עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סודיום כלוריד זה סהכ מלח רגיל.
בדכ מחטאים מים בכך ששמים כוס עם מעט מים במיקרו ומכסים אותה עם צלחת.
אם היית קורא מה שכתבתי ופחות עסוק בכמה גאון אתה מלראות סרטונים ביוטיוב של מטוטמים שמרתיחים מים מהברז אז היית מבין שבמקרה אני לא קונההייתה לי הרגשה שאני אמשוך אש בהודעה הזו, ובוא תספר לי מה מיוחד כל כך במים שאתה קונה?!
שוב מדובר במים מזוקקים עם קצת בנזיל אלכוהול כדי שלא יתפתחו חיידקים, זהו לא יותר מזה. תרתיח מים פעמיים אפילו מהברז פתרת את עניין החיידקים, הכלור, ואפילו קצת משקעים, כן הייתי ממליץ לתת למים לזרום דקה שתיים כדי לוודא שתהיה פחות עופרת וחלודה, וכמובן אם אפשר לסנן את המים ב0.2 מיקרון (גם 0.42 סבבה).
ומה אתה חושב שאתה מזריק לעצמך בד"כ?! אל תחיה בסרט, איזה מישהו מבשל במטבח הביתי שלו חומר גלם שעולה דולרים ספורים, שמן זול, בנזיל אלכוהול, ו\או בנזיל בנזואט. זהו! זה כל הסיפור אני ארגיש בטוח בהרבה להזריק לעצמי מים שחיטאתי וסיננתי בעצמי מאשר איזה חאפר שמבשל בבית.
אני גולש בלא מעט פורומים מאוד מקצועיים מרחבי העולם וזה דבר מאוד לגיטימי לייצר לעצמך את החומרים.
ובוא תענה לי בכנות מה כל כך טיפשי במה שכתבתי, בינתיים לא העלית טיעון אחד לטעות שלי, שאגב לא שונה מהותית ממה שאתה כתבת..אם היית קורא מה שכתבתי ופחות עסוק בכמה גאון אתה מלראות סרטונים ביוטיוב של מטוטמים שמרתיחים מים מהברז אז היית מבין שבמקרה אני לא קונה
אבל גם אם הייתי קונה זה היה מים של HOSPIRA בטח לא מים שליצן מבשל בבית
מים בקטריוסטטים זה לא סטרואידים אין פה שוק מחתרתי... אם אתה רוצה מצידי תזריק לעצמך מים מזוקקים של הרכב..רק שלא ברור לי איפה המבוגר האחראי בפורום הזה שירסן אותך עם ההמלצות קיטבג האלה..
אבל כל עוד נותנים לך...תזרום
מקווה בשביל השואלים שהם מספיק חכמים להבין כמה טיפשי יהיה ליישם את ההמלצה שלך
JSYKאם היית קורא מה שכתבתי ופחות עסוק בכמה גאון אתה מלראות סרטונים ביוטיוב של מטוטמים שמרתיחים מים מהברז אז היית מבין שבמקרה אני לא קונה
אבל גם אם הייתי קונה זה היה מים של HOSPIRA בטח לא מים ש"ליצן" שמבשל בבית (אני לא צריך..אני מייצר לעצמי לבד..בלי כאב ראש והוצאות מיותרות)
מים בקטריוסטטים זה לא סטרואידים אין פה שוק מחתרתי... אם אתה רוצה מצידי תזריק לעצמך מים מזוקקים של הרכב..רק שלא ברור לי איפה המבוגר האחראי בפורום הזה שירסן אותך עם ההמלצות קיטבג האלה..
אבל כל עוד נותנים לך...תזרום
מקווה בשביל השואלים שהם מספיק חכמים להבין כמה טיפשי יהיה ליישם את ההמלצה שלך
עזוב..
תרשה לי לא להתווכח איתך... אתה מערבב נושאים אחד בשני ומנפח לי תראש
עונה בלי לקרוא ו/או להבין על מה מדברים....לא יצא כלום מהויכוח הזה
תמשיך לעשות מה שאתה עושה...זה מצוין!
אפשר גם עם מים מהאסלה..תרתיח בקומקום..כל החיידקים מתים..אם אתה חושש אפשר גם להוסיף קצת אקונומיקה ליתר ביטחון