הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חידה נושאת פרס

יהושע64

משתמש משקיע
4,747
3,056
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,517
4,747
3,056
בעודי צועד על מסילת הליכה המשמימה, עלתה במוחי החידה הבאה:

ה-RMR שלי הוא 2400 קלוריות ליום. האימונים שאני עושה בשבוע הם: שלושה אימונים אנאירוביים בכל אחד מהם אני שורף 180 קלוריות, ועוד ארבעה אימונים אירוביים ששורפים 390 קלוריות כ"א. אני אוכל 2700 קלוריות ליום. כל המספרים מדויקים לחלוטין (נבדקתי במעבדות בפיקוח משה. נודניקים!), והקלוריות הנאכלות הן נטו, כלומר אחוז הספיגה נלקח בחשבון וגם זה מדויק להפליא, כמו שאפשרי רק בחידות. אפקט ה afterburn כבר נלקח בחשבון כשכתבתי כמה קלוריות נשרפות באימונים שלי.

אינני מתאמן מתחיל, ולאורך כל התקופה משקלי העבודה שלי נשארו קבועים וכך גם תוכנית האימונים.

לאחר כמה שבועות כאלה נשקלתי, וגיליתי ש:

1. עליתי במשקל.

2. נשארתי במשקל ההתחלתי.

3. ירדתי במשקל.

4. אין מספיק נתונים.

5. כל התשובות נכונות. 😃

יש לנמק את הבחירה.

את התשובה נא לשלוח אלי בהודעה פרטית בלבד. בין הפותרים נכונה יוגרל חטיף חלבון מתנת האנשים הטובים מאמינושופ.
שימו לב שהחידה נערכה באדום! - סליחה על הרשלנות ותודה ל @Matty ! ול @Tank

נערך לאחרונה:
מממ, מעניין כמה מהמגיבים יצליחו לעשות חישוב טיפוסי של כיתה ז' (למרות שלמצע לומדים כבר ביסודי)...

חחח נשמע כמו בחור שצריך עזרה
גם שמן [ מאוד שמן 100קילו +] וגם המשקלי עבודה נשארו קבועים
מה שלא חשבת עליו, זה שאחרי שבוע בדיאטה הזו הRMR שלו ישתנה בגלל ה"תשובה"
וכל שבוע הוא ימשיך להשתנות כי הדיאטה קיצונית לבחור

אבל הוא בסך הכל לא יבטל את כיוון המגמה. אם אתה במאזן שלילי אז אתה במקסימום יכול להפסיק לרדת ולא תעלה מחדש את מה שירדת כל עוד אתה לא אוכל יותר.

שוב ,אני חושב שאתם מסבכים דבר פשוט.

אבל הוא בסך הכל לא יבטל את כיוון המגמה. אם אתה במאזן שלילי אז אתה במקסימום יכול להפסיק לרדת ולא תעלה מחדש את מה שירדת כל עוד אתה לא אוכל יותר.

שוב ,אני חושב שאתם מסבכים דבר פשוט.
גם לי נראה שזה לא פשוט כמשמעו. נחכה ונראה..
יהושע ביקש שאת התשובות ישלחו אליו בהודעה פרטית כך שהדיון על התשובה פה קצת הורס..

אני מבין את הכיוון שאתה חושב ממנו
אבל ברור שבגלל שהמשקל משתנה באופן קיצוני גם ה RMR ישתנה , הרי RMR הוא תוצאה שמשתנה ברגע שאחד מאלו משתנה גיל\גובה\משקל
כמובן שבן אדם X ובן אדם Y עם אותם נתונים יכולים להיות בעלי RMR שונה בגלל גנטיקה\תוספים\ואפילו מזג אוויר בחוץ
אבל עדיין כל שבוע הוא כן ישתנה

אוי אוי ,איזו חפירה על כזו שטות...

בכל מקרה ,אני אוותר על הכמה שקלים של החטיף חלבון. לא שווה את הזמן שלי הנסיעה לחנות.

אוי אוי ,איזה חפירה על כזו שטות...

בכל מקרה ,אני אוותר על הכמה שקלים של החטיף חלבון. לא שווה את הזמן שלי.
כל הרעיון זה לדון ולהעשיר את הידע שלך,לא רוצה לא צריך. אתה אמור לעשות את זה מתוך עניין וסקרנות,אף אחד לא מכריח אותך.
לקחת את זה ממש קשה.

ואני סתם התחלתי לחשב להמציא משוואות והלפריח תאוריות
מפה לשם מישהו במקרה יכול לעזור לי ולהגיד מהו החלקיק בעל המסה הקטנה ביותר
זה יעזור לי להוכיח את בריאת העולם
77-78 קלוריות ליום...
זה לא מופיע בתשובות בכלל חחחחח FAIL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית