הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע dianabol VS superdrol

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
בנוסף לטסט בסייקל ראשון , מה עדיף להוסיף דיבול או סופרדרול?

נכון...אני יודע שבסייקל ראשון מומלץ להריץ רק טסט בלבד..
ובכל זאת יש אנשים שבסייקל ראשון משלבים חומר נוסף. (נטייה להרס עצמי)

אשמח לעזרת המומחים בנושא!
🙃

סופרדרול הוא בהחלט אוראלי עוצמתי, ולא כדאי שהניסיון הראשון בגזרה זו תבוא ממנו
דיבול סטרואיד לא חלש כלל, מעלה בצורה מאוד טובה כוח וגם מאסה, אך פוחת בעוצמתו בכמה רמות מהסופרדרול
בנימה אישית, לא כדאי לשלב אוראלי בסייקל הראשון, וזאת מכמה סיבות.
באם מישהו מתעקש להכניס אוראלי, אני הייתי ממליץ לבחור באחד כמו טורינבול או אפיסטן.
האוראלים הנ"ל יותר נוחים למשתמש הראשוני, המה גם שהם ממשפחת נגזרת ה-DHT (דהידרו-טסטוסטרון) ועל כן "יבשים" יותר (לא תיתכן המרת הסטרואיד לאסטרוגן).
בכל מצב, בעת שילוב אוראליים, קל ונוח או כבד ועוצמתי, יש לעשות שימוש ב-TUDCA במינון של לפחות 1g/ed על מנת לשמור על הכבד, ואפשר להוסיף (לא חייב) Liv52.

הטורינבול חלש לאללה...לא נותן הרבה, עדיף דיבול
אין הרבה חברות שמייצרות סופרדרול
אני מת להשיג משו איכותי לסייקל הבא
רציתי בלו דרגון אבל אם כל הסיפורים ששמעתי לאחרונה לא יודע מה קורה איתם ואם כדאי

הטורינבול חלש לאללה...לא נותן הרבה, עדיף דיבול
אין הרבה חברות שמייצרות סופרדרול
אני מת להשיג משו איכותי לסייקל הבא
רציתי בלו דרגון אבל אם כל הסיפורים ששמעתי לאחרונה לא יודע מה קורה איתם ואם כדאי
"חלש" עשוי להיות עניין סובייקטיבי.
אחדד את דברי - ניתן להריץ בסייקל ראשון אוראליים עוצמתיים כמו סופרדרול, M1T או אנאדרול. מדוע זה לא כדאי? לא בגלל הרעילות לכבד, הרי מתישהו מישהו ישתמש בהם. הסיבה הנעוצה היא שמי שבפעם הראשונה מתנסה בסטרואידים, עלול לא לדעת כיצד להתמודד עם אוראליים חזקים שכאלה, מה שעלול לפגוע בו (עייפות, כאבים, "באק פאמפ'ס", אובדן תיאבון ואף הקאות ובחילות), ולגרום לו לפגוע בסייקל.
דיבול הוא כמט ברירית המחדל בארץ לאוראלי ראשון או מועדף. העם הישראלי מכיר פחות אוראליים אחרים. אני מעד שהניסיון הראשון יהיה מנגזרת DHT בינונית בעוצמתה (כמו טורינבול ואפחיסטן שציינתי), כדי לא לצבור הרבה נוזלים

לגבי בלו דראגון - למרות ה"בעיה" שהייתה בחלק מהשמנים בבאצ'ט ספציפי שכבר חדל מלהתקיים, בגזרת האוראליים אין בעיה כלל ואף מומלץ. החברה ידועה בסדרת אוראליים מגוונת ואיכותית. ממליץ לנסות

הבדל גדול בין דיבול לסופרדרול..
דיבול יגרום לך להתנפח.. אבל כמו בלון מלא בנוזלים
סופרדרול מעולה בכוח ואפילו מחטב..אבל בא עם תופעות לוואי חזקות

אם כבר הבחירה בין דיבול או סופרדרול, לדיבול יש באופן אירוני תופעות לוואי מעצבנות בהרבה. אז אם כבר, סופר XD

עדיף m-sten, טורינבול, אפי, ויני וכדו..

לגביי בלו דרגון - כן היו בעיות לאחרונה, אך לא עוד. פשוט היה באץ ושליש מקולקלים, אז הרבה אנשים נפלו על שמנים מאוד כואבים עם מינון BA מאוד גבוה. היו אנשים שנפלו על קלן במינון גבוה מידי וכו'..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית