הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Sp labs

זה לא הזמנה מחול
עדיין, לא הייתי ממש ממליץ לרכוש חברת אנדר שמיוצרת בחו"ל
לברנדים מקומיים יש "אבא ואמא" - תוכל תמיד להחליף חומרים במידה ואתה לא מקבל מהם את מה שציפית

עדיין, לא הייתי ממש ממליץ לרכוש חברת אנדר שמיוצרת בחו"ל
לברנדים מקומיים יש "אבא ואמא" - תוכל תמיד להחליף חומרים במידה ואתה לא מקבל מהם את מה שציפית
ציונות לשמה 😉

כל מי שפתח בחייו אמפולה של באייר ושל בלקן ועשה גם שימוש בחומר מבין מה ההבדל בין רפואי ל"רפואי"
זה לא שבלקאן לא חברה טובה בסה"כ (חומרים נוחים מאוד להזרקה ולא כואבים ובד"כ גם עובדים באופן זה או אחר) אבל יש חברות בינלאומיות אחרות שמספקות סחורה לא פחות טובה ויותר במחירים שפויים בהרבה
SP זה החצר האחורית של בלקאן שמאפשרת לבעלים להרוויח גם בלי לקלקל את הרושם שבכל זאת לא מעט בעולם עדיין קונים שבלקאן כביכול חברה רפואית לכל דבר ועניין

כל מי שפתח בחייו אמפולה של באייר ושל בלקן ועשה גם שימוש בחומר מבין מה ההבדל בין רפואי ל"רפואי"
זה לא שבלקאן לא חברה טובה בסה"כ (חומרים נוחים מאוד להזרקה ולא כואבים ובד"כ גם עובדים באופן זה או אחר) אבל יש חברות בינלאומיות אחרות שמספקות סחורה לא פחות טובה ויותר במחירים שפויים בהרבה
SP זה החצר האחורית של בלקאן שמאפשרת לבעלים להרוויח גם בלי לקלקל את הרושם שבכל זאת לא מעט בעולם עדיין קונים שבלאן חברה רפואית לכל דבר ועניין
Sp לא "החצר האחורית של בלקן".
מי הבעלים של בלקן?... זה שמתאפשר לו להרוויח?

Sp לא "החצר האחורית של בלקן", בלקן היא חצר אחורית... היא לא רפואית ולעולם לא תהיה. אפילו לא קרוב. רפואית כמו מגבון לניגוב תחת.
תום בלי ששמת לב או שכן, חיזקת את מה שכתבתי
אך מה לעשות שכל מי שמבקר בפורומים בחו"ל מגלה שטיפשים שקונים את הסיפור הזה לא חסרים

• פותח/ת השרשור
Sp לא "החצר האחורית של בלקן", בלקן היא חצר אחורית... היא לא רפואית ולעולם לא תהיה. אפילו לא קרוב. רפואית כמו מגבון לניגוב תחת.
בשורה התחתונה- החברה טובה או לא?
המחיר וכו׳ פחות משנים.
לא נורא לשלם יותר אם אני יודע שאני מקבל חומר טוב ותוצאות.
עוגמת הנפש שמקבלים כד סייקל לא מצליח, שום כסף לא יתקן תאמין לי..

המחיר וכו׳ פחות משנים.
לא הייתי מציע לך למהר להמר על בסיס חוו"ד בפורומים...
החברות עם האמצעים יודעות להעמיד לרשותן צבא של מקדמי מכירות במסכה של קליינטים תמימים
תבדוק טוב טוב לפני שאתה מזמין

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מציע לך למהר להמר על בסיס חוו"ד בפורומים...
החברות עם האמצעים יודעות להעמיד לרשותן צבא של מקדמי מכירות במסכה של קליינטים תמימים
תבדוק טוב טוב לפני שאתה מזמין
בתגובה שלך אתה רוצה לומר שלא כדאי לי להחליט לפי החוות דעת בפורום הזה ?

המחיר וכו׳ פחות משנים.
לא יודע על מה אתה מדבר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית