יש לי כל כך הרבה חזיתות, אני כבר לא עוקב. Did I?פתחת איתי חזית ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי כל כך הרבה חזיתות, אני כבר לא עוקב. Did I?פתחת איתי חזית ?
יש מצב שאתה שולח קישור?בטח שכן כבר אייתה הודעה על זה.
Constantine 2 - IMDbFast & Furious 8 (2017) - IMDb
יש עמוד IMDB משמע זה הולך לקרות.
לא כתוב אפילו שנה אז זה קצת שונה..Constantine 2 - IMDb
אני מחכה לפאקר הזה כבר 5 שנים, מאז שהכריזו שהוא יוצא ב-2012.
איך פיסת אשפה כמו מהיר ועצבני ממשיכים כבר 7 פעמים, וקונסטנטין לא מצליחים להמשיך אפילו פעם אחת?לא כתוב אפילו שנה אז זה קצת שונה..
אל תשאל אותי.. לא טרחתי לסיים סרט אחד של מהסדרה..איך פיסת אשפה כמו מהיר ועצבני ממשיכים כבר 7 פעמים
איזה קטע קודי אח של פול ווקר ימשיך לשחק במקומו בסרט השמיני, לא יודע איך להגיב לזה, עצוב.Fast & Furious 8 (2017) - IMDb
יש עמוד IMDB משמע זה הולך לקרות.
בזכות המראה של ואן דיזל אחי, זה ברוראיך פיסת אשפה כמו מהיר ועצבני ממשיכים כבר 7 פעמים, וקונסטנטין לא מצליחים להמשיך אפילו פעם אחת?
הוא גם שיחק בשביעי.. מה חדש?איזה קטע קודי אח של פול ווקר ימשיך לשחק במקומו בסרט השמיני
הוא שיחק רק בסוף כי פול נפטר לקראת סוף הצילומים, פה מדובר בסרט שלם לגמריהוא גם שיחק בשביעי.. מה חדש?
הם היו מוכנים גם לעשות סרט עם פליט מאפריקה שדומה לפאול רק כדי לעשות עוד סרט.הוא שיחק רק בסוף כי פול נפטר לקראת סוף הצילומים, פה מדובר בסרט שלם לגמרי
🤣😆🤣😆🤣פליט מאפריקה
כל עוד הסרטים יכניסו כסף לאולפנים, הם ימשיכו לעשות המשכים 🫤לא יהיה מהיר ועצבני 8 😅
הסרט הרביעי לא בדיוק היה הצלחה מסחררת, את החמישי לא ראיתי אבל שוורצנגר שם אז אני חייב לראות 🤯כל עוד הסרטים יכניסו כסף לאולפנים, הם ימשיכו לעשות המשכים 🫤
ראה ערך: שליחות קטלנית
החמישי נחמד.. היה לו פוטנציאל ענק כשהם שיחזרו בסרט את הסצנה הראשונה מהסרט הראשון עם CGI של ארנולד.. אבל בהמשך הסרט פשוט התחיל להיות צפוי ומוזר.הסרט הרביעי לא בדיוק היה הצלחה מסחררת, את החמישי לא ראיתי אבל שוורצנגר שם אז אני חייב לראות 🤯
באמת יותר מהשלישי?? זה אומר שהוא היה סרט טוב. 😃בל בכל זאת אהבתי אותו יותר מהשלישי והרביעי
השלישי היה בדיחה אחי....באמת יותר מהשלישי?? זה אומר שהוא היה סרט טוב. 😃
שמע אני כבר לא זוכר את הפרטים בסרט כי עבר לא מעט זמן, אבל אני זוכר שהוא היה אחלה, שהאמא שלו הייתה בבית משוגעים והוא היה מסומם נראה לי, ושהיה את המחסל הזה שעשוי מנוזל לא? 🤣 אהה כן ושארנולד זרק אותו ללאבה! הרגע נזכרתי, וואלה נראה לי אני יראה את החמישי היום בערב 😃השלישי היה בדיחה אחי....
הפכו את ג'ון קונור לבדיחה. והם ניסו למחזר את העלילה של הסרט השני.
חח עירבבת בין 2 ל 3!שהאמא שלו הייתה בבית משוגעים והוא היה מסומם נראה לי, ושהיה את המחסל הזה שעשוי מנוזל