הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Iso 96 ואבקות ישראליות בכלל

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
ראיתי את "בדיקות המעבדה" של סופר אפקט.
הבדיקה שהם מציגים מראה רק תכולת חלבון.
ולא איזה חומצות אמינו נמצאות שם ואת כמותן.

זה לא בעיה להשיג 96 אחוז חלבון.
השאלה האם באמת כל הכמות הזאת מתחלקת שווה בשווה בין כל חומצות האמינו ההכרחיות?

כלומר האם ה-96 אחוז חלבון האלה הם חלבון מלא.

אני מניח שהתשובה היא לא, וכבר ראיתי באתרים בחו"ל דיבורים על כך שחלק מהחברות מכניסות לאבקה המון מסוג אחד של חומצת אמינו, או אפילו מפציצות בחומצות אמינו שלא הכרחיות בכלל, ואז מתקבל לנו אחוז חלבון גבוהה, אבל בעצם חסר תועלת.

מה אתם אומרים על התופעה הזאת?
האם החברות הישראליות חוטאות בה?

איך אבקת איזולט ישראלית, ודי זולה (349 למיכל), מחזיקה באחוזי חלבון בין הגבוהים בעולם?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה עלול לפתוח דיון בנושא,איפה למה וכמה. עדיף פשוט לא לציין ולחיות בראש שקט.
עולה אותו דבר בכל הארץ עכשיו, הם עשו איזה שהוא מבצע.
ככה נתקלתי בזה והעלתי את הנושא פה.

ובאופן כללי אמינושופ תמיד היו הכי זולים והכי אמינים, ככה שאין כל כך מה לחפש במקומות אחרים (לפחות לי)
ואנחנו חורגים מהנושא 😃

UOTE="Mike772, post: 1015893, member: 20309"]וז חלבון גבוהה, אבל בעצם חסר תועלת.[/QUOTE]
אין דבר כזה באמת.
זה שיש חומצות אמינו הכרחיות לא אומר שהשאר זה זבל. זה פשוט אומר שאלה ספציפית חשובות. ויש לך אותן.
אתה לא אוכל רק אבקת חלבון ביום (אני מקווה) אז אין לך מה לדאוג.

תמיד תגוון, אבקה, גבינות, דגים, בשר והכל יהיה בסדר לא לדאוג על כל גרם של חומצת אמינו x

• פותח/ת השרשור
UOTE="Mike772, post: 1015893, member: 20309"]וז חלבון גבוהה, אבל בעצם חסר תועלת.
אין דבר כזה באמת.
זה שיש חומצות אמינו הכרחיות לא אומר שהשאר זה זבל. זה פשוט אומר שאלה ספציפית חשובות. ויש לך אותן.
אתה לא אוכל רק אבקת חלבון ביום (אני מקווה) אז אין לך מה לדאוג.

תמיד תגוון, אבקה, גבינות, דגים, בשר והכל יהיה בסדר לא לדאוג על כל גרם של חומצת אמינו x[/QUOTE]

אני לא משתמש באבקות חלבון כבר חצי שנה.
פשוט כי אני משיג את החלבונים מאוכל וזה נהיה מיותר. (אין לי גם איפה לדחוף את זה בין הארוחות)

אבל אני מנסה לשים כאן אצבע על זה שמוכרים לאנשים מוצר שהוא לא מה שהוא מתיימר להיות.
ראיתי אבקות חלבון ש-40 אחוז מתחולת החלבון בתוכן הייתה Glutemic acid.
או שתקעו שם משהו אחר, אבל העיקר אפשר לרשום שזה חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית