סרטון Bench Press 172.5kg PR!

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
האימון התחיל בנפח 5X5 עם 135 ק''ג (אין סרטונים כי זה לא שיא).
לאחר מכן הייתי אמור לעבור למקבילים, אבל רציתי לנסות משהו קצת יותר כבד, אז שמתי 160 ועשיתי זוג (גם לא שיא, אבל הנה סרטון)

לאחר מכן, למרות שהייתי עייף כבר, החלטתי שנמאס להיות תקוע על 170 כשיא, אז שמתי 172.5 ועלה בקושי רב 😃

השיא הקודם (170) בוצע כשהייתי 85 ק''ג (משקל בוקר)
השיא הנוכחי בוצע במשקל 81.9 ק''ג (משקל בזמן אימון), בבוקר שוקל פחות.

קבצים מצורפים

• 20151012_155114.jpg
    20151012_155114.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 119
- אשכול טיפוסי של @alalalal - :

האימון התחיל מצ'ין אפס עם 50 קילו ל5X5, אבל בגלל שהיה ממש קל והייתי רענן אחרי הקריעת תחת הזאת החלטתי לנסות לעשות זוג עם 120 קילו (לא PR עשיתי את זה בגיל 12) ואז עברתי לחזרה עם 150 קילו, היה קל.

חייב לך מוניטין.
בדקת איפה אתה ביחס לשיא ישראל בקטג' משקל שלך? (בנץ') והאמת קשה לי להאמין ששיא ישראל כבד יותר מ PR הנוכחי שלך.

חייב לך מוניטין.
בדקת איפה אתה ביחס לשיא ישראל בקטג' משקל שלך? (בנץ') והאמת קשה לי להאמין ששיא ישראל כבד יותר מ PR הנוכחי שלך.
147.5 בעד 82.5
כמובן שצריך לקחת בחשבון את חוקי התחרות - להוציא את המשקל ולהתייצב איתו לפני הירידה ועצירה מוחלטת למטה.

עלעלעל, כל הכבוד על השיא.
עדיין לא הבנתי למה אתה לא מראה את עצמך בתחרויות, אני רואה גם בפייסבוק וגם בפורום שאתה אוהב את התחום,
חבל כי יש לך פוטנציאל ענק.

בהצלחה בהמשך!

147.5 בעד 82.5
כמובן שצריך לקחת בחשבון את חוקי התחרות - להוציא את המשקל ולהתייצב איתו לפני הירידה ועצירה מוחלטת למטה.

לא בטוח שהוא יתן 172.5 תחרותי, אבל עדיין הוא יעבור בגדול את ה 147.5

נערך לאחרונה:
לא בטוח שהוא יתן 172.5 תחרותי, אבל עדיין הוא יעבור בגדול את ה 147.5 בגדול...
צריך לקחת בחשבון שאלברו ג'וניור, זה השיא לג'וניור?
בכל מקרה האגדה מספרת שאלברו כבר נתן 160 עם עצירה באחד מהאימונים שלו.

• פותח/ת השרשור
חזק מאוד מאוד. כל הכבוד.
וקצת מעצבן שאתה עדיין מרגיש שיש לך צורך לצלם 'להוכיח' פה כל פעם את המספרים על הפלטות.. 😃
(ברצינות, אתה יכול לחסוך לעצמך כי מעולם לא נתת סיבה לחשוב אחרת)
תודה חבר,
מידי פעם מצלם בשיאים הרציניים, לא מפריע לי..

- אשכול טיפוסי של @alalalal - :

האימון התחיל מצ'ין אפס עם 50 קילו ל5X5, אבל בגלל שהיה ממש קל והייתי רענן אחרי הקריעת תחת הזאת החלטתי לנסות לעשות זוג עם 120 קילו (לא PR עשיתי את זה בגיל 12) ואז עברתי לחזרה עם 150 קילו, היה קל.
🤣🤣
חייב לך מוניטין.
תודה!
לא ממש עוקב אחרי השיאים..
החלטת שנמאס לך מה170

אני אוהב את זה שאתה מחליט שהולך להיות PR
אני מחליט, והגוף מציית:Sync-0h5y1d7:
147.5 בעד 82.5

עלעלעל, כל הכבוד על השיא.
עדיין לא הבנתי למה אתה לא מראה את עצמך בתחרויות, אני רואה גם בפייסבוק וגם בפורום שאתה אוהב את התחום,
חבל כי יש לך פוטנציאל ענק.

בהצלחה בהמשך!
קודם כל שיהיה המון בהצלחה במכון החדש שפתחת, מהסרטונים והתמונות הוא נראה מאוד מקצועי.
אני מודע לזה שאלחץ פחות בלחיצה תחרותית, אבל כל עוד אני לא מתכוון להתחרות בקרוב, לא רואה סיבה ללחוץ עם עצירה.
בכל מקרה לפני כמה חודשים לחצתי 160 עם עצירה, אני מקווה שהיום אני מסוגל ליותר.
מאוד אוהב את התחום, אבל כרגע לא רוצה להתחרות, אולי בהמשך.
ותודה רבה.
מטורף.
כל הכבוד!
תודה!

מי יודע, אולי בקרוב אחליט שנמאס מה"שיא" הזה, סרטון מובטח.. 😃

מה ג'וניור?!
אני רק עכשיו עיקלתי שהוא לחץ 172 בעודו שוקל 82 עכשיו אתה אומר גם שהוא בקטגורית ג'וניור?!

אני מרגיש ממש חלש עכשיו, כאילו מעולם לא התאמנתי.

מה ג'וניור?!
אני רק עכשיו עיקלתי שהוא לחץ 172 בעודו שוקל 82 עכשיו אתה אומר גם שהוא בקטגורית ג'וניור?!

אני מרגיש ממש חלש עכשיו, כאילו מעולם לא התאמנתי.
ג'וניור זה עד 23 ואם אני לא טועה אלברו 22 עכשיו, אז יש לו עוד קצת זמן לתת תחרות אחת בג'וניורס ולשבור את שיא הבנץ' ב20-30 קילו 😆

ג'וניור זה עד 23 ואם אני לא טועה אלברו 22 עכשיו, אז יש לו עוד קצת זמן לתת תחרות אחת בג'וניורס ולשבור את שיא הבנץ' ב20-30 קילו 😆
אלברו נכנס לתחרות שובר את השיא הישראלי ב-30 קילו לוקח את הגביע והולך הביתה, וכל זה כשהוא יחף בלי חולצה - גדול. 😆

אגב תתחדש אתה משתמש על 😉

• פותח/ת השרשור
תודה חברים,
לכל מי שהתעניין, אני בן 22.
@Alikk1998 לוחם בתותחנים חלק מהזמן, לאחר מכן טבח, בכל מקרה אני כבר משוחרר מעל שנתיים..
וגם לפני הצבא התאמנתי

האימון התחיל בנפח 5X5 עם 135 ק''ג (אין סרטונים כי זה לא שיא).
לאחר מכן הייתי אמור לעבור למקבילים, אבל רציתי לנסות משהו קצת יותר כבד, אז שמתי 160 ועשיתי זוג (גם לא שיא, אבל הנה סרטון)

לאחר מכן, למרות שהייתי עייף כבר, החלטתי שנמאס להיות תקוע על 170 כשיא, אז שמתי 172.5 ועלה בקושי רב 😃

השיא הקודם (170) בוצע כשהייתי 85 ק''ג (משקל בוקר)
השיא הנוכחי בוצע במשקל 81.9 ק''ג (משקל בזמן אימון), בבוקר שוקל פחות.

רשמית שונא אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית