הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תוכנית אימונים למטרת הרזיה וחיטוב

• פותח/ת השרשור li.or
  • פורסם בתאריך

li.or

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני הולכת לחדר כושר 5-4 פעם בשבוע בשעות הערב, דיאטה של 1200 ק"ל. שוקלת 67 וגובה165. איזה אימונים יעזרו לי להוריד במשקל ולעצב את הגוף?

הרבה פרטים חסרים, החל ממה מורכב התפריט היומי? מה הBMR? אילו פעילויות יומיות (ללא מכון) את מבצעת? מה הפעילות שאת מבצעת במכון? האם מישהו בנה לך תכנית אימון?

ע"מ להוריד מסת גוף עליך להיות בגרעון קלורי שלילי (לא חדש) אבל כדי לחשב זאת צריך עוד נתונים שלא הזכרת.
ממליצה לך לפנות לאחד האשכולות כדוגמת המדריך השלם לחיטוב הגוף והורדת אחוזי השומן

FAQ פורום תזונה ותוספים (שאלות ותשובות)

באופן כללי - ההמלצה היא שילוב של אירובי (נסי הליכון בדופק נמון-בינוני, שוב אין לי מספיק נתונים כמו מה הדופק במנוחה שלך ע"מ לחשב לך את זה אבל את תמיד יכולה להתייעץ עם המדריכים במכון, אם הם יודעים כמובן..) עם אימוני התנגדות.

והכי חשוב - תהני (אם את אוהבת לרוץ, עשי את זה, אוהבת ספינינג, מעולה, מרגישה שלהרים כבד מספק אותך - מצוין.. אין על ההרגשה הזאת 😇) ואל תחשיבי את ה"זמן במכון" כ"זמן מבאס" - החשיבי את זה כזמן שבו את רק מועילה לגוף שלך. אין יותר טוב מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית