הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB בילדינג של חבר

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
תוכנית למתחיל, אנחנו לא בטוחים אם צריך להוסיף עוד תרגיל לגב, אני חושב שלא. שמנו מורכבים ודדליפט אנחנו לא בטוחים כמה סטים וחזרות, לקחנו מהפורטל אבל שינינו אותה

קבצים מצורפים

• 1445240623367-1669966854.jpg
    1445240623367-1669966854.jpg
    KB 70.5 · צפיות: 141
  • 1445240637969366177229.jpg
    1445240637969366177229.jpg
    KB 68.6 · צפיות: 116
מתחיל צריך לעבוד בעצימות גבוהה. התכנית הזאת לא תאפשר לו כי יש בה יותר מדי נפח.

באימון A תוריד את הבנץ' בשיפוע ( או המקבילים, אני הייתי מוריד את הבנץ' בשיפוע)

אל תוסיפו תרגילים לגב, ושהדדליפט יהיה 1X5 בסוף האימון. סקוואט 3X6 ואז דדליפט 3X6 (בהנחה שיבוצעו בעצימות גבוהה) לא יאפשרו אחרי זה לעשות תרגילי גב כמו שצריך.

תזכור שהמטרה העיקרית שלו כמתחיל צריכה להיות בניית בסיס של כוח. ( בהנחה שהמטרה הכללית שלו היא להוסיף מסת שריר או להתחזק)

• פותח/ת השרשור
מתחיל צריך לעבוד בעצימות גבוהה. התכנית הזאת לא תאפשר לו כי יש בה יותר מדי נפח.

באימון A תוריד את הבנץ' בשיפוע ( או המקבילים, אני הייתי מוריד את הבנץ' בשיפוע)

אל תוסיפו תרגילים לגב, ושהדדליפט יהיה 1X5 בסוף האימון. סקוואט 3X6 ואז דדליפט 3X6 (בהנחה שיבוצעו בעצימות גבוהה) לא יאפשרו אחרי זה לעשות תרגילי גב כמו שצריך.

תזכור שהמטרה העיקרית שלו כמתחיל צריכה להיות בניית בסיס של כוח. ( בהנחה שהמטרה הכללית שלו היא להוסיף מסת שריר או להתחזק)
רגע אז לא ממש הבנתי, דדליפט 3X6 או 1X5, כיאילו ה100% 1X5 ? ועוד משהו אני גם אמרתי לו שהוא צריך תרגיל מורכב +תרגיל עזר אבל הוא התעקש לעשות עוד תרגיל עזר לחזה. תוכל לעזור לי להסביר לו למה זה לא טוב הרבה תרגילי עזר ? @nizano

רגע אז לא ממש הבנתי, דדליפט 3X6 או 1X5, כיאילו ה100% 1X5 ? ועוד משהו אני גם אמרתי לו שהוא צריך תרגיל מורכב +תרגיל עזר אבל הוא התעקש לעשות עוד תרגיל עזר לחזה. תוכל לעזור לי להסביר לו למה זה לא טוב הרבה תרגילי עזר ? @nizano
1X5 הדדליפט ( לא כולל חימום מן הסתם).

@nizano אתה מתאמן מתחיל. כרגע את רוב מסת השריר שלך אתה תוסיף על ידי התחזקות ( התקדמות במשקלי העבודה), בתנאי שתאכל טוב כמובן.
על מנת שתצליח להתקדם במשקלים בתדירות גבוהה ( כל אימון, או מינימום כל שבוע) אתה צריך לעבוד בנפח עבודה שיאפשר את זה. אם למשל הנפח עבודה על החזה יהיה גדול מדי אתה לא תצליח להתקדם במשקלי עבודה, ולכן מספיק תרגיל עזר אחד.

אוקיי הבנתי, אבל אני לא ממש מתחיל. הייתי בחדר כושר הרבה זמן ( שנה וקצת) פשוט לא עבדתי נכון כל כך… עשיתי ab
ופשוט לא אכלתי טוב ,מה שאמרת עדיין תקף?

אוקיי הבנתי, אבל אני לא ממש מתחיל. הייתי בחדר כושר הרבה זמן ( שנה וקצת) פשוט לא עבדתי נכון כל כך… עשיתי ab
תזונה היא הכל. בסה"כ התכנית לא רעה למעט ההערות של @DorT .

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה עוד פעם המטרה היא בילדינג, עם כמובן התקדמות שבועית. עם פלוס 400 500 אם מורידים את הבנץ בשיפוע ודדליפט 1X5 עוד פעם בשביך היפוטרפיה ( איך שלא כותבים את זה) זה בסדר? @Tom @Dor

בכל מקרה עוד פעם המטרה היא בילדינג, עם כמובן התקדמות שבועית. עם פלוס 400 500 אם מורידים את הבנץ בשיפוע ודדליפט 1X5 עוד פעם בשביך היפוטרפיה ( איך שלא כותבים את זה) זה בסדר? @Tom @Dor
בילדינג...ליפטינג..... הכל סתם מושגים באוויר.
מתאמן מתחיל צריך לאכול טוב, ולשלב יותר עצימות מנפח בדגש על התקדמות
צאו מההגדרות האלה... קודם שיגיע למשקלי עבודה טובים ואח"כ שיחשוב מה המטרות.
התחזקות צריכה להיות המטרה העיקרית עבורו כרגע 😃

כן, שיתחיל קל (עדיף להתחיל קל מדי ולא להתקע מהר מאשר לא מספיק קל ולהתקע).
בהתחלה לא תהיה בעיה להוסיף קל אימון משקל, בתרגילים המורכבים (סקוואט דדליפט ובנץ'), שיתחיל מ5 קילו כל אימון, אחר כך 2.5, שמתקרבים מאוד לכשל אז לעבור לכל שבוע

מה המשקלי עבודה שלו אגב ?

תוכנית למתחיל, אנחנו לא בטוחים אם צריך להוסיף עוד תרגיל לגב, אני חושב שלא. שמנו מורכבים ודדליפט אנחנו לא בטוחים כמה סטים וחזרות, לקחנו מהפורטל אבל שינינו אותה
שניכם צריכים לקבל באן.
אתם כל פעם פותחים אשכול באותו נושא ומקבלים אותה תשובה. ואחר כך אתם לא מקשיבים גם למה שאומרים לכם

• פותח/ת השרשור
שניכם צריכים לקבל באן.
אתם כל פעם פותחים אשכול באותו נושא ומקבלים אותה תשובה. ואחר כך אתם לא מקשיבים גם למה שאומרים לכם
"כל פעם"
פעם ראשונה ניבקו סתום, אני מחכה לתגובה של תום

"כל פעם"
פעם ראשונה ניבקו סתום, אני מחכה לתגובה של תום
זה לא פעם ראשונה.אתם כל הזמנים שואלים אם AB/ABC יתאים לכם ואז התשובה שאתם מקבלים זה שלא,וכשכדאי לעשות קודם תוכנית שמתקדמת בכוח ועלייה במשקלים

• פותח/ת השרשור
זה לא פעם ראשונה.אתם כל הזמנים שואלים אם AB/ABC יתאים לכם ואז התשובה שאתם מקבלים זה שלא,וכשכדאי לעשות קודם תוכנית שמתקדמת בכוח ועלייה במשקלים
בחיים לא שאלתי על ABC אז די לחפור, אם אין לך מה להגיד אז אל תגיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית