הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמיד רציתי להדבק למראה של וין דיזל

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
לא כתוב אפילו שנה אז זה קצת שונה..
איך פיסת אשפה כמו מהיר ועצבני ממשיכים כבר 7 פעמים, וקונסטנטין לא מצליחים להמשיך אפילו פעם אחת?
אגב, היתה כתובה שנה. הורידו אותה בינואר 2013 👎

Fast & Furious 8 (2017) - IMDb
יש עמוד IMDB משמע זה הולך לקרות.
איזה קטע קודי אח של פול ווקר ימשיך לשחק במקומו בסרט השמיני, לא יודע איך להגיב לזה, עצוב.
איך פיסת אשפה כמו מהיר ועצבני ממשיכים כבר 7 פעמים, וקונסטנטין לא מצליחים להמשיך אפילו פעם אחת?
בזכות המראה של ואן דיזל אחי, זה ברור

הוא שיחק רק בסוף כי פול נפטר לקראת סוף הצילומים, פה מדובר בסרט שלם לגמרי
הם היו מוכנים גם לעשות סרט עם פליט מאפריקה שדומה לפאול רק כדי לעשות עוד סרט.
אנשים רצים כמו חיות לסרטים האלו. גם אם הם פח.

כנראה הוא הפסיק לקחת אפקות ניפוח

כל עוד הסרטים יכניסו כסף לאולפנים, הם ימשיכו לעשות המשכים 🫤
ראה ערך: שליחות קטלנית
הסרט הרביעי לא בדיוק היה הצלחה מסחררת, את החמישי לא ראיתי אבל שוורצנגר שם אז אני חייב לראות 🤯

הסרט הרביעי לא בדיוק היה הצלחה מסחררת, את החמישי לא ראיתי אבל שוורצנגר שם אז אני חייב לראות 🤯
החמישי נחמד.. היה לו פוטנציאל ענק כשהם שיחזרו בסרט את הסצנה הראשונה מהסרט הראשון עם CGI של ארנולד.. אבל בהמשך הסרט פשוט התחיל להיות צפוי ומוזר.
אבל בכל זאת אהבתי אותו יותר מהשלישי והרביעי 😃

השלישי היה בדיחה אחי....
הפכו את ג'ון קונור לבדיחה. והם ניסו למחזר את העלילה של הסרט השני.
שמע אני כבר לא זוכר את הפרטים בסרט כי עבר לא מעט זמן, אבל אני זוכר שהוא היה אחלה, שהאמא שלו הייתה בבית משוגעים והוא היה מסומם נראה לי, ושהיה את המחסל הזה שעשוי מנוזל לא? 🤣 אהה כן ושארנולד זרק אותו ללאבה! הרגע נזכרתי, וואלה נראה לי אני יראה את החמישי היום בערב 😃

שהאמא שלו הייתה בבית משוגעים והוא היה מסומם נראה לי, ושהיה את המחסל הזה שעשוי מנוזל
חח עירבבת בין 2 ל 3!
ב 2 אמא שלו הייתה בבית משוגעים.. והיה את המחסל T1000 שהיה מנוזל.
ב 3 הוא היה מסומם ואמא שלו לא הייתה כבר בחיים.. מתה מסרטן או משהו ב 1997/8

Back
למעלה תחתית