עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי שאלה , מחר יש לי בדיקות דם ושתן,
מי שיודע - האם הרופא יכול לראות שימוש בסטרואידים?
ומה יכול לקרות אם הרופא יראה שהיה שימוש בטסט ודיבול?
זה דיווח למשטרה או משהו כזה?
בן 19 ושואל בשביל לדעת גם אם זה נשמע דפוק מה אתה תוקף פשוט תענהבטח... זה דיווח למשטרה ותיק פלילי.. אבל עם עסקת טיעון תקבל רק עבודות שרות
נו באמת... מזה השאלות קיטבג האלה? דיווח למשטרה? לא הלכת רחוק מידי?
בן כמה אתה? זה נשמע כמו שאלה של ילד בן 14
בן 19 ושואל בשביל לדעת גם אם זה נשמע דפוק מה אתה תוקף פשוט תענה
בקיצור גם אם מופיע שלקחתי סטרואידים הם רק יכולים לנסות לשכנע אותי לא להשתמש בזה יותר?
יש לי שאלה , מחר יש לי בדיקות דם ושתן,
מי שיודע - האם הרופא יכול לראות שימוש בסטרואידים?
ומה יכול לקרות אם הרופא יראה שהיה שימוש בטסט ודיבול?
זה דיווח למשטרה או משהו כזה?
גם אם זה לא היה חוקי והיו מגלים את זה אצלך בבדיקה, יש דבר שנקרא חיסיון רפואי.
זה כמו שיחפשו שימוש באנטיביוטיקה, חוץ מערכי כולסטרול וכבד שיכולים להלחיץ את הרופא מעט, אם הוא לא מחפש את החומרים הוא לא ימצא אותם.
גם אם הטסט שלך יהיה מאוד גבוה חוץ מנזיפה לרופא אין בדיוק מה לעשות.
מה שכן, ערכים גבוהים מהנורמה או תיעוד של שימוש בסטרואידים בתיק הרפואי יכולים לגרום לבעיות בהצטרפות/ קבלת פיצויים מביטוחים באשר הם.
אז ממה שהבנתי ממכם אין לי מה לדאוג אם הוא יראה שימוש בסטרואידים, תודה רבה שעניתם!שמע ,
במידה ובתוצאות דם יצאו רמות גבוהות של טסטוסטרון וכו' מן הסתם שהוא יבין שזה לא בא ממקור "טבעי"
אם פתאום יש לך כפול מהרגיל - מה כבר יכול להיות חוץ מסטרואידים ?
אבל אם תעשה בדיקת דם כחודש לאחר ה- PCT , רוב הסיכויים שכל הערכים יחזרו למצב הנורמלי שלהם .
לא יהיה לך פתאום טסט גבוהה מאוד כי הוא כבר יצא ממחזור הדם שלך .
החיסרון היחיד שאני חושב עליו שיכול להיות בעתיד זה במידה וחס וחלילה תקבל התקף לב / דום לב / משהו דומה
ויפתחו את התיקים הרפואיים עם אישור כמובן כדי לבדוק מצב רפואי בעבר , ויראו או יהיה רשום שהשתמשת בסטרואידים או חשש
אז זה יכול לפגוע בביטוח .
אבל זהו בסה"כ לדעתי ..
כמובן גם הבריאות שלך מן הסתם .