הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תגובה מוזרה?

• פותח/ת השרשור AB7
  • פורסם בתאריך

AB7

משתמש מתחיל
51
1
נק' מוניטין:
1
51
1
לאחרונה קורה לי שאני מזריק לאזור התחת סוסטנון 1cc יום אחרי זה יש לי מין גולה קשה כזאת באזור הזריקה וקצת אדום המקום כבר לא כואב כמו בהתחלה בזריקות הראשונות רק כש אני נוגע אז אני מרגיש שטיפה לא נעים אבל לשבת כבר יכול בשקט ולא כמו בתחילת הסייקל, אני מנקה את המקום טוב לפני ואחרי ומכניס את החומר לאט למה זה קורה? והאם זה אומר שלא כל החומר נכנס לשריר או מה?

לאחרונה קורה לי שאני מזריק לאזור התחת סוסטנון 1cc יום אחרי זה יש לי מין גולה קשה כזאת באזור הזריקה וקצת אדום המקום כבר לא כואב כמו בהתחלה בזריקות הראשונות רק כש אני נוגע אז אני מרגיש שטיפה לא נעים אבל לשבת כבר יכול בשקט ולא כמו בתחילת הסייקל, אני מנקה את המקום טוב לפני ואחרי ומכניס את החומר לאט למה זה קורה? והאם זה אומר שלא כל החומר נכנס לשריר או מה?

זה יכול להיות מכל מיני סיבות -
חומרים לא איכותיים , הזרקה מהירה מדי , טכניקה לקויה

אתה מזריק פעם בשבוע או פעמיים בשבוע ?
אתה לוחץ את כל החומר במכה או עושה עצירות של כמה שניות בין לחיצה ללחיצה ?

לשמנים לוקח זמן להיספג
אין מי שמזריק ולא מרגיש כלום אחרי זה...נכון בד"כ כשהחומר וטכניקת ההזרקה טובים אז בלי ג'ולות ונפיחות אבל משהו כן מרגישים
לטעמי כל עוד זה לא מגביל אותך ומפריע לך לאימונים זה לא נורא
יש צרות גדולות מאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית