הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר בשרון

danieldandan

משתמש מתחיל
90
4
נק' מוניטין:
7
90
4
אהלן,אני די בטוח שאם אדפדף פה אמצא חדרי כושר ואזורים.
אך בכוונה החלטתי לפרסם פוסט מכיוון שרציתי לקבל המלצות מהמתאמנים עצמם.
אני מחפש באחד הערים הללו: הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה.
תודה רבה

נערך לאחרונה:
תמקד את עצמך קצת יותר: אתה מחפש מכון שיהיו בו כלוב/מוטות ברמה/מספיק פלטות? חשוב להישאר בתקציב מסויים? חשוב לך שיהיו מכשירי אירובי חדשים? בריכה וג׳קוזי/סאונות? וכו׳

• פותח/ת השרשור
תמקד את עצמך קצת יותר: אתה מחפש מכון שיהיו בו כלוב/מוטות ברמה/מספיק פלטות? חשוב להישאר בתקציב מסויים? חשוב לך שיהיו מכשירי אירובי חדשים? בריכה וג׳קוזי/סאונות? וכו׳
אין תקציב,אני פתוח בקשר לזה.
מה שאני רוצה להתמקד בו זה כמובן חדר כושר טוב,בעל מאמנים טובים.
ושיהיה חדר כושר נעים שכיף להתאמן בו.
שיהיה בו כלוב ומוטות ברמה גבוהה (סקוואטים,דדדליפטים).
פחות חשוב לי המכשירי אירובי מכיוון שאני רץ בימי מנוחה שלי(לא מסוגל לרוץ בהליכון).
בריכה גקוזי וסאונות זה מותרות,אבל כמובן שזה פחות חשוב לי כמתאמן.
אם קיים חדר כושר המכליל את הכל ,אז מצוין.

יש את ג'וי בהוד השרון, מקום ענק,

החסרון שיש רק כלוב 1 שמה, אבל יש 3 בנצ', ואיזה 8-10 מוטות לדדליפט

• פותח/ת השרשור
יש את ג'וי בהוד השרון, מקום ענק,

החסרון שיש רק כלוב 1 שמה, אבל יש 3 בנצ', ואיזה 8-10 מוטות לדדליפט
זה החדר כושר שרציתי ללכת אליו מלכתחילה ,אבל באתר הפייסבוק שלו ראיתי מלא ביקורות רעות מצד המאתמנים.
אני אלך מחר לראות את גרייט שייפ ונראה איך אני מתרשם.
תודה רבה לכולם על העזרה!

זה החדר כושר שרציתי ללכת אליו מלכתחילה ,אבל באתר הפייסבוק שלו ראיתי מלא ביקורות רעות מצד המאתמנים.
אני אלך מחר לראות את גרייט שייפ ונראה איך אני מתרשם.
תודה רבה לכולם על העזרה!
ג'וי מכון מדהים,אבל מאוד מאוד עמוס ויקר
תעשה את השיקולים שלך...

זה החדר כושר שרציתי ללכת אליו מלכתחילה
שמע חבר טוב מאוד שלי עובד שם, הוא מאמן תותח, שאלתי אותו הרגע על המכון, הוא אמר שזה אחלה מכון חוץ מזה שיש כלוב אחד, אבל שוב אלו השיקולים שלך 😃

שמע חבר טוב מאוד שלי עובד שם, הוא מאמן תותח, שאלתי אותו הרגע על המכון, הוא אמר שזה אחלה מכון חוץ מזה שיש כלוב אחד, אבל שוב אלו השיקולים שלך 😃
הוא ידידותי לליפטרים? לא אומרים לך להניח את המוט, בדדליפט, בעדינות? לא מעירים לך על שימוש במגנזיום!?

הוא ידידותי לליפטרים? לא אומרים לך להניח את המוט, בדדליפט, בעדינות? לא מעירים לך על שימוש במגנזיום!?
בדיוק היום דיברתי איתו, לא רק שהוא ידידותי לליפטרים, הוא עצמו מתעסק באימוני כוח, לפי דבריו, הדדליפט שלו 175 על מ.ג 75, אז אני מניח שהוא עצמו משתמש במגנזיום.

• פותח/ת השרשור
בדיוק היום דיברתי איתו, לא רק שהוא ידידותי לליפטרים, הוא עצמו מתעסק באימוני כוח, לפי דבריו, הדדליפט שלו 175 על מ.ג 75, אז אני מניח שהוא עצמו משתמש במגנזיום.
מה שמו אגב?,שאני אדע למי לפנות בלי לקבל על הראש למה אני עושה סקאווט מלא.
תודה רבה לכולם.

מה שמו אגב?,שאני אדע למי לפנות בלי לקבל על הראש למה אני עושה סקאווט מלא.
תודה רבה לכולם.
גיא אביב, הוא יחסית נמוך וחזק בטירוף
אם תראה מישהו שעושה שם מתח ומוסיף על עצמו את המשקל גוף שלו תבין שזה הוא.

איפה אתה גר בכלל?

בג'וי(קניון שרונים הוד השרון) יש כלוב אחד ו3 ספות בנץ'.
לגבי דדליפט - צריך לשים מזרון עבה מתחת למוט כי לטענתם בלי המזרון העבה זה "הורס את המשטח".
בערב מאוד עמוס שם ועדיף להתאמן בשעות הבוקר.(רק אל תגיע ב7 כי אני מתאמן בכלוב בשעה הזאת:lol:)

ויש לך גם את פרופיט בפתח תקווה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית