לא נורא זאת קורה לכולם.זאת נושא מעצבן
זה ההשפעה
סתם 😛
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נורא זאת קורה לכולם.זאת נושא מעצבן
זה ההשפעה
סתם 😛
*לכולןלא נורא זאת קורה לכולם.
אמא שלי פזיותרפיסטית והיא מתווכחת איתי כשאני אומר שהתרגילים המורכבים בעיקר סקוואט ודדליפט משפעים על מערכת העצבים ומחזקים אותה.
אשמח אם תוכלו לשלוח לי מאמרים שמדברים על הנושא
תודה מראש
אפשר פירוט? מה הם זמני המנוחה לכל טווח חזרות (בערך) ?יש הבדל בין התרגילים ויש הבדל בין העומסים. אפשר לעבוד עם rm10, הקסם הוא במנוחות שהפורום חושב שאין להן השפעה
אין זמן מנוחה לכל טווח חזרות, יש לכל מטרה,שיטה ובכל מקרה זה משתנהאפשר פירוט? מה הם זמני המנוחה לכל טווח חזרות (בערך) ?
לא צריך להכליל,אבל אפשר תגובה לנושא?פיזיותרפיסטים לא מבינים מהחיים שלהם...
אבל אפשר תגובה לנושא?
חחח קשה להבין ציניות בכתיבה.
השאלה היא דיי כללית לא משהו ספיציפי.תנסח את השאלה , כי אין משמעות ל"מחזק את מערכת העצבים".
חחח קשה להבין ציניות בכתיבה.
השאלה היא דיי כללית לא משהו ספיציפי.
מאמרים על ההשפעה של תרגילים מורכבים כבדים בכללי או סקוואט/דדליפט באופן ספציפי על מערכת העצבים
אולי לא הבנת,אתה לא צריך לשכנע אותי.אני מבין את החישבות של הסקוואט.אני יודע שזה אולי לא עוזר לך כל כך , אבל מהניסיון שלי :
א. סקוואט ( על כל צורותיו , עם/בלי משקל חיצוני ) הוא תרגיל חשוב בכל תוכנית אימון ושיקום. אני משתמש בו המון מגילאי נוער עד גיל 108. בגילאים שנושקים לגיל הנ"ל מי שלא יכול לעשות סקוואט לא יכול לקום מהכסא. תנסה יום אחד לשבת כל היום בכסא , ותבין את החשיבות...
ב. אם אני כפיזיותרפיסט אוכל במהלך הטיפולים שלי לגרום לאדם לא פעיל ( ורוב האנשים הם כאלו ) להתחיל לעשות סקוואטים ( אם אני צריך לבחור רק תרגיל כוח אחד - סקוואט יהיה הראשון ברשימה ) , אז עשיתי את שלי. וזה יותר חשוב מכל מה שלומדים בבית הספר לפיזיותרפיה בכל הנוגע לאנשים שבריאים בדרך כלל.
אולי לא הבנת,אתה לא צריך לשכנע אותי.אני מבין את החישבות של הסקוואט.
הבעיה זאת אמא שלי שלא מבינה
בלנדרבמנוחות