שוקל לחדש את הייעוץ

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
היי משה, אני שוקל לחדש את הייעוץ אבל אני לא בטוח אם כדאי.

במקור הפסקתי להגיב כי נכנסתי לריכוז מלא בעבודה. רציתי לתת שם את המקסימום ולכן לא היה לי זמן לזה. לא יודע כמה זמן עבר מאז, אבל כעיקרון עכשיו אלו הנתונים שלי: גבר בן 20, גובה 168, משקל 65. מזכיר לך שיש לי הרבה עודפי עור כי ירדתי 40 קילו, הייתי בעודף משקל קיצוני.

כעיקרון אני מאד רוצה לחזור לייעוץ כי זה היה מאד אינפורמטיבי. אבל יש לי כמה שאלות / חריגות מסוימות שאני חייב לברר לפני שאני מחליט סופית.

1. אין לי אפשרות להישקל בבקרים. אני נשקל מדי יום שני בערב אחרי העבודה במקום קבוע. האם זה בסדר?

2. רוב העזרה שאני צריך כרגע היא לדעת איך ומה לאכול נכון. כלומר העיקר כרגע זה תזונה ולא כושר. האם זה אפשרי או שכאן זה לא סדנת תזונה? 😉

3. אין לי בעיה להתאמן, אבל שוב: אין לי יותר מדי זמן כי אני עובד ואני לא רשום לחדר כושר. מה שכן, אני בהחלט רוצה למצק את הגוף ולהישאר פעיל, אז נרשמתי כרגע לסוג של מועדון ספורט "לייט" בסביבה שלי, ואני מגיע לשם פעמיים בשבוע לאימון בקבוצה שכולל אירובי, משקולות, תרגילי חזה ועוד. אני יודע שזה לא ממש רשמי ולא הכי מקצועי, אבל זה כרגע מה שיש ולי זה מאד מתאים/כיף. השאלה היא האם אפשר לקבל ייעוץ במצב כזה, או שחבל על הכסף?

תודה רבה!!! 🙌

1. אין לי אפשרות להישקל בבקרים. אני נשקל מדי יום שני בערב אחרי העבודה במקום קבוע. האם זה בסדר?
השקילות לא יהיו מדוייקות ולכן לעיתים תצטרך להשקל יום לאחר מכן שוב כדי לקבל תוצאה מדוייקת יותר. אתה גם תצטרך להקפיד לאכול בדיוק את אותו הדבר באותו יום שקילה עד הערב (עם עדיפות ללשתות בדיוק את אותה כמות נוזלים ועדיף באותם הזמנים, אחרת השקילות לא יהיו מדוייקות).

2. רוב העזרה שאני צריך כרגע היא לדעת איך ומה לאכול נכון. כלומר העיקר כרגע זה תזונה ולא כושר. האם זה אפשרי או שכאן זה לא סדנת תזונה? 😉
לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון. איך זה שונה מהתפריט שקיבלת בזמנו בייעוץ אישי?

3. אין לי בעיה להתאמן, אבל שוב: אין לי יותר מדי זמן כי אני עובד ואני לא רשום לחדר כושר. מה שכן, אני בהחלט רוצה למצק את הגוף ולהישאר פעיל, אז נרשמתי כרגע לסוג של מועדון ספורט "לייט" בסביבה שלי, ואני מגיע לשם פעמיים בשבוע לאימון בקבוצה שכולל אירובי, משקולות, תרגילי חזה ועוד. אני יודע שזה לא ממש רשמי ולא הכי מקצועי, אבל זה כרגע מה שיש ולי זה מאד מתאים/כיף. השאלה היא האם אפשר לקבל ייעוץ במצב כזה, או שחבל על הכסף?
כל עוד יש שם משקולות, אפשר להתקדם.

• פותח/ת השרשור
השקילות לא יהיו מדוייקות ולכן לעיתים תצטרך להשקל יום לאחר מכן שוב כדי לקבל תוצאה מדוייקת יותר. אתה גם תצטרך להקפיד לאכול בדיוק את אותו הדבר באותו יום שקילה עד הערב (עם עדיפות ללשתות בדיוק את אותה כמות נוזלים ועדיף באותם הזמנים, אחרת השקילות לא יהיו מדוייקות).

טוב. נסתדר עם זה איכשהו...

לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון. איך זה שונה מהתפריט שקיבלת בזמנו בייעוץ אישי?

לא שונה. אני פשוט שואל כדי לברר. אם כך זה מעולה. 😃 אבל השתנו לי חלק מהדרישות. מאז שנגמר לי המנוי, השתנו לי קצת הרגלי התזונה. אני אוכל קצת יותר מפעם שעברה, וייתכן ואיבדתי עוד מסת שריר. אני לא יודע. אז אפשר להתחיל "מההתחלה" בנוגע לתזונה? פשוט התרשמתי מאד מהידע שלך בתזונה ואני סומך עלייך בעיניים עצומות בנושא.

כל עוד יש שם משקולות, אפשר להתקדם.

יש משקולות. הבעיה היא שההתמקדות היא לא על המשקולות אלא על מעבר בין תרגיל לתרגיל כל דקה וחצי-שתיים (משקולות, חזה, בטן, רגליים וכד'). אז אני לא יודע אם אני אצליח לעשות עם זה משהו ("יריב והדר" בגבעתיים, אם יצא לך לשמוע על זה במקרה). אין לי לצערי כרגע זמן למשהו מעבר לזה, כי כל מכוני הכושר באיזור שלי רחוקים מהבית אז אם אני אלך להתאמן בהם ייצא שאני אגיע הביתה רק בסביבות 21:00. אני כבר אהיה גמור מעייפות. זה כבר גדול עליי. אני יודע ומבין שזה לא הכי אידיאלי ותאמין לי שזה מבאס אותי בטירוף. אבל זה כרגע מה יש.

נערך לאחרונה:
לא שונה. אני פשוט שואל כדי לברר. אם כך זה מעולה. 😃 אבל השתנו לי חלק מהדרישות. מאז שנגמר לי המנוי, השתנו לי קצת הרגלי התזונה. אני אוכל קצת יותר מפעם שעברה, וייתכן ואיבדתי עוד מסת שריר. אני לא יודע. אז אפשר להתחיל "מההתחלה" בנוגע לתזונה? פשוט התרשמתי מאד מהידע שלך בתזונה ואני סומך עלייך בעיניים עצומות בנושא.
אפשר להתאים תפריט מחדש בהתאם לדרישות החדשות

Back
למעלה תחתית