הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Bench Press - באיזה אחיזה אתם נוהגים להשתמש?

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
דיון בנוגע לשיטת האחיזה ב- BP.
Suicide Grip (בתמונה מסומן כ- B) כמובן שיותר מסוכן מכיוון שהמוט פחות מאובטח והוא יכול להשמט במהלך העבודה. למרות האמור, הרבה כן משתמשים באחיזה זו מכיוון שהם נוטים להרים משקל רב יותר כך ואחיזה זו גם נוחה יותר עבור שורש כף היד.

באיזו אחיזה אתם נוהגים להשתמש?

12065516_687998291301614_6545564975622643351_n.jpg

אחיזה שהאגודל לא עוטפת את המוט זו הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות באימונים, זה חינוך רע מאוד שמתאמן מקבל כבר מהרגע שהוא נכנס לחדר כושר.

אציין ואספר, חבר שהכרתי בחדר כושר, שסיפרתי עליו כבר בפורום כבר פעם אחת, שבתחרות פאוורליפטינג נפל עליו מוט של 185 קילו ושבר לו 2 צלעות והוא אכן משתמש באחיזה המפגרת הזאת. שום תועלת לא תצא ממנה חוץ מלהפצע או למות

מצטרף ללוטם, ממש דבילי לעשות את האחיזה השניה, אין שום היגיו! כבר עדיף לעבוד בסמית'

אם אני זוכר נכון, דייב טייט אמר שלואי מלמד את כולם בווסטסייד ללחוץ עם suicide grip. אפשר להכניס את המרפקים יותר פנימה או משהו כזה.

אם אני זוכר נכון, דייב טייט אמר שלואי מלמד את כולם בווסטסייד ללחוץ עם suicide grip. אפשר להכניס את המרפקים יותר פנימה או משהו כזה.
מצוין, שהמרפקים לא יפריעו חלילה למסלול הנקי של המוט שנופל על הפרצוף.

אני רק מדווח לכם מה דייב טייט ולואי סימונס אומרים, אל תכעס עליי
אתה אומנם סמולני וכל מה שקורה בארץ זה באשמתך, אבל איך הבנת מהפוסט שלי שאני כועס עליך? 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית