כאב באגן/טיפה מעל הישבן

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי,
בן 15 מתאמן חודשיים.
התחילו לי לא מזמן כאבים באגן כאלה, כאשר אני מתכופף עם גב עקום וכל מיני, זה מרגיש באגן בשמאל טיפה מעל הישבן, וגם כאשר אני עושה דדליפט עם משקל נמוך (חימום) כואב האגן וכאשר אני מגיע למשקלי עבודה אין כאב, הטכניקה היא לא הבעיה פה אבל מה שכן יש לי באט ווינק בסקוואט, ורק עכשיו שמתי לב לזה, אז השאלה שלי האם יש מצב שכבר הגעתי לפציעה ? המשקלים שלי לא גבוהים במיוחד.
מה אני אמור לעשות ?

• פותח/ת השרשור
מישהו ?????
@yonizarkh

כשאני בודק איפה כואב אפילו נראלי שזה לא באגן אלא בישבן, מה זה יכול להיות ? יכול להיות שאני לא מתאושש מספיק ? אני ישן בערך 7 8 שעןת ביום ואוכל מספיק, עובד בתוכנית FBW(כשאני מתכוון אגן אני מתכוון לחיבור שלו עם הגב התחתון פחות או יותר )

נערך לאחרונה:
היי,
בן 15 מתאמן חודשיים.
התחילו לי לא מזמן כאבים באגן כאלה, כאשר אני מתכופף עם גב עקום וכל מיני, זה מרגיש באגן בשמאל טיפה מעל הישבן, וגם כאשר אני עושה דדליפט עם משקל נמוך (חימום) כואב האגן וכאשר אני מגיע למשקלי עבודה אין כאב, הטכניקה היא לא הבעיה פה אבל מה שכן יש לי באט ווינק בסקוואט, ורק עכשיו שמתי לב לזה, אז השאלה שלי האם יש מצב שכבר הגעתי לפציעה ? המשקלים שלי לא גבוהים במיוחד.
מה אני אמור לעשות ?

אם הכאבים מגבילים אותך - אפשר לקרוא לזה "פציעה".
כדי לדעת מה המקור בדיוק - צריך לבדוק אותך.

• פותח/ת השרשור
אם הכאבים מגבילים אותך - אפשר לקרוא לזה "פציעה".
כדי לדעת מה המקור בדיוק - צריך לבדוק אותך.
אוקיי הבנתי, הכאב לא מגביל אותי כל כך לפחות בינתיים אבל כן מפריע.
וכרגע אין לי אפשרות ללכת לרופא, מה עליי לעשות ?
אותו כאב מופיע כאשר אני מפעיל שרירים בישבן , וכאשר אני לוחץ באזור הישבן בשמאל למעלה מעט.
אני יכול להמשיך באימונים כרגיל ?

אוקיי הבנתי, הכאב לא מגביל אותי כל כך לפחות בינתיים אבל כן מפריע.
וכרגע אין לי אפשרות ללכת לרופא, מה עליי לעשות ?
אותו כאב מופיע כאשר אני מפעיל שרירים בישבן , וכאשר אני לוחץ באזור הישבן בשמאל למעלה מעט.
אני יכול להמשיך באימונים כרגיל ?

אין צורך לפנות לרופא במצב הזה.
תעבוד עם משקלים נמוגים יותר בתקופה הקרובה ( שבוע - שבועיים ) ותראה מה קורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית