הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה איבדתי את הרצון להתאמן

Bengolan2013

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
בזמן האחרון איבדתי את הרצון להתאמן.. אני לפני צבא (חודש) ואני פשוט מרגיש כיאלו אין לי למה להתאמן..
אני מרגיש שהצבא פשוט יוריד ממני את הכל, שאני פשוט מפחד לחזור להיות מה שפעם הייתי ושכל הגוף שלי ירד.. נכנסתי לדיכאון, הורדתי 8 קילו אני מתבייש ללכת עם גופיה.. מרגיש שאין לי למה להתאמן שאני יגיע לצבא וכל מה שהשקעתי בו יהיה לטמיון..

אתה לפני צבא...אין שום סיבה שלא תתאמן

אם אתה הולך להיות לוחם - האימונים יעזרו לך להתמודד
אם אתה הולך להיות ג'ובניק - כנראה יהיו גם יציאות שיאפשרו לך להמשיך להתאמן

אז איפה הבעיה פה?

ומה זאת אומרת "יוריד ממך את הכל"?
אם תמשיך לאכול ולהתאמן באופן סדיר ובצורה נכונה לא רק שזה לא יוריד ממך
אלא תוכל גם להמשיך להתקדם

צא מזה חביבי

המבט שלך הוא לא נכון. אתהאמור להתאמן כי אתה אוהב את זה. להתאמן כדי לקבל תוצאות בטווח הרחוק לא יקדם אותך לשום מקום, וזה רק מראה עד כמה חזק האופי שלך. תמצא את הכיף שבאימון ולא מה זה יביא לך בהמשך.
אני בצבא ירדתי 8 קילו ב-20 יום, ואיך שהשתחררתי עליתי הכל תוך חודשיים..
כח תמיד יעזור לך. אם אתה לא מוצא מוטיבציה להתאמן- תחשוב שזה נקודת המפנה שלך האם להישאר שחיף חלש שמתרץ הכל ב: האוכל בצבא חרא,אני לא ישן מספיק,אני חלש,אני עובד וכו.. או שאתה יכול פשוט לעשות את זה והמוטיבציה תחזור. מוטיבציה באה והולכת, אבל על עוד אתה נעול על מטרה מסוימת(להגיע לכח מסוים,למשקל מסוים וכו), ומתאמן למרות הכל.. זה מה שיגדיר אותך כאדם וספורטאי.

טוב?מה אתה מצפה לקבל פה?
מבזק חדשות:אתה לא פתית שלג מיוחד וכולם מתמודדים עם קשיים

טוב?מה אתה מצפה לקבל פה?
מבזק חדשות:אתה לא פתית שלג מיוחד וכולם מתמודדים עם קשיים
hamster.jpg

תדדלפט 5×5 ותאבד גם את החשק לחיות, אולי תקבל פרספקטיבה:sarcastic:
עכשיו ברצינות, כאן אתה נמדד חביבי, לא כל אחד יכול להתאמן לאורך שנים.
אני הבנתי שאני אתאמן עד הקבר שבהכשרה קרבית בשעת ט"ש במקום להתקשר להורים הייתי הולך לעשות מתח.
זה המבחן שלך לכמה אתה מוכן להקריב בשביל להפוך את עצמך להכי טוב שאפשר, בהצלחה.

לאן אתה מתגייס?
בכמה זמן הורדת את ה-8 קילו האלה?

אתה לא רוצה לחזור למה שהיית ואתה עושה בדיוק את ההפך ממה שאתה אמור לעשות.

אני מאמין שלא משנה איפה אתה בצבא אתה תוכל לפחות לאכול מספיק קלוריות ביום (גם אם הן לא הכי איכותיות)

חבר שלי לקראת סיום טירונות בגולני (לפני אימון מתקדם) והוא מסתובב עם קופסאות טונה בכיסים ומזלג לכל מקום שהוא הולך.

פחמימות לא יחסר לך.
ביצים וטונה בשמן ובמים גם לא.

יכול להיות שתרצה להתאבד כבר מכל הטונה, אבל תזכור מה המטרה שלך, וקח את זה כאילו זה "תרופה", שאתה חייב לקחת גם אם זה מגעיל.

תתאמן בשעות ט"ש כל יום קבוצת שרירים אחת או שתיים, כדי שתספיק.

אבל בשורה התחתונה, הכל עניין של כוח רצון.
אני בצבא אזיז הרים ואהפוך עולמות, ואקריב את הזמן הפנוי שלי ואת הכבוד שלי (טונה בכיסים 😛) בשביל לעשות משהו שחשוב לי ואני אוהב.

לאן אתה מתגייס?
בכמה זמן הורדת את ה-8 קילו האלה?

אתה לא רוצה לחזור למה שהיית ואתה עושה בדיוק את ההפך ממה שאתה אמור לעשות.

אני מאמין שלא משנה איפה אתה בצבא אתה תוכל לפחות לאכול מספיק קלוריות ביום (גם אם הן לא הכי איכותיות)

חבר שלי לקראת סיום טירונות בגולני (לפני אימון מתקדם) והוא מסתובב עם קופסאות טונה בכיסים ומזלג לכל מקום שהוא הולך.

פחמימות לא יחסר לך.
ביצים וטונה בשמן ובמים גם לא.

יכול להיות שתרצה להתאבד כבר מכל הטונה, אבל תזכור מה המטרה שלך, וקח את זה כאילו זה "תרופה", שאתה חייב לקחת גם אם זה מגעיל.

תתאמן בשעות ט"ש כל יום קבוצת שרירים אחת או שתיים, כדי שתספיק.

אבל בשורה התחתונה, הכל עניין של כוח רצון.
אני בצבא אזיז הרים ואהפוך עולמות, ואקריב את הזמן הפנוי שלי ואת הכבוד שלי (טונה בכיסים 😛) בשביל לעשות משהו שחשוב לי ואני אוהב.

שמע אני לא יודע איך חבר שלך משיג כל כך הרבה טונות אהל בכל מקרה בדרך כלל בטירונות ואימונים אין הרבה אוכל (לפחות מבלינת הבשר) מה שכן אם תתחבר לטבחים או שתהיה טבח בעצמך אתה תוכל לגשת למטבח חופשי או שתביא אוכל מהבית

בכל מקרה קח את זה בצורה של הנאה יהיה לך שיפור אולי הוא יהיה איטי אבל עדיף מכלום

שריר לא הולך לאיבוד כ"כ בקלות, ותמיד קל יותר להחזיר תוצאות מאשר לבנות בפעם הראשונה, ככה שאתה לא מפסיד כלום.ובלי קשר, תלמד לאהוב את מה שאתה עושה, אחרת זה חסר טעם.

זה צריך להטריד אותי שאני קוראת את הכותרת, ובראש שלי אני מתקנת את זה לאיבדתי את הרצון לחיות?

ולמה לוקח לו כל כך הרבה זמן לענות לנו לאן הוא מתגייס?! >:ו

זה צריך להטריד אותי שאני קוראת את הכותרת, ובראש שלי אני מתקנת את זה לאיבדתי את הרצון לחיות?

ולמה לוקח לו כל כך הרבה זמן לענות לנו לאן הוא מתגייס?! >:ו
כנראה הפסיק להתאמן 🫤

הייתי כמוך לפני גיוס, הפסקתי להתאמן כמה חודשים לפני כי לא ראיתי את הטעם, ואז 3 שנים בצבא הרסו לי את כל הכושר, עליתי איזה 10 אחוז שומן ואיבדתי כל מה שאי פעם היה לי.

סליחה אם זה דיכה אותך עוד יותר, אבל אין מה לעשות, זה החיים, כשאתה משרת את המדינה שלך אתה מקריב את מה שאתה אוהב.

הייתי כמוך לפני גיוס, הפסקתי להתאמן כמה חודשים לפני כי לא ראיתי את הטעם, ואז 3 שנים בצבא הרסו לי את כל הכושר, עליתי איזה 10 אחוז שומן ואיבדתי כל מה שאי פעם היה לי.

סליחה אם זה דיכה אותך עוד יותר, אבל אין מה לעשות, זה החיים, כשאתה משרת את המדינה שלך אתה מקריב את מה שאתה אוהב.
הוא לא ביקר בשרשור מאז שפתח אותו, אני לא חושב שאתה תדכא אותו יותר ממה שהוא היה כבר 😆

אה שכחתי להזכיר שכשהוא יחזור להתאמן אחרי צבא הוא גם יפצע כל 3 חודש.
#מ1טיבציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית