עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התנסית בה או מכיר מישהו שהתנסה?זאת חברת נוספת של אלין אם אני לא טועה
אני מאמין שהיא טובה
לא התנסתי אבל מאמין שהיא סבבההתנסית בה או מכיר מישהו שהתנסה?
עדיפה על וורמודג לדעתך?
הזמנה מחו"ל היא די הימוראהלן, מישהו התנסה עם החברה? איך היא?
תודה לעונים.
זה לא הזמנה מחולהזמנה מחו"ל היא די הימור
למה שלא תמצא לך מקור אמין ואיכותי בארץ?
לא חסר ברנדים טובים
עדיין, לא הייתי ממש ממליץ לרכוש חברת אנדר שמיוצרת בחו"לזה לא הזמנה מחול
ציונות לשמה 😉עדיין, לא הייתי ממש ממליץ לרכוש חברת אנדר שמיוצרת בחו"ל
לברנדים מקומיים יש "אבא ואמא" - תוכל תמיד להחליף חומרים במידה ואתה לא מקבל מהם את מה שציפית
מיותר להצטייד בזה. נשמע כמו שחיטה במחיר. בדיוק כמו בלקן, לא שווה את הכסף..אהלן, מישהו התנסה עם החברה? איך היא?
תודה לעונים.
אז?זה לא הזמנה מחול
Sp לא "החצר האחורית של בלקן".כל מי שפתח בחייו אמפולה של באייר ושל בלקן ועשה גם שימוש בחומר מבין מה ההבדל בין רפואי ל"רפואי"
זה לא שבלקאן לא חברה טובה בסה"כ (חומרים נוחים מאוד להזרקה ולא כואבים ובד"כ גם עובדים באופן זה או אחר) אבל יש חברות בינלאומיות אחרות שמספקות סחורה לא פחות טובה ויותר במחירים שפויים בהרבה
SP זה החצר האחורית של בלקאן שמאפשרת לבעלים להרוויח גם בלי לקלקל את הרושם שבכל זאת לא מעט בעולם עדיין קונים שבלאן חברה רפואית לכל דבר ועניין
תום בלי ששמת לב או שכן, חיזקת את מה שכתבתיSp לא "החצר האחורית של בלקן", בלקן היא חצר אחורית... היא לא רפואית ולעולם לא תהיה. אפילו לא קרוב. רפואית כמו מגבון לניגוב תחת.
מי הבעלים של בלקן?... זה שמתאפשר לו להרוויח?
בשורה התחתונה- החברה טובה או לא?Sp לא "החצר האחורית של בלקן", בלקן היא חצר אחורית... היא לא רפואית ולעולם לא תהיה. אפילו לא קרוב. רפואית כמו מגבון לניגוב תחת.
מי הבעלים של בלקן?... זה שמתאפשר לו להרוויח?
יכול להיות... 😃תום בלי ששמת לב או שכן, חיזקת את מה שכתבתי
לא הייתי מציע לך למהר להמר על בסיס חוו"ד בפורומים...בשורה התחתונה- החברה טובה או לא?
המחיר וכו׳ פחות משנים.
לא נורא לשלם יותר אם אני יודע שאני מקבל חומר טוב ותוצאות.
עוגמת הנפש שמקבלים כד סייקל לא מצליח, שום כסף לא יתקן תאמין לי..
בתגובה שלך אתה רוצה לומר שלא כדאי לי להחליט לפי החוות דעת בפורום הזה ?לא הייתי מציע לך למהר להמר על בסיס חוו"ד בפורומים...
החברות עם האמצעים יודעות להעמיד לרשותן צבא של מקדמי מכירות במסכה של קליינטים תמימים
תבדוק טוב טוב לפני שאתה מזמין
לא אני מדבר על פורומים בחו"לבתגובה שלך אתה רוצה לומר שלא כדאי לי להחליט לפי החוות דעת בפורום הזה ?
לא יודע על מה אתה מדבר...בשורה התחתונה- החברה טובה או לא?
המחיר וכו׳ פחות משנים.
לא נורא לשלם יותר אם אני יודע שאני מקבל חומר טוב ותוצאות.
עוגמת הנפש שמקבלים כד סייקל לא מצליח, שום כסף לא יתקן תאמין לי..
הפורומים בחו"ל הם זבל. אין אף פורום ששוה קריאה חטופה אפילו.בתגובה שלך אתה רוצה לומר שלא כדאי לי להחליט לפי החוות דעת בפורום הזה ?