עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע אז לא ממש הבנתי, דדליפט 3X6 או 1X5, כיאילו ה100% 1X5 ? ועוד משהו אני גם אמרתי לו שהוא צריך תרגיל מורכב +תרגיל עזר אבל הוא התעקש לעשות עוד תרגיל עזר לחזה. תוכל לעזור לי להסביר לו למה זה לא טוב הרבה תרגילי עזר ? @nizanoמתחיל צריך לעבוד בעצימות גבוהה. התכנית הזאת לא תאפשר לו כי יש בה יותר מדי נפח.
באימון A תוריד את הבנץ' בשיפוע ( או המקבילים, אני הייתי מוריד את הבנץ' בשיפוע)
אל תוסיפו תרגילים לגב, ושהדדליפט יהיה 1X5 בסוף האימון. סקוואט 3X6 ואז דדליפט 3X6 (בהנחה שיבוצעו בעצימות גבוהה) לא יאפשרו אחרי זה לעשות תרגילי גב כמו שצריך.
תזכור שהמטרה העיקרית שלו כמתחיל צריכה להיות בניית בסיס של כוח. ( בהנחה שהמטרה הכללית שלו היא להוסיף מסת שריר או להתחזק)
1X5 הדדליפט ( לא כולל חימום מן הסתם).רגע אז לא ממש הבנתי, דדליפט 3X6 או 1X5, כיאילו ה100% 1X5 ? ועוד משהו אני גם אמרתי לו שהוא צריך תרגיל מורכב +תרגיל עזר אבל הוא התעקש לעשות עוד תרגיל עזר לחזה. תוכל לעזור לי להסביר לו למה זה לא טוב הרבה תרגילי עזר ? @nizano
תזונה היא הכל. בסה"כ התכנית לא רעה למעט ההערות של @DorT .אוקיי הבנתי, אבל אני לא ממש מתחיל. הייתי בחדר כושר הרבה זמן ( שנה וקצת) פשוט לא עבדתי נכון כל כך… עשיתי ab
ופשוט לא אכלתי טוב ,מה שאמרת עדיין תקף?
בילדינג...ליפטינג..... הכל סתם מושגים באוויר.
כן, שיתחיל קל (עדיף להתחיל קל מדי ולא להתקע מהר מאשר לא מספיק קל ולהתקע).
תוכנית למתחיל, אנחנו לא בטוחים אם צריך להוסיף עוד תרגיל לגב, אני חושב שלא. שמנו מורכבים ודדליפט אנחנו לא בטוחים כמה סטים וחזרות, לקחנו מהפורטל אבל שינינו אותה
שניכם צריכים לקבל באן.אוקיי הבנתי, אבל אני לא ממש מתחיל. הייתי בחדר כושר הרבה זמן ( שנה וקצת) פשוט לא עבדתי נכון כל כך… עשיתי ab
ופשוט לא אכלתי טוב ,מה שאמרת עדיין תקף?
"כל פעם"שניכם צריכים לקבל באן.
אתם כל פעם פותחים אשכול באותו נושא ומקבלים אותה תשובה. ואחר כך אתם לא מקשיבים גם למה שאומרים לכם
לא מבין מה רע בAB המקורית שבKilogram"כל פעם"
פעם ראשונה ניבקו סתום
זה לא פעם ראשונה.אתם כל הזמנים שואלים אם AB/ABC יתאים לכם ואז התשובה שאתם מקבלים זה שלא,וכשכדאי לעשות קודם תוכנית שמתקדמת בכוח ועלייה במשקלים"כל פעם"
פעם ראשונה ניבקו סתום, אני מחכה לתגובה של תום
בחיים לא שאלתי על ABC אז די לחפור, אם אין לך מה להגיד אז אל תגידזה לא פעם ראשונה.אתם כל הזמנים שואלים אם AB/ABC יתאים לכם ואז התשובה שאתם מקבלים זה שלא,וכשכדאי לעשות קודם תוכנית שמתקדמת בכוח ועלייה במשקלים