הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימון קרדיו

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי שמעתי על אימון קרדיו(cardio)איך זה?
אני רוצה לעשות את זה בשביל לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי כי בדברים כאלה אני גרוע,יש למישהו דוגמא לאימון כזה של 10-20 דקות ממש קשה?
ועוד שאלה אם אני עושה אירובי במסה זה יעזור לי לעלות פחות בשומן או שזה פשוט ישרוף לי קלוריות?

אני רוצה לעשות את זה בשביל לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי כי בדברים כאלה אני גרוע,יש למישהו דוגמא לאימון כזה של 10-20 דקות ממש קשה?
ועוד שאלה אם אני עושה אירובי במסה זה יעזור לי לעלות פחות בשומן או שזה פשוט ישרוף לי קלוריות?
😳
אימון קרדיו=אימון אירובי

• פותח/ת השרשור
😳
אימון קרדיו=אימון אירובי
כן,אבל אני רוצה לעשות אותו בשביל לשפר סיבולת לב ריאה לטווח הקצר כי אני יכול לרוץ 40 דקות ריצה איטית אבל קשה לי לרוץ או לעשות פעילות אינטנסיבית ומהירה לכמה דקות.
אפשר דוגמא לאימון cardio ?

כן,אבל אני רוצה לעשות אותו בשביל לשפר סיבולת לב ריאה לטווח הקצר כי אני יכול לרוץ 40 דקות ריצה איטית אבל קשה לי לרוץ או לעשות פעילות אינטנסיבית ומהירה לכמה דקות.
פשוט...לרוץ

תתחיל מקריאת המאמרים בפורטל שמדברים על הנושא
מעבר לכך, עיקרון העומס המתגבר - תתחיל בכמות שאתה יכול להתמודד עימה וממנה להתאושש ולהשתפר לפעם הבאה
לגבי סוג האירובי - פחות קריטי. פשוט בחר בפעילות שמועדפת ונוחה לך

אימון קרדיו זה כל אימון סבולת מתמשך, בין עם זה ריצה, שחייה, רכיבה על אופניים, אימון קומפלקסים בחדר כושר או קפיצה בחבל.
יש המון אופציות לאימון כזה, תעשה את מה שאתה אוהב.
לצערנו זה לא עוזר בעליה נמוכה יותר בשומן, אמנם יש כאלו שסבורים שזה יכול לעזור בעליה במסה שרירית, אני לא יודע כמה זה נכון או משמעותי.. אבכל אופן יש לזה משמעות כשמדובר בבריאות כללית

• פותח/ת השרשור
תתחיל מקריאת המאמרים בפורטל שמדברים על הנושא
מעבר לכך, עיקרון העומס המתגבר - תתחיל בכמות שאתה יכול להתמודד עימה וממנה להתאושש ולהשתפר לפעם הבאה
לגבי סוג האירובי - פחות קריטי. פשוט בחר בפעילות שמועדפת ונוחה לך

אימון קרדיו זה כל אימון סבולת מתמשך, בין עם זה ריצה, שחייה, רכיבה על אופניים, אימון קומפלקסים בחדר כושר או קפיצה בחבל.
יש המון אופציות לאימון כזה, תעשה את מה שאתה אוהב.

לצערנו זה לא עוזר בעליה נמוכה יותר בשומן, אמנם יש כאלו שסבורים שזה יכול לעזור בעליה במסה שרירית, אני לא יודע כמה זה נכון או משמעותי.. אבכל אופן יש לזה משמעות כשמדובר בבריאות כללית
תודה רבה,אז אם אני אעשה ככה:8 שניות ספרינט,14 שניות מנוחה,8 שניות ספרינט,14 שניות מנוחה..... ככה 8 ספרינטים זה טוב?כי אני רוצה להשתפר בספרינטים

תודה רבה,אז אם אני אעשה ככה:8 שניות ספרינט,14 שניות מנוחה,8 שניות ספרינט,14 שניות מנוחה..... ככה 8 ספרינטים זה טוב?כי אני רוצה להשתפר בספרינטים
אתה מדבר על אינטרוולים. זאת שיטה טובה אתה יכול לקרוא עליה עוד בהרחבה באינטרנט

יש סיכוי שאתה נותן לי דוגמא לאימון כזה בשביל שאני אבין?

חבר, קרדיו = אירובי = ריצה / אליפטיקל / עבודה על שק אגרוף / שחייה / רכיבה על אופניים / כל דבר דומה

זה יכול להיות ריצה למרחקים או ספרינטים או שחייה של כמה בריכות במקביל
זה קטגוריה כללית שכוללת בתוכה כמה סוגי אימונים

• פותח/ת השרשור
חבר, קרדיו = אירובי = ריצה / אליפטיקל / עבודה על שק אגרוף / שחייה / רכיבה על אופניים / כל דבר דומה

זה יכול להיות ריצה למרחקים או ספרינטים או שחייה של כמה בריכות במקביל
זה קטגוריה כללית שכוללת בתוכה כמה סוגי אימונים
אז אם אני עושה ריצה של חצי שעה זה קרדיו?

• פותח/ת השרשור
חחח אז מה הקטע לקרוא לזה קרדיו למה לא לקרוא לזה אירובי חח
ואני רוצה לשפר סיבולת לב ריאה,איזה אימון הכי טוב יהיה בשביל זה מה עדיף?אימון אינטרוולים או ריצה של 40 דקות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית