הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו הבין את חוק ביטול המנוי של המכון ?

לא הבנתי מה קשורה הפינה של אלכס לדיון.
הרעיון הכללי הוא שהמדינה צריכה לעשות רק את המינימום ההכרחי. לפי התפיסה הזאת ,בעולם אידיאלי אין מקום לשום "חוקי ספורט" שהם, צריכים לתת לאנשים מבוגרים לקחת אחריות על החיים שלהם ולבחור את הסיכונים שהם רוצים לקחת. זה תופס גם לגבי החופש של בעל המכון לקבוע חוקים משלו.

אבל אני לא באמת רוצה להכנס לדיון הזה...

הרעיון הכללי הוא שהמדינה צריכה לעשות רק את המינימום ההכרחי. לפי התפיסה הזאת ,בעולם אידיאלי אין מקום לשום "חוקי ספורט" שהם, צריכים לתת לאנשים מבוגרים לקחת אחריות על החיים שלהם ולבחור את הסיכונים שהם רוצים לקחת. זה תופס גם לגבי החופש של בעל המכון לקבוע חוקים משלו.

אבל אני לא באמת רוצה להכנס לדיון הזה...
אין דיון, אני מסכים. 😃

אמיתי או דוגמא היפותטית?
לא אמיתי, והייתי צריך לנסח את זה טיפה אחרת (המילה "אם" היתה יכולה להועיל). החוק מדבר על "מרחק סביר" בין המכשירים בלי לפרט.

עריכה: או יותר טוב, החוק אומר "לכל מכשיר מוצמדות, במקום בולט, הוראות היצרן לענין השימוש בשפה העברית, בשפה הערבית ובשפה האנגלית" אבל כמובן אין מניעה להוסיף גם הוראות ברוסית או באמהרית 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית