ'ק בוקס ספציפי בהצגת הגרף לבחור כמו שאתה בוחר איזה גרפים לבחור לסנן מה בגרף כדי לראות רק את ה5X5 בלי רצועות נניח. אבל פשוט כדי שלא יהיה מליון ואחד גרפים נראה לי שגרף אחד לתרגיל שאפשר לפרט בו מה בתרגיל ביצעת יהיה יותר נוח.

אתה רוצה גרף תלת מימד?
הכוונה היא תלת מימד אלא פרמטר שלישי שיופיע כהערה מעל הנקודה/צבע שונה לנקודה או משהו כזה שמעיד עליו ושאם רוצים לבודד אם משהוממנו יהיה אפשר כמו שאפשר היום עם רשימת הגרפים

אתה רוצה גרף תלת מימד?
לא
הוא רוצה שאם יש לך עקומה של סקוואט

והיא הולכת נגיד 100-140-120
אז אם תשים את העכבר על הנקודה של ה-100 יהיה כתןב (התאוששות 3 חמישיות) ועל ה-140 אם תשים יהיה כתוב (עצימות שלשה)
וכו׳

גרף תלת מימדי לא יצא יפה בפורום
לפי מה שאני הבנתי

לא
הוא רוצה שאם יש לך עקומה של סקוואט

והיא הולכת נגיד 100-140-120
אז אם תשים את העכבר על הנקודה של ה-100 יהיה כתןב (התאוששות 3 חמישיות) ועל ה-140 אם תשים יהיה כתוב (עצימות שלשה)
וכו׳

גרף תלת מימדי לא יצא יפה בפורום
לפי מה שאני הבנתי
משהו בסגנון, מעבר עכבר, צבע של הנקודה, כיתוב קטן מעל, מה שילך הכי טוב כמובן

יש אפשרות שתוסיף את האופציה לחתוך את הגרף? לדוגמא, אם התאמנתי בצורה סדירה ואז מסיבה כלשהי עשיתי חודשיים מנוחה אני רוצה שהאזור ישאר "ריק" ולא יחבר לי את הקווים מהלפני לאחרי

יש אפשרות שתוסיף את האופציה לחתוך את הגרף? לדוגמא, אם התאמנתי בצורה סדירה ואז מסיבה כלשהי עשיתי חודשיים מנוחה אני רוצה שהאזור ישאר "ריק" ולא יחבר לי את הקווים מהלפני לאחרי
תסמן לך איזה 0 לפני ואחרי ואז יהיה לך קו על האפס פשוט בתקופה הזאת

יש לי הצעה חדשה - עדכון כשלים
לדוגמא יש לי גרף שבו אני מעדכן פרס ל5 חזרות. היום עשיתי PR והרמתי 4 חזרות. במקום להכין עכשיו גרף חדש ל4 חזרות אני רוצה לכתוב את המשקל בגרף של ה5, לסמן את זה ככשל ולכתוב כמה חזרות הצלחתי בפועל. אחר כך כשאני אראה את הגרף אז בתאריך של היום עם הכשל יהיה מסומן בנקודה אדומה וכשאני שם עליה את העכבר יהיה רשום שם משהו כמו "4/5".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית