הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור sisso
  • פורסם בתאריך

sisso

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אם אני ירשום פה את התוכנית אימונים שעשו לי תוכלו להגיד לי אם היא טובה או לא
ומה אפשר לתקן?..

אני כבר יכול לומר לך שהיא לא טובה.
וכדי לחסוך מילארד תגובות, תעשה SS, תשתה חלב, תישן 8 שעות בלילה.

אני כבר יכול לומר לך שהיא לא טובה.
וכדי לחסוך מילארד תגובות, תעשה SS, תשתה חלב, תישן 8 שעות בלילה.

אני לא מבין, מי שלא עושה SS צריך להפסיק תחדר כושר ולא להתאמן?
זה די קיצוני כל עניין הSS הזה, יש אנשים שלא יכולים לעשות את זה.

אני לא מבין, מי שלא עושה SS צריך להפסיק תחדר כושר ולא להתאמן?
זה די קיצוני כל עניין הSS הזה, יש אנשים שלא יכולים לעשות את זה.

למתחילים זו התוכנית האידאלית (וזה כבר נטחן בנעוץ שלמעלה).
מי לא יכול לעשות אותה?

מי שלא יכול לעשות את זה:

1. לא רוצה באמת לגדול/לקבל תוצאות
2. בכיין
3. משלשל מהחלב ונדרש ללכת לכולבו הקרוב לקנות אודם ולשים חצאית
4. יכול להמשיך בסדר ה ABCD שלו ולהתקדם בשנתיים מה שיכל להשיג מ SS בחצי שנה.

אני, אני כדורגלן ואין לי את האפשרות לתת מנוחה אידאלית לגוף בתכנית כל כך עצימה.
ועל הדרך גם רגיש ללקטוז אזלא יכול לשתות חלב.

חוץ מזה שאני לא אומר שזו לא התכנית הכי טובה והכי אידאלית למתחילים אבל יש גם עוד אפשרויות, או שאתם מציעים לא להתאמן

נערך לאחרונה:
זה עניין של סדר עדיפויות, מה יותר חשוב לך הכדורגל או ההתקדמות בחדר הכושר.
אי אפשר לעשות את שניהם יחד בצורה האידיאלית כאשר תוכל להפיק משניהם את המיטב.
אם הכדורגל יותר חשוב לך, תתרכז בכדורגל ותעשה תוכנית אחרת בחדר הכושר שלא תהיה כל כך עצימה אבל תתקדם גם הרבה יותר לאט.
כאשר בן אדם פותח כזה אשכול, זו תהיה התגובה שלנו כי הוא לא סיפק פה פרטים אחרים ונוספים חוץ ממה שהוא ביקש.
אם היית בא ופותח לי אשכול שאתה מתאמן כדורגל ותפרט את האימונים שלך בכדורגל, התגובה לא הייתה כזו.

הבנתי.
סתם שאלה על הדרך, אם מישהו לא יכול לשתות חלב כי הוא רגיש ללקטוז אז הוא לא יכול לעשות SS כמו שצריך?

מי שלא יכול לעשות את זה:

1. לא רוצה באמת לגדול/לקבל תוצאות
2. בכיין
3. משלשל מהחלב ונדרש ללכת לכולבו הקרוב לקנות אודם ולשים חצאית
4. יכול להמשיך בסדר ה ABCD שלו ולהתקדם בשנתיים מה שיכל להשיג מ SS בחצי שנה.
זאת אומרת שגם אם אני נכה עם רגל אחת אני יכול לעשות SS?

הבנתי.
סתם שאלה על הדרך, אם מישהו לא יכול לשתות חלב כי הוא רגיש ללקטוז אז הוא לא יכול לעשות SS כמו שצריך?
החלב הוא גם בגדר סטיגמה מצחיקה כי SS וחלב תמיד הולכים ביחד. ההמלצה לצרוך חלב היא כדי להשלים מספיק קלוריות בתפריט, כך גם ריפטו ממליץ לשתות גלון של חלב כי אם נעשה חישוב, גלון חלב שווה ערך לכ- 1650~ קלוריות (1%) מה שאומר תוספת "נחמדה" לתפריט היומי, במיוחד למי שרזה מאוד ומתקשה לאכול (חלב נוזלי, יותר קל לצרוך משקה מאשר אוכל מוצק).
מה גם בארה"ב גלון חלב עולה כמו ליטר חלב בארץ, אז אין גם בעיה כלכלית לקנות אותו.

זאת אומרת שגם אם אני נכה עם רגל אחת אני יכול לעשות SS?

אולי, תלוי כמה אתה חזק מוטורית.

החלב הוא גם בגדר סטיגמה מצחיקה כי SS וחלב תמיד הולכים ביחד. ההמלצה לצרוך חלב היא כדי להשלים מספיק קלוריות בתפריט, כך גם ריפטו ממליץ לשתות גלון של חלב כי אם נעשה חישוב, גלון חלב שווה ערך לכ- 1650~ קלוריות (1%) מה שאומר תוספת "נחמדה" לתפריט היומי, במיוחד למי שרזה מאוד ומתקשה לאכול (חלב נוזלי, יותר קל לצרוך משקה מאשר אוכל מוצק).
מה גם בארה"ב גלון חלב עולה כמו ליטר חלב בארץ, אז אין גם בעיה כלכלית לקנות אותו.

מה פתאום חלב? אתה תשלשל ותאבד את הקילוגרמים הויקינגים שלך!

הוא גם אומר לשתות חלב בשביל התגובה ההורמונלית

Why milk?

1) It is VERY easy to consume. Most kids can down a ton daily with cereal, pop tars, ice cream, protein drinks, etc, and for a skinny kid who is growing vertically as well as horizontally ( yeah puberty!), this is a VERY easy way to ensure you get your calories.
2) Protein, yeah protein...tons of high quality protein. Whole milk will have a nearly ideal macronutrient profile for a growing kid as well.
3) It is rich in calcium, vitamin A, B-12, D, potassium, phosphorus, niacin, and riboflavin.
4) Calorie for calorie it is one of the cheapest ways you're gonna get fed on a budget. T-bone steaks and fast food are gonna quickly drain your wallet.
Mark Rippetoe:
Milk works because it is easy, it is available, it doesn't need any preparation, and it has all the components necessary for growing mammals, which your trainees most definately are. There also seems to be something special about milk that the equivalent amount of calories, protein, fat and carbs can't duplicate in terms of growth enhancement. It may be the fact that milk has been shown to have very high levels of insulin-like growth factor 1 (IGF-1), a peptide hormone that has been shown to have some tenuous relationship to accelerated growth in mammals. But that research is far from conclusive; suffice it to say that people who drink lots of milk during their novice phase get bigger and stronger than people who don't.
Alan Aragon:
...milk is one of the best muscle foods on the planet. You see, the protein in milk is about 20 percent whey and 80 percent casein... it's ideal for providing your body with a steady supply of smaller amounts of protein for a longer period of time, like between meals or while you sleep. Since milk provides both, one big glass gives your body an ideal combination of muscle-building proteins.

אני, אני כדורגלן ואין לי את האפשרות לתת מנוחה אידאלית לגוף בתכנית כל כך עצימה.
ועל הדרך גם רגיש ללקטוז אזלא יכול לשתות חלב.

חוץ מזה שאני לא אומר שזו לא התכנית הכי טובה והכי אידאלית למתחילים אבל יש גם עוד אפשרויות, או שאתם מציעים לא להתאמן

אין לכם תקופה של פגרה (לא עכשיו)?

חשבתי שקצת יותר. בכל מקרה אתה יכול לנצל את התקופה של הפגרה כדי להתחזק ובמשך העונה להתאמן בתדירות נמוכה יותר (בחד"כ).

בדיוק היום עשיתי תוכנית למישהו שמשחק גם כדורגל- יכול לבוא פעמיים בשבוע שלישי ושישי, ושישי הוא לא יכול לאמן רגליים כמו שצריך כי יש לו משחק ביום שבת.
תעשה תוכנית שמורכבת מתרגילים מורכבים - סקוואט , דדליפט, מילטרי מתח וכו..
אבל אתה חייב לתת יותר פרטים עליך, כמה פעמים יכול להתאמן , אם התאמנת בעבר וכו

לדעתי גם אם כדורגל אפשר וצריך לשלב SS בכל מקרה ההוצאה הקלורית רק בכדורגל היא מטורפת וזה נותן אפשרות לאכול ממש הרבה אוכל ולהינות ממנו.. ה SS רק תעזור להתחזק ולא משנה לדעתי אם ההתקדמות תהיה פחות אופטימלית מאשר שמנים שלא עושים אירובי ושותים גלונים של חלב אבל נראים בעצמם כמו גלון
בכל מצב טוב לעשות SS רק להוסיף קלוריות שיהיה פלוס קלורי מסויים בסוף כל יום

אני מתאמן AB כל הזמן גם בתקופת העונה הסדירה, לא אמרתי שאני לא יכול להתאמן, אני יכול להתאמן כל השבוע אבל לא משהו כמו SS שיכול להקשות עליי מבחיינת הכדורגל.

ולYONI מה קשור ההוצאה הקלורית מה אתה חושב שאני נהנה יותר מאוכל אם אני אוכל 2700 קלוריות או 3000 קלוריות, זה כבר גובל בשעבוד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית