הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון בתור קיצור דרך

• פותח/ת השרשור HOB
  • פורסם בתאריך

HOB

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
כבר כמה זמן אני חושב לקחת פעם ראשונה. פעם הייתי חזק ומתאמן(לא מתחרה) רציני בתחום הPL
אני אחרי תקופה ארוכה שלא התאמנתי (דרום אמריקה) ורוב מה שהיה - איננו.
לאחרונה התחלתי להתאמן, ואני מתכנן שאחרי חודשיים של עבודה רציניתי לקחת סייקל ראשון.

אני רק רוצה להבהיר שקראתי פה ובאינטרנט הרבה (הידע שלי בתזונה ובאימונים לא רע) וכרגע אני מחפש קיצורי דרך למטרה של גוף גדול ושרירי כי תאמת אני כבר לא נהנה מאימונים כמו פעם (אין מצב שאני מעביר 3 שעות כל אימון בחדר כושר כמו פעם).

אני בן 26, שוקל 58, 1.65 מטר, מבנה גוף קטן והתכנון לקחת כשהיה באזור של 64 קילו עם
110 לחמישה SQ
90 לחמישה BP
110 לחמישה DL
65 לחמישה פרס

אספק אחד שאצטרך לעבוד עליו זה לחזור ל10-12 חזרות כי הגוף כבר שכח מה זה.

אני לא חושב שיש שום דבר רע בקיצורי דרך(אז אין צורך לטחון את זה) והשאלה שלי כמה אפקטיבי זה והאם התרומה של הסייקל הראשון תיהיה משמעותית בשלב כה מוקדם? כי הבנתי שמהסייקל הראשון מרוויחים הכי הרבה.

אין פה עניין של קיצור דרך... העניין פה הוא להגיע לתוצאות מעבר לפיק שלך כטבעי.

סייקל ראשון לא יהיה משמעותי אבל הוא כן יעזור לך לעלות בכמה ק"ג יפים בכפוף לתזונה ואימונים נכונים.

יש פה מלא נעוצים עם כל ההסברים, מציע לך לקרוא בקפידה.

• פותח/ת השרשור
לא מעניין אותי להגיע לרמה גבוהה כטבעי ואז לדחוף מעבר עם סטרואידים.
מעניין אותי התוצאה הסופית שאני מעוניין בה והדרך הכי מהירה שאני יכול להגיע אליה, וכמובן לשמור עליה.

אם אני זוכר נכון מקריאה פה אפשר להגיע עד איזור של 10 קילו נוספים בסייקל הראשון, במצב שאני מתכנן להתחיל זה יהיה רחוק מזה?

לא מעניין אותי להגיע לרמה גבוהה כטבעי ואז לדחוף מעבר עם סטרואידים.
מעניין אותי התוצאה הסופית שאני מעוניין בה והדרך הכי מהירה שאני יכול להגיע אליה, וכמובן לשמור עליה.

אם אני זוכר נכון מקריאה פה אפשר להגיע עד איזור של 10 קילו נוספים בסייקל הראשון, במצב שאני מתכנן להתחיל זה יהיה רחוק מזה?
10 קילו שריר בסייקל אחד לבן אדם ששוקל 58 ובגובה 1.65 לא יקרה.
תרד מזה.

אבל אתה תעלה יפה מאוד.

גם חוץ מזה כל קילו שריר שתעלה יראה הרבה יותר ברור עליך מאשר עלי למשל.

חוץ מזה אחלה משקלי עבודה לגודל שלך.
חוץ מדדליפט שדי נמוך.
סחטיין 😃

אני רק שאלה, אתה שוקל 58 על 168, למה שלא תתחיל בלאכול ברצינות, לבצע אימונים טובים (לא 3 שעות אלא עד שעה כל אימון) ותעלה בקלות עוד 10 קג, משם יהיה הרבה יותר נכון להתחיל סייקל.
מה דעתך?

אתה כותב שאתה לא מוכן להשקיע 3 שעות אימון בחדר כושר כמו פעם שהייתה צעיר.
אז כנראה שחכת שצריך לעבוד פי 5 יותר קשה בזמן סייקל,זאת אומר אם עבדת 3 שעות כל אימון בחדר כושר (מה שבטוח לא אבל נגיד)
אז בסייקל צריך לעבוד עוד יותר קשה יותר שעות יותר ימים (כמובן 3 שעות יספיקו) אבל את הכוונה הבנת שצריך לעבוד מבחינת אימונים פי 2 יותר ושלא נדבר מבחינת התזונה שהיא 24 והחומרים .
חבל על הזמן בריאות והכסף.

כבר כמה זמן אני חושב לקחת פעם ראשונה. פעם הייתי חזק ומתאמן(לא מתחרה) רציני בתחום הPL
אני אחרי תקופה ארוכה שלא התאמנתי (דרום אמריקה) ורוב מה שהיה - איננו.
לאחרונה התחלתי להתאמן, ואני מתכנן שאחרי חודשיים של עבודה רציניתי לקחת סייקל ראשון.

אני רק רוצה להבהיר שקראתי פה ובאינטרנט הרבה (הידע שלי בתזונה ובאימונים לא רע) וכרגע אני מחפש קיצורי דרך למטרה של גוף גדול ושרירי כי תאמת אני כבר לא נהנה מאימונים כמו פעם (אין מצב שאני מעביר 3 שעות כל אימון בחדר כושר כמו פעם).

אני בן 26, שוקל 58, 1.65 מטר, מבנה גוף קטן והתכנון לקחת כשהיה באזור של 64 קילו עם
110 לחמישה SQ
90 לחמישה BP
110 לחמישה DL
65 לחמישה פרס

אספק אחד שאצטרך לעבוד עליו זה לחזור ל10-12 חזרות כי הגוף כבר שכח מה זה.

אני לא חושב שיש שום דבר רע בקיצורי דרך(אז אין צורך לטחון את זה) והשאלה שלי כמה אפקטיבי זה והאם התרומה של הסייקל הראשון תיהיה משמעותית בשלב כה מוקדם? כי הבנתי שמהסייקל הראשון מרוויחים הכי הרבה.
סייקל ראשון איכותי ונכון (תזונה, אימונים, מנוחה) יתן לך הרבה, אך פה לא נגמר העניין.
כדי לשמר כוח ומאסה תזדקק בעתיד לבצע עוד מספר סייקלים.
ככל שתתקדם יותר, כך יחס החומרים במשואה יגדל.
לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
אני רק שאלה, אתה שוקל 58 על 168, למה שלא תתחיל בלאכול ברצינות, לבצע אימונים טובים (לא 3 שעות אלא עד שעה כל אימון) ותעלה בקלות עוד 10 קג, משם יהיה הרבה יותר נכון להתחיל סייקל.
מה דעתך?
לדעתי כבר עניתי. בקשר ל3 שעות, הייתי pl בשלב מסויים מגיעים לזה, אימונים רגילים זה משהו אחר

אתה כותב שאתה לא מוכן להשקיע 3 שעות אימון בחדר כושר כמו פעם שהייתה צעיר.
אז כנראה שחכת שצריך לעבוד פי 5 יותר קשה בזמן סייקל,זאת אומר אם עבדת 3 שעות כל אימון בחדר כושר (מה שבטוח לא אבל נגיד)
אז בסייקל צריך לעבוד עוד יותר קשה יותר שעות יותר ימים (כמובן 3 שעות יספיקו) אבל את הכוונה הבנת שצריך לעבוד מבחינת אימונים פי 2 יותר ושלא נדבר מבחינת התזונה שהיא 24 והחומרים .
חבל על הזמן בריאות והכסף.

אתה קורא לי שקרן?
אין לי סיבה לשקר.

אני לא מפחד מעבודה קשה או תזונה של נאצי, אם אבחר לעשות סייקל אני מגדיר לי תקופה של כמה חודשים שאני אתן הכל. אבל אני לא מעוניין בהתקדמות איטית וארוכה.

חבל שאתה מתחיל באנטי, תפתח גישה חיובית יותר.

סייקל ראשון איכותי ונכון (תזונה, אימונים, מנוחה) יתן לך הרבה, אך פה לא נגמר העניין.
כדי לשמר כוח ומאסה תזדקק בעתיד לבצע עוד מספר סייקלים.
ככל שתתקדם יותר, כך יחס החומרים במשואה יגדל.
לשיקולך.

גם בשלב מוקדם ארוויח ממנו הרבה, כמעט כמו בשלב יותר מאוחר?

במידה ואני מסיים את הסייקל וחוזר לשגרת אימונים רגילה של 2-3 אימונים בשבוע (לפעמים יצא בקיץ רק 2) בלי חומרים - הגוף לא ימשיך לגדול? או גרוע מכך הגוף יאבד מאסה?

לדעתי כבר עניתי. בקשר ל3 שעות, הייתי pl בשלב מסויים מגיעים לזה, אימונים רגילים זה משהו אחר

אתה קורא לי שקרן?
אין לי סיבה לשקר.

אני לא מפחד מעבודה קשה או תזונה של נאצי, אם אבחר לעשות סייקל אני מגדיר לי תקופה של כמה חודשים שאני אתן הכל. אבל אני לא מעוניין בהתקדמות איטית וארוכה.

במידה ואני מסיים את הסייקל וחוזר לשגרת אימונים רגילה של 2-3 אימונים בשבוע (לפעמים יצא בקיץ רק 2) בלי חומרים - הגוף לא ימשיך לגדול? או גרוע מכך הגוף יאבד מאסה?
תהיה ירידה בכוח ומאסת שריר, זה בלתי נמנע. אף אחד לא מצליח לשמור על 100% מההישגים של הסייקל הראשון לאחריו באם נשאר טבעי.

אתה קורא לי שקרן?
אין לי סיבה לשקר.

אתה מבין אבל שתצטרך בזמן הסייקל להתאמן כמעט 6 פעמים בשבוע?

3 שעות אימון ?
נשמע לי ממש Over חבר .
אתה לא צריך יותר מאימון של :
שעה עד שעה ו-20 דק׳.

לא רואה שום סיבה להיות בחד״כ 3 שעות,
תתמיד יותר בתזונה ובמנוחה -
האימון הוא פרט חשוב אך צריך לדעת גם לעבוד נכון.
אתה מבין אבל שתצטרך בזמן הסייקל להתאמן כמעט 6 פעמים בשבוע?

שטויות במיץ עגבניות,
גם 4 פעמים בשבוע הוא יגדל יפה מאוד .
שכחת שגודלים במנוחה נכון ?

3 שעות אימון ?
נשמע לי ממש Over חבר .
אתה לא צריך יותר מאימון של :
שעה עד שעה ו-20 דק׳.

לא רואה שום סיבה להיות בחד״כ 3 שעות,
תתמיד יותר בתזונה ובמנוחה -
האימון הוא פרט חשוב אך צריך לדעת גם לעבוד נכון.

שטויות במיץ עגבניות,
גם 4 פעמים בשבוע הוא יגדל יפה מאוד .
שכחת שגודלים במנוחה נכון ?
אתה לא תכניס מספיק נפח ב-4 אימונים.
ודווקא בפיצול יותר גדול נגיד ABCD תוכל להכניס יותר נפח וגם לנוח יותר זמן בין אימון לאימון.

אתה לא תכניס מספיק נפח ב-4 אימונים.
ודווקא בפיצול יותר גדול נגיד ABCD תוכל להכניס יותר נפח וגם לנוח יותר זמן בין אימון לאימון.

ונגיד ועשית ABCD,
ואתה מתאמן 6 פעמים בשבוע .
זה אומר שכל שבוע אתה מזניח 2 חלקים בגוף ונותן להם רק אימון אחד .
ולא חייב רק נפח , אפשר לשלב גם נפח וגם עצימות ולהגיע לתוצאות מאוד יפות!

ונגיד ועשית ABCD,
ואתה מתאמן 6 פעמים בשבוע .
זה אומר שכל שבוע אתה מזניח 2 חלקים בגוף ונותן להם רק אימון אחד .
ולא חייב רק נפח , אפשר לשלב גם נפח וגם עצימות ולהגיע לתוצאות מאוד יפות!
מן הסתם שתיהיה עצימות.
זה לא נפח במקום עצימות, זה נפח ועצימות.
להרים כבד ולעשות הרבה סטים ותרגילים, זה המתכון המושלם.

וב-ABCD אתה נותן דגש לכל קבוצת שרירים בנפרד.
אני אתן לך מטאפורה.
יש לך 4 ילדים.
אם תיתן יחס אישי לכל ילד בנפרד סביר להניח שהוא יגדל טוב יותר.
עכשיו בהקשה לבודיבילדינג, אם תיתן יחס אישי לכל קבוצת שרירים בנפרד (ויותר זמן) היא תגדל טוב יותר 😃

מן הסתם שתיהיה עצימות.
זה לא נפח במקום עצימות, זה נפח ועצימות.
להרים כבד ולעשות הרבה סטים ותרגילים, זה המתכון המושלם.

וב-ABCD אתה נותן דגש לכל קבוצת שרירים בנפרד.
אני אתן לך מטאפורה.
יש לך 4 ילדים.
אם תיתן יחס אישי לכל ילד בנפרד סביר להניח שהוא יגדל טוב יותר.
עכשיו בהקשה לבודיבילדינג, אם תיתן יחס אישי לכל קבוצת שרירים בנפרד (ויותר זמן) היא תגדל טוב יותר 😃

אתה חייב ללכת לייעוץ אצל משה שיסדר לך קצת ת׳ראש - גם אני הייתי בגישה שלך והיא לא נכונה.

חבר'ה,
אימונים בסייקל חשובים בדיוק כמו כשלא בסייקל.
בעצם כלל המשוואה חשובה באותה המידה (אימונים, תזונה, מנוחה)בשתי התקופות, רק שבסייקל פשוט אפשר להעלות הילוך (להתאמן יותר בעצימות/נפח, לאכול יותר ורצוי לנוח מספיק טוב כדי להתאושש).
לומר מראש מהי תוכנית האימונים האידיאלית זו יומרה די גדולה. מה שכן, אפשר בהחלט לבסס את האימונים על עצימות גבוהה בתרגילים המורכבים והכבדים, והשלמה בנפח גבוה מהרגיל בתרגילים המשלימים.
כל מקרה לגופו, אבל לאדם שזו הפעם הראשונה שעושה שימוש בחומרים, הייתי ממליץ לדבוק בהעדפה שציינתי.

חבר'ה,
אימונים בסייקל חשובים בדיוק כמו כשלא בסייקל.
בעצם כלל המשוואה חשובה באותה המידה (אימונים, תזונה, מנוחה)בשתי התקופות, רק שבסייקל פשוט אפשר להעלות הילוך (להתאמן יותר בעצימות/נפח, לאכול יותר ורצוי לנוח מספיק טוב כדי להתאושש).
לומר מראש מהי תוכנית האימונים האידיאלית זו יומרה די גדולה. מה שכן, אפשר בהחלט לבסס את האימונים על עצימות גבוהה בתרגילים המורכבים והכבדים, והשלמה בנפח גבוה מהרגיל בתרגילים המשלימים.
כל מקרה לגופו, אבל לאדם שזו הפעם הראשונה שעושה שימוש בחומרים, הייתי ממליץ לדבוק בהעדפה שציינתי.

אמת ויציב,
פשוט אנשים חושבים שרק נפח יביא לגדולות .
וואללה אני לא אשקר לך מאז שעברתי לעצימות
גם נהייתי יותר מפלצת וגם מרגיש הרבה הרבה
יותר טוב מהאימוני נפח שהייתי עושה כמו
ABC שפשוט הייתי נשחק מהם !

אמת ויציב,
פשוט אנשים חושבים שרק נפח יביא לגדולות .
וואללה אני לא אשקר לך מאז שעברתי לעצימות
גם נהייתי יותר מפלצת וגם מרגיש הרבה הרבה
יותר טוב מהאימוני נפח שהייתי עושה כמו
ABC שפשוט הייתי נשחק מהם !
ABC ועצימות לא סותר אחד את השני, אפשר גם וגם

אתה חייב ללכת לייעוץ אצל משה שיסדר לך קצת ת׳ראש - גם אני הייתי בגישה שלך והיא לא נכונה.
לא נכונה למה?
לבודיבילדינג? לפאוורליפטינג? למתאמן מתחיל?
יש סיבה שהמציאו את תוכניות הפיצולים.
בשביל נפח ובשביל יותר זמן התאוששות (אתה בעצמך אמרת שגודלים במנוחה)

גם הגישה של בוא נעשה סקוואט ודדליפט, בנץ' ופרס.. ונתאמן AB כל החיים.. כי כל השאר לכוסיות, לא בדיוק נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית