הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון טכניקה בדדליפט

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
איך?

ואם אפשר יש לי כמה שאלות בss:

אני עושה מתח במקום pc וההמלצה של ריפטו היא שאחרי שעושים 3x15 משקל גוף להוריד ל5 חזרות ולעלות משקל והבעיה היא שאני לא משתפר תמיד יוצא לי 20-25 חזרות ב3 סטים. אני עושה 3xMax מה לעשות?

כואב לי בכתף ימין שאני מרים מרפקים בסקוואט ושמתי לב שכתף שמאל שלי יותר גמישה מימין ויש לי כאבים רק בימין, אז נראה לי שזה נגרם מגמישות בכתף יש מצב? איך לעבוד אז על גמישות בכתף?

התחלתי ss עם 35 קילו אוברהד פרס ל5 חזרות, עשיתי דילואד של 3 שבועות בתחילת התוכנית ואז התחלתי לשבור שיאים. העלתי את הפרס ל40 קילו וכבר 3 אימונים אני לא מצליח להשלים 15 חזרות עם 42.5 קילו. הטכניקה טובה , אני אוכל 500 מעל הנטרלי (2900 קלוריות) וישן 6-7 שעות (אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת 3 אימונים) לעשות ריסט? הגיוני שהצלחתי אחרי 3 שבועות דילואד לשפר את הפרס רק ב5 קילו זה בסדר או שאני עושה כנראה משהו לא נכון?

תודה לעוזרים!

@stitch @Beast and cheat

משקל קל מכדי לשפוט, אבל אין סיבוב אגן מספיק לפני החזרה, הגב לא מוקשת מספיק (גם כי הפלטות נמוכות מדי), וישבן עולה קצת מוקדם מדי בתחילת החזרה.
אני עושה מתח במקום pc וההמלצה של ריפטו היא שאחרי שעושים 3x15 משקל גוף להוריד ל5 חזרות ולעלות משקל והבעיה היא שאני לא משתפר תמיד יוצא לי 20-25 חזרות ב3 סטים. אני עושה 3xMax מה לעשות?
לא רואה שום קשר בין 3x15 לבין 3x5. תעבור ל-3x5 בתוספת משקל שמתקדם ליניארית.
כואב לי בכתף ימין שאני מרים מרפקים בסקוואט ושמתי לב שכתף שמאל שלי יותר גמישה מימין ויש לי כאבים רק בימין, אז נראה לי שזה נגרם מגמישות בכתף יש מצב? איך לעבוד אז על גמישות בכתף?
נורמלי לגמרי להזדקק למתיחות בכתפיים ובחזה לפני סקוואט LB. אין "איך", פשוט תימתח כמה דקות לפני הסט.
הגיוני שהצלחתי אחרי 3 שבועות דילואד לשפר את הפרס רק ב5 קילו זה בסדר או שאני עושה כנראה משהו לא נכון?
יכול לקרות. פרס זה תרגיל שקל להיתקע בו. זה בהנחה שאתה באמת אוכל מספיק ושהטכניקה שלך טובה.

• פותח/ת השרשור
משקל קל מכדי לשפוט, אבל אין סיבוב אגן מספיק לפני החזרה, הגב לא מוקשת מספיק (גם כי הפלטות נמוכות מדי), וישבן עולה קצת מוקדם מדי בתחילת החזרה.

מה זאת אומרת סיבוב של אגן?
זה פלטות של 20 אין יותר גבוהות
גב מוקשת, להוציא אז יותר תישבן?
ישבן עולה מוקדם מדי, זה בעיה שתמיד קוראת לי אולי לנסות להוריד קצת את האגן?

מה זאת אומרת סיבוב של אגן?
סרטון - דדליפט
זה פלטות של 20 אין יותר גבוהות
היו נראות לי נמוכות מדי משום מה.
ישבן עולה מוקדם מדי, זה בעיה שתמיד קוראת לי אולי לנסות להוריד קצת את האגן?
אין קשר. פשוט תקפיד על התחלה של הדדליפט כלחיצת רגליים, ללחוץ את הרצפה למטה במקום למשוך את המוט למעלה.

• פותח/ת השרשור
סרטון - דדליפט

היו נראות לי נמוכות מדי משום מה.

אין קשר. פשוט תקפיד על התחלה של הדדליפט כלחיצת רגליים, ללחוץ את הרצפה למטה במקום למשוך את המוט למעלה.

ניסיתי לסובב יותר אגן זה הכי הרבה שהצלחתי. לא ממש הצלחתי לדחוף עם הרגליים ושוב הגב התעגל כתוצאה מזה.
יש מצב שאני לא מצליח ללחוץ את הרגליים בגלל שסט אפ הגב מקביל לרצפה אז זה מגביל?

ניסיתי לסובב יותר אגן זה הכי הרבה שהצלחתי. לא ממש הצלחתי לדחוף עם הרגליים ושוב הגב התעגל כתוצאה מזה.
יש מצב שאני לא מצליח ללחוץ את הרגליים בגלל שסט אפ הגב מקביל לרצפה אז זה מגביל?
1. מהזוית הזאת נראה שהמוט מרוחק מדי ממך, במיוחד בחזרה הראשונה.
2. אתה לא מקדיש את הזמן לסיבוב ישבן תוך הרמת החזה. לא נראה שאתה מוציא חזה החוצה בכלל.

ועדיין זה מוגזם להגיד שהגב התעגל. זה נראה בסדר, אין בעיות בולטות.
גם המשקל נראה מאד קל לך וכדאי שיהיה משקל מאתגר יותר.
תקפיד קצת יותר על מה שאמרתי לך, גם על הפוזיציה וגם על לחיצת הרגליים.
אם אתה רוצה אתה בוודאי יכול לנסות להתחיל מעמדה נמוכה יותר של הישבן ולראות איך אתה מרגיש.

• פותח/ת השרשור
1. מהזוית הזאת נראה שהמוט מרוחק מדי ממך, במיוחד בחזרה הראשונה.
2. אתה לא מקדיש את הזמן לסיבוב ישבן תוך הרמת החזה. לא נראה שאתה מוציא חזה החוצה בכלל.

ועדיין זה מוגזם להגיד שהגב התעגל. זה נראה בסדר, אין בעיות בולטות.
גם המשקל נראה מאד קל לך וכדאי שיהיה משקל מאתגר יותר.
תקפיד קצת יותר על מה שאמרתי לך, גם על הפוזיציה וגם על לחיצת הרגליים.
אם אתה רוצה אתה בוודאי יכול לנסות להתחיל מעמדה נמוכה יותר של הישבן ולראות איך אתה מרגיש.

תודה אני ינסה יותר פעם הבאה,
שאלה לא קשורה, בחיטוב שעושים העמסה אני צריך להגיע למאז נטרלי או חיובי (ואם חיובי כמה מעלה נטרלי?)
איזה תוכנית הייתה ממליץ לחיטוב לשמר כמה שיותר משקלי עבודה?
והאם יש צורך לעשות שבועיים נטרלי שעוברים ממסה לחיטוב או רק הפוך?
ושאלה אחרונה, אחרי כמה זמן בחיטוב הייתה ממליץ לשלב העמסות?

שאלה לא קשורה, בחיטוב שעושים העמסה אני צריך להגיע למאז נטרלי או חיובי (ואם חיובי כמה מעלה נטרלי?)
חיובי, בערך 500.
איזה תוכנית הייתה ממליץ לחיטוב לשמר כמה שיותר משקלי עבודה?
ליניארית.
והאם יש צורך לעשות שבועיים נטרלי שעוברים ממסה לחיטוב או רק הפוך?
כדאי.
ושאלה אחרונה, אחרי כמה זמן בחיטוב הייתה ממליץ לשלב העמסות?
בהנחה שזה גירעון נורמלי (בערך 500) ולא דל פחמימה - בהתחלה פעם בשבועיים, בסוף פעם בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית