הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תהיה ענישה במידה ואתפס מסתובב עם אלה טלסקופית בגיל 25?

יותר מטרידה אותי העובדה שדוקרים סתם ערבים(גם אם הם לא ערבים באמת לול) מאשר שזאת טעות. חוץ מלהחמיר במתיחות זה לא עוזר.
ומה לגביי זה שדוקרים סתם יהודים?
עין תחת עין עחי. ☠️

אתה באמת חושב ככה? 🫤
ממש לא.
אם הייתי חושב ככה, הייתי יוצא לרחובות לבקש דם של ערבים.
אבל חורה לי לשמוע שעל כל שחיטה של 20 יהודים אם 2 ערבים נדקרים אז ישר מתחילה תעמולת מוסר.

האלימות לכאן או לכאן היא דבר רע, אבל אם כבר מציינים את זה שכואב על הערבים "התמימים" שנדקרים, לפחות להתייחס גם ליהודים התמימים שנדקרים הרבה יותר.

אתה מצפה ממישהו שהמטרה שלו לדקור אותך להזהיר אותך שהוא בא?

ממש לא, רק ציינתי עובדה - הם יפתיעו אותך, אז ככה שאם יש לך אלה בכיס ואתה המטרה שלהם אז זה לא יעזור לך, אבל כן אפשר להיות ערני לסביבה שלך ולהיות מוכן

היום לקחתי איתי לעבודה את הספריי קניתי ממזמן וכולם שאלו אותי על זה. ממליץ לכל מי שנמצא במקומות עמוסים להצטייד באחד כזה, הדברים האלה נחטפים מהמלאי בימים אלו.
מה הטווח של תרסיס פלפל ?
אני תוהה לגבי עד כמה באמת זה יכול לעזור במקרה שאתה צריך להתמודד מול נושא סכין.

טיפ קטן שהמאמן שלי אמר לי, תמיד כשאתם במקומות ציבוריים תשתדלו כמה שיותר להיצמד עם הגב לקיר כדי לצמצם סכנה של פגיעה מאחורה.

מצטערת על ההקפצה
זה פשוט חנק אותי

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1444981560381.jpg
    FB_IMG_1444981560381.jpg
    KB 52.6 · צפיות: 119
מה הטווח של תרסיס פלפל ?
אני תוהה לגבי עד כמה באמת זה יכול לעזור במקרה שאתה צריך להתמודד מול נושא סכין.
זה תלוי בטווח שמצויין על המוצר (או מה שאחרים מספרים). הספריי שלי צריך בטווח קצר יותר של ~1 מטר מזה:

אם יש לך כסף כדאי פשוט לרכוש שתיים ולנסות אחד מהם, אתה תהיה הרבה יותר מוכן אם אתה ראית איך המוצר עובד ואתה יודע איך להשתמש בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית