הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי בא למפגש צפונים ברק בשר חיפה ב 19.10?

מצב
השרשור נעול
דיברתי איתם עכשיו, זה בסדר גמור שנגיע ב 21:00.
אמרתי להם שאנחנו נהיה 10 אנשים, 7 מהטכניון, @Born slippy @nlr666 אתם באים? ועוד מקום לכל מקרה.

דיברתי איתם עכשיו, זה בסדר גמור שנגיע ב 21:00.
אמרתי להם שאנחנו נהיה 10 אנשים, 7 מהטכניון, @Born slippy @nlr666 אתם באים? ועוד מקום לכל מקרה.
אייזיק לא בא.. המקום לא כשר,אבל אני וברק כבר הזמנו לתשע.
תודה

אייזיק לא בא.. המקום לא כשר,אבל אני וברק כבר הזמנו לתשע.
תודה
עכשיו הם התקשרו אליי שוב, כי הזמנתי 7 כרטיסים ואמרתי להם 10 מקומות (בפועל אני מבין שאנחנו 9), אז אמרו שעושים לי שולחן של 7. אז תדברי איתם ותגידי שאתם איתנו (יבגני). הייתי אומר לו בעצמי אבל הנחתי ש BORN SLIPPY זה לא השם האמיתי שלך...

עכשיו הם התקשרו אליי שוב, כי הזמנתי 7 כרטיסים ואמרתי להם 10 מקומות (בפועל אני מבין שאנחנו 9), אז אמרו שעושים לי שולחן של 7. אז תדברי איתם ותגידי שאתם איתנו (יבגני). הייתי אומר לו בעצמי אבל הנחתי ש BORN SLIPPY זה לא השם האמיתי שלך...
הם בדיוק התקשרו גם אליי ולא יכולתי לענות כי אני בישיבה.
אבל תודה על הכוונה
אני אנסה לתפוס אותם שוב
יאללה אישרנו הגעה.
אנחנו יושבים אתכם.

יבגני, תמרה גם רוצה לבוא כי מקס הבטיח שהוא עושה סטרפטיז, יש אפשרות להוסיף עוד כיסא לשולחן שלנו?

מקס הבטיח שהוא עושה סטרפטיז
200_s.gif

יבגני, תמרה גם רוצה לבוא כי מקס הבטיח שהוא עושה סטרפטיז, יש אפשרות להוסיף עוד כיסא לשולחן שלנו?
לא חושב שתהיה בעיה, אבל היא צריכה להזמין את הכרטיס. פשוט כשיתקשרו אליה אחרי ההזמנה שתגיד להם שהיא בשולחן של יבגני

how r ppl getting there? anyone driving from/next to the technion?

אני כנראה אהיה בלי אוטו. אפשר באוטובוס או לקחת מונית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית