הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בשר טחון 96/4

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
בזמן האחרון יוצא לי לראות בהרבה מתכונים מארה"ב שהם משתמשים בבשר טחון 96/4 עם רק 4% שומן ויש בו כלום קלוריות אבל אני לא מצילח למצוא כזה בארץ או אפילו משהו שקרוב לזה מישהו...
מישהו מכיר מקום שמוכר כאלה או קרוב אליו? עדיפות לרשת גדולה? (ואם בבאר שבע אז בכלל מעולה)

1. בשר טחון קפוא של טיבון ויל, מגיע באריזות של חצי קילו. זה שכתוב עליו רמת שומן בינונית הוא 10% שומן ואם אני לא טועה יש גם רמת שומן נמוכה עם 6% שומן.

2. אתה יכול לבקש בכל קצביה שיטחנו לך נתחים רזים (שייטל, כתף, סינטה)

• פותח/ת השרשור
1. בשר טחון קפוא של טיבון ויל, מגיע באריזות של חצי קילו. זה שכתוב עליו רמת שומן בינונית הוא 10% שומן ואם אני לא טועה יש גם רמת שומן נמוכה עם 6% שומן.

2. אתה יכול לבקש בכל קצביה שיטחנו לך נתחים רזים (שייטל, כתף, סינטה)
תודה אחי, מה שכן טרי אין אז אני מבין? כוסעמק מה בארה"ב יש להם אלף דברים דיאטטים ורק פה אין כלום ושום דבר
עריכה:חיפשתי באינטרנט וכן מצאתי שיש מוצר כזה אבל כמובן שגם ברמי לוי וגם בשופרסל יש להם רק את הרמת שומן בינונית, מכיר רשת שיש שם את הרמת שומן נמוכה?
2.זה לא יהיה אבל עם ערכים למה שראיתי, הסתכלתי על הבשר 96/4 וזה 125 קלוריות ל100 גרם זה פחות מחזה עוף זה הזוי, גם אם אני אטחן סינטה/שייטל אני מאמין שזה יצא איזה 250 קלוריות ל100 גרם לא?

בבקשה. טרי זה בקצביה, הרשתות שקניתי בהן טיבון ויל הן שופרסל ויוחננוף.
במחשבוני קלוריות מופיע שב100 גרם חזה עוף לא מבושל יש פחות מ125 קלוריות (בערך 105).
בשייטל זה 125 קלוריות ל100 גרם (לפני בישול), גם כתף זה בערך ככה. בסינטה זה בערך 200.

כדאי שתלמד להשתמש במחשבון קלוריות אם יש לך כוונה להקפיד על התזונה ברמות האלה.

• פותח/ת השרשור
בבקשה. טרי זה בקצביה, הרשתות שקניתי בהן טיבון ויל הן שופרסל ויוחננוף.
במחשבוני קלוריות מופיע שב100 גרם חזה עוף לא מבושל יש פחות מ125 קלוריות (בערך 105).
בשייטל זה 125 קלוריות ל100 גרם (לפני בישול), גם כתף זה בערך ככה. בסינטה זה בערך 200.

כדאי שתלמד להשתמש במחשבון קלוריות אם יש לך כוונה להקפיד על התזונה ברמות האלה.
לא מוצא באתרים שלהם, הכל רמת שומן בינונית... נקווה שישתנה בעתיד
הבשר טחון קפוא הזה של טיבון ויל שהוא 125 ל100 גרם זה כאילו שיייטל טחון? שייטל ממה שאני מבין ממך וכתף הם הנתחים הכי רזים?

אני משער שהם טוחנים נתחים מסוגים שונים ומערבבים. הנתחים הזולים יותר (כתף, שריר זרוע, צלעות..) הם כנראה החלק העיקרי שם. השייטל הוא קצת יותר יקר אז בטח לא יהיה הרבה ממנו אם בכלל.
הנה משהו שיעזור:
IMG_20220505_185205.jpg

• פותח/ת השרשור
אני משער שהם טוחנים נתחים מסוגים שונים ומערבבים. הנתחים הזולים יותר (כתף, שריר זרוע, צלעות..) הם כנראה החלק העיקרי שם. השייטל הוא קצת יותר יקר אז בטח לא יהיה הרבה ממנו אם בכלל.
הנה משהו שיעזור:
צפה בקובץ המצורף 78244
זה אמין? כי אני יודע נגיד שסינטה זה יותר מחזה למשל פה כשאני כותב בגוגל חזה עוף קלוריות חזה עוף קלוריות - Google Zoeken זה 164 וסינטה פה סינטה קלוריות - Google Zoeken זה 234...

בבשר הערכים לא הכי מדוייקים בכל מקרה.
אם אתה כבר בודק אז שים לב אם זה לפני או אחרי בישול, ההבדל יכול להיות משמעותי.
למשל, הקישור ששלחת הוא לסינטה צלויה (תראה שכתוב שם broiled). לגבי החזה עוף, אם תבדוק בעוד מקומות תראה שהערך שקיבלת הוא לחזה עוף מבושל. וכמובן שהערכים שונים מאלו של בשר נא.

לגבי האמינות, תמיד תבדוק בעצמך עם מקורות שאתה סומך עליהם.

וזה בסדר להקפיד בתזונה אבל אני מציע לך לא לחפש דיוק על הקלוריה או להמנע מאוכל קצת שמן, בטח אם מדובר בבשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית