הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טכניקה בדדליפט ובסקוואט

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
נראלי שהטכניקה בכללי לא משהו, אשמח לדעה, איך לשפר ואם אני יכול להמשיך להתקדם במשקלים כי זה כבר מתחיל להיות לי קל, ואולי השבוע לא אעלה במשקל ואשים דגש חזק יותר על המשקל.
וגם בסקוואט כשאני מוציא את המוט כאילו מרים אותו יש לי כאב קטן כזה בגב באמצע, בזמן שאני עושה סקוואט אין לי , מה זה ?
ובמשקלים נמוכים בדדליפט ברגע שאני מושך כואב לי טיפה האגן, וכשאני מגיע עד ל10 בערך פחות ממשקלי העבודה זה לא כואב.
מה זה ? יכול להיות שכבר נפצעתי ?
סליחה על הצלם העקום, ותודה.

הדד נראה אחלה. אפשר להוציא טיפה יותר חזה, ובירידה לא לכופף ברכיים לפני שהמוט עובר אותן. בגדול בסדר גמור.
בסקוואט שים רגל מלאה על הרצפה, ושלח ברכיים החוצה - כרגע הן קורסות בתחתית.
לגבי הכאבים אין לי מושג, חכה שאחרים יגיבו ואתה יכול גם לפתוח פוסט בפורום פציעות.

• פותח/ת השרשור
הדד נראה אחלה. אפשר להוציא טיפה יותר חזה, ובירידה לא לכופף ברכיים לפני שהמוט עובר אותן. בגדול בסדר גמור.
בסקוואט שים רגל מלאה על הרצפה, ושלח ברכיים החוצה - כרגע הן קורסות בתחתית.
לגבי הכאבים אין לי מושג, חכה שאחרים יגיבו ואתה יכול גם לפתוח פוסט בפורום פציעות.
בטוח לגבי הדדליפט? איזה מאמן עצר אותי באמצע ואמר לי שאני לא עושה טוב, הוא אמר שאני לא שם את המוט מתחת לאמצע כף הרגל ושאני מוריד יותר עם הגב ופחות עם הרגליים, אבל לא יודע. וגם אני לא מצליח להוציא יותר חזה אמרו לי כבר לא הצלחתי לגבי הכיפוף ברכיים, אני מוריד פה בצורה יחסית מתונה ומשום מה יותר קשה לי ככה, כשאני מוריד מהר יותר זה לא קורה אבל זה עושה הרבה רעש(העירו לי על זה...).
בסקוואט, אני לא מצליח להשאיר רגל מלאה על הרצפה שמתי לב לזה, יש דרך לתקן את זה? ולגבי הברכיים, אממ זה לא נראלי כל כך קריטי אבל אנסה לתקן ואם אני מחזיק חזק בחוץ אותן הם כואבות לי לא יודע למה.

הוא אמר שאני לא שם את המוט מתחת לאמצע כף הרגל ושאני מוריד יותר עם הגב ופחות עם הרגליים
לי זה נראה מעל אמצע כף הרגל. למה אתה עושה מהגבהה? תעשה עם פלטות רגילות, מהרצפה, יהיה יותר ברור.
ולגבי הירידה אמרתי כבר, שוברים נעילה בברך, מורידים עד שהמוט עובר את הברך, ואז מכופפים ברכיים.

• פותח/ת השרשור
לי זה נראה מעל אמצע כף הרגל. למה אתה עושה מהגבהה? תעשה עם פלטות רגילות, מהרצפה, יהיה יותר ברור.
ולגבי הירידה אמרתי כבר, שוברים נעילה בברך, מורידים עד שהמוט עובר את הברך, ואז מכופפים ברכיים.
הגבהה? זה בידיוק הגובה של פלטות של 20, גם מהרצפה וגם מהכלוב...
יום שלישי אעלה סרטון שוב, אתקן את הסקוואט והדלליפט

• פותח/ת השרשור

אין בידיוק זווית לברכיים ומטה, אימון הבאה אצלם טוב יותר, אבל נראלי שיש לי באט ווינק, כן ? יכול להיות שבגלל זה הכאבים באגן ?

עמידה רחבה מדי. תנסה להחזיק חזק גב תחתון למטה, ולפתוח רגליים חזק לצדדים. זה יעזור גם נגד הבאט ווינק.

• פותח/ת השרשור
עמידה רחבה מדי. תנסה להחזיק חזק גב תחתון למטה, ולפתוח רגליים חזק לצדדים. זה יעזור גם נגד הבאט ווינק.
אני צריך לעמוד ברוחב הכתפיים או המותניים ?
בעקרון הכאבים זה מהבאט ווינק ? אין דרך להיפתר ממנו לגמרי ?

ראיתי שהמוט נימצא מאד נמוך יותר לכיון הגב. ויש כאלה שהמוט מניחים יותר למעלה באזור הכתפיים. זה משנה ?

ראיתי שהמוט נימצא מאד נמוך יותר לכיון הגב. ויש כאלה שהמוט מניחים יותר למעלה באזור הכתפיים. זה משנה ?
תחפש ותקרא על מוט נמוך (LB) לעומת HB (מוט גבוה).
אני צריך לעמוד ברוחב הכתפיים או המותניים ?
בערך כתפיים. משתנה בין אנשים.
בעקרון הכאבים זה מהבאט ווינק ? אין דרך להיפתר ממנו לגמרי ?
אמרתי לך מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
תחפש ותקרא על מוט נמוך (LB) לעומת HB (מוט גבוה).

בערך כתפיים. משתנה בין אנשים.

אמרתי לך מה לעשות.
אממ אוקיי תודה, לגבי הכאבים, כדאי לנוח שבוע בערך ולחזור? אין לי מושג ממה זה קרה, וגם בפורום פציעות לא עונים לי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית