הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי 'דילול' SS/מעבר לתכנית אחרת

• פותח/ת השרשור tacc4
  • פורסם בתאריך

tacc4

משתמש מתחיל
99
59
נק' מוניטין:
104
99
59
שלום חברים.
אני מתאמן כמה חודשים על starting strength. שוקל 77, גובה 1.69.
ההתקדמות שלי לא הייתה בשמיים בגלל פציעות ובגלל תזונה לא מספקת. בכל זאת, משקלי העבודה שלי כרגע הם:
סקוואט: 110x5
בנצ': 70x5
דדליפט: 125x5
פרס: 45x5

בקרוב אני נכנס ל..סיטואציה שלא תאפשר לי להמשיך להתאמן ולאכול באותו האופן. אני אוכל להתאמן ככל הנראה רק פעמיים בשבוע. אני מאמין שיש עוד מקום להתקדמות ליניארית, אבל אני תוהה כיצד אפשר לעשות זאת בהנחה שאהיה על פלוס קלורי קטן/אפסי ושאתאמן רק פעמיים בשבוע.

כיצד הייתם משנים את התכנית, אם בכלל? אשמח לכל המלצה. תודה.

קרוב אני נכנס ל..סיטואציה שלא תאפשר לי להמשיך להתאמן ולאכול באותו האופן. אני אוכל להתאמן ככל הנראה רק פעמיים בשבוע. אני מאמין שיש עוד מקום להתקדמות ליניארית, אבל אני תוהה כיצד אפשר לעשות זאת בהנחה שאהיה על פלוס קלורי קטן/אפסי ושאתאמן רק פעמיים בשבוע.
אי אפשר לענות לך על השאלות האלו, כי זה משתנה מאדם לאדם,
אבל בכל אופן, אם זה המצב אז זה המצב.

אני ממליץ לך על להמשיך עם אותם תרגילים כמו SS בתוספת תרגילי עזר, כדי להוסיף מעט נפח, לדעתי זה יהיה נחוץ במידה ותתאמן רק פעמיים בשבוע.

קח לך תכנית עם 2 אימונים מSS ותתאמן תוך הקטנת מהירות ההתקדמות במשקלי עבודה חלקי 4(במקום להתקדם כל אימון, תתקדם פעם בשבועיים)
אם קל לך תתקדם כל 3 אימונים או 2 אימונים ועל כן הדרך

הבהרה: להתאמן פעמיים בשבוע זה לא אופטימלי/מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית