ייעוץ שבוע 3 לסייקל (רק טסט) ותקוע ללא מים בקטריוסטטים להכנת הפרגניל..

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
בלי יותר מדי שאלות בבקשה, כרגע חבר מנסה לארגן לי מדילר,
רציתי לדעת אם יש עוד דרכים להשיג שאתם מכירים, חוץ מלהזמין מחול..
לא משנה לי המחיר.

סודיום כלוריד זה סהכ מלח רגיל.
בדכ מחטאים מים בכך ששמים כוס עם מעט מים במיקרו ומכסים אותה עם צלחת.

מלח בישול זה כלור נתרני או נתרן כלורי..

ואתה צודק לגבי המיקרו זו גם שיטה נפוצה מאוד.

NaCl, נתרן כלורי,נתרן כלוריד,מלח בישול.
הבעיה שבמלח בישול מוסיפים חומרים שימנעו ספיחת נוזלים. תבדוק את הנוזל שיש באנפוזיה,אמור להיות נקי,אולי נשאר רק לעקר אותו,או שתצטרך להוסיף עוד מים כדי לדלל.

הייתה לי הרגשה שאני אמשוך אש בהודעה הזו, ובוא תספר לי מה מיוחד כל כך במים שאתה קונה?!

שוב מדובר במים מזוקקים עם קצת בנזיל אלכוהול כדי שלא יתפתחו חיידקים, זהו לא יותר מזה. תרתיח מים פעמיים אפילו מהברז פתרת את עניין החיידקים, הכלור, ואפילו קצת משקעים, כן הייתי ממליץ לתת למים לזרום דקה שתיים כדי לוודא שתהיה פחות עופרת וחלודה, וכמובן אם אפשר לסנן את המים ב0.2 מיקרון (גם 0.42 סבבה).

ומה אתה חושב שאתה מזריק לעצמך בד"כ?! אל תחיה בסרט, איזה מישהו מבשל במטבח הביתי שלו חומר גלם שעולה דולרים ספורים, שמן זול, בנזיל אלכוהול, ו\או בנזיל בנזואט. זהו! זה כל הסיפור אני ארגיש בטוח בהרבה להזריק לעצמי מים שחיטאתי וסיננתי בעצמי מאשר איזה חאפר שמבשל בבית.

אני גולש בלא מעט פורומים מאוד מקצועיים מרחבי העולם וזה דבר מאוד לגיטימי לייצר לעצמך את החומרים.
אם היית קורא מה שכתבתי ופחות עסוק בכמה גאון אתה מלראות סרטונים ביוטיוב של מטוטמים שמרתיחים מים מהברז אז היית מבין שבמקרה אני לא קונה
אבל גם אם הייתי קונה זה היה מים של HOSPIRA בטח לא מים ש"ליצן" שמבשל בבית (אני לא צריך..אני מייצר לעצמי לבד..בלי כאב ראש והוצאות מיותרות)

מים בקטריוסטטים זה לא סטרואידים אין פה שוק מחתרתי... אם אתה רוצה מצידי תזריק לעצמך מים מזוקקים של הרכב..רק שלא ברור לי איפה המבוגר האחראי בפורום הזה שירסן אותך עם ההמלצות קיטבג האלה..
אבל כל עוד נותנים לך...תזרום
מקווה בשביל השואלים שהם מספיק חכמים להבין כמה טיפשי יהיה ליישם את ההמלצה שלך

אם היית קורא מה שכתבתי ופחות עסוק בכמה גאון אתה מלראות סרטונים ביוטיוב של מטוטמים שמרתיחים מים מהברז אז היית מבין שבמקרה אני לא קונה
אבל גם אם הייתי קונה זה היה מים של HOSPIRA בטח לא מים שליצן מבשל בבית

מים בקטריוסטטים זה לא סטרואידים אין פה שוק מחתרתי... אם אתה רוצה מצידי תזריק לעצמך מים מזוקקים של הרכב..רק שלא ברור לי איפה המבוגר האחראי בפורום הזה שירסן אותך עם ההמלצות קיטבג האלה..
ובוא תענה לי בכנות מה כל כך טיפשי במה שכתבתי, בינתיים לא העלית טיעון אחד לטעות שלי, שאגב לא שונה מהותית ממה שאתה כתבת..

ודיברתי על סטרואידים ושאר ירקות שחאפרים מכינים במטבח שלהם, אלא אם כן אתה קונה חומרים באישור ה FDA וזה כבר סיפור אחר, אבל קשה לי להאמין שאתה או מישהו כאן עושה את זה.

אני מחכה לתשובה עניינית ומנומקת במה בדיוק טעיתי.

עזוב..
תרשה לי לא להתווכח איתך... אתה מערבב נושאים אחד בשני ומנפח לי תראש
עונה בלי לקרוא ו/או להבין על מה מדברים....לא יצא כלום מהויכוח הזה
תמשיך לעשות מה שאתה עושה...זה מצוין!
אפשר גם עם מים מהאסלה..תרתיח בקומקום..כל החיידקים מתים..אם אתה חושש אפשר גם להוסיף קצת אקונומיקה ליתר ביטחון

אבל גם אם הייתי קונה זה היה מים של HOSPIRA בטח לא מים ש"ליצן" שמבשל בבית (אני לא צריך..אני מייצר לעצמי לבד..בלי כאב ראש והוצאות מיותרות)

JSYK
הוספירה הפסיקו משלוחים אל מחוץ לגבולות ארה"ב

בכל מקרה, מי שמעוניין - יש לי בקבוק של מים בקטריוסטטים 30 ML שאין לי שימוש בו

מי שרוצה מוזמן לבוא ולקנות אותו

עזוב..
תרשה לי לא להתווכח איתך... אתה מערבב נושאים אחד בשני ומנפח לי תראש
עונה בלי לקרוא ו/או להבין על מה מדברים....לא יצא כלום מהויכוח הזה
תמשיך לעשות מה שאתה עושה...זה מצוין!
אפשר גם עם מים מהאסלה..תרתיח בקומקום..כל החיידקים מתים..אם אתה חושש אפשר גם להוסיף קצת אקונומיקה ליתר ביטחון

לא מתווכח, וקראתי יפה מאוד מה כתבת ואני מסכים עם זה, אבל אני מוסיף על זה ואומר שאין בעיה להשתמש גם במים רתוחים, זה לא שהמלצתי לעשות את זה כבד"כ, אבל אם מישהו נתקע בלי, אז לדעתי זה עדיף בהרבה מאשר בכלל לא או לעשות בסוף הסייקל בלאסט פרגניל כהמלצתך, שזו המלצה שחוזרת כאן מדי פעם ואין שום הגיון מאחוריה.

בזמן סייקל רמות הLH יורדות וזה כולנו יודעים, כתוצאה מכך הייצור העצמי של הטסט יורד והאשכים מתחילים להתנוון מחוסר שימוש, אחרי הסייקל רמות הLH חוזרות לקדמותן מהר מאוד אבל האשכים לא חוזרים לתפקד ומכאן לא ברורה לי ההמלצה לעשות בלאסט, עודף בHCG לא יתן כאן כלום, כי גם ככה הרמה בגוף חזרה לנורמה, ולא רק זה, עודף HCG יגרום לעלייה באסטרוגן ובפרוגסטרון, והכי חמור יוביל לפגיעה נוספת ברצפטורים, מאיך שאני מבין את זה זה גורם ליותר נזק מתועלת, למינונים גבוהים גם ככה אין השפעה על LHCGR.

ואם אני טועה אני אשמח שתסבירו לי למה.
@Tom
@Daniel Barack

האמת שכבר הרבה זמן רציתי לשאול לגבי זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית