הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניהול זמן יעיל בתקופה לחוצה

• פותח/ת השרשור Yulz
  • פורסם בתאריך

Yulz

משתמש מתחיל
78
0
נק' מוניטין:
5
78
0
אני מניח שאני לא היחיד כאן שחווה עומס ולחץ ביום יום ועל כן אשמח לשמוע מה דעתכם הדרך הנכונה ביותר לחלק את הזמן בצורה יעילה

בימים טרופים אלו אני מנסה לשלב עבודה במשרה מלאה - 9 שעות עבודה 5 ימים בשבוע
לימודי הנדסת חשמל - 3 פעמים בשבוע ( פעמיים באמצע השבוע בשעות הערב ויום לימודים מלא בשישי)
וכן 3 אימונים בשבוע
כמו כן, צריך לקחת בחשבון שנדרש לשבת בבית ללמידה עצמית ולהכנת עבודות.
בנוסף לכל, לצערי כל עיסוקי הנ"ל מפוזרים ב-3 ערים שונות כך שגם נדרשת נסיעה של כחצי שעה ממקום למקום

לפני שמישהו שוקל להציע לי לקצץ בשעות השינה אציין כי כיום שאני ישן כשבע שעות שינה ומהניסיון האישי שלי כאשר הפחתתי בשעות השינה התחלתי להיות עייף, עצבני ומתוסכל כך שהאופציה הזאת לא כ"כ רלוונטית

לכאורה הדבר נראה כבלתי אפשרי אבל אני מאמין שאולי קיימת אפשרות לשלב הכל יחד
אשמח לשמוע מניסיונכם האישי מה דעתכם בנושא.

תודה מראש 😃

אין מה לעשות, אלו החיים. תעשה לעצמך את הסדר עדיפויות ולפיו תחייה ותסדר את הלו"ז.

אני ישן 5 שעות בממוצע בלילה, מה לעשות...

אילו אימונים אתה עושה? כמובן שאם אתה מעוניין בהיפרטרופיה אתה חייב להשקיע גם בגוף שלך, בנוסף לכל המטלות האחרות, ועל כן מדובר גם בשינה טובה של כ8 שעות לפחות.
אתה חייב להבין שלמרות הלו"ז העמוס (מבינה אותך לגמרי, אני מפקדת בקבע חוזרת בשעות מאוחרות וביומיות וגוררת את עצמי למכון גם כשאני לא ב"מוד" ומתה מעייפות. נכון, לא נכון לעבוד כאשר הגוף מותש אבל לפעמים זה רק פסיכולוגי)
אז למרות הלו"ז אתה חייב לשמור על שפיות ורמת לחץ מתונה, הורמון הקורטיזול הוא ההורמון הכי בעייתי לפיתוח מסת שריר והוא קופץ בדם בזמני לחץ וחרדה. אשמח להסביר עוד מעבר לשורה שהבאתי על זה כאן.

לפעמים גם טפיחה על השכם (לעצמך) יכולה לעודד ולשמור על שפיות. אתה מצליח לשמור על עצמך ולמרות הלוז הזה מגיע 3 פעמים למכון בשבוע, שאפו.
הערה נכונה שהועלתה: הלימודים אינם כל החיים. יהיו ימים לחוצים יותר וימים לחוצים פחות בהם אתה לא תדרש לעבודות או מבחנים. ואז אתה יכול לפרק קצת "עצבים" במכון.

עוד דבר שיכול להועיל, ישנם המון תוכנות חינמיות שאתה יכול להוריד שמטרתן בניית לו"ז אישי וסידור מטלות ע"פ פריוריטי.
אם תרצה אנסה לחפש לך..

בהצלחה בהכל.

אילו אימונים אתה עושה? כמובן שאם אתה מעוניין בהיפרטרופיה אתה חייב להשקיע גם בגוף שלך, בנוסף לכל המטלות האחרות, ועל כן מדובר גם בשינה טובה של כ8 שעות לפחות.
אתה חייב להבין שלמרות הלו"ז העמוס (מבינה אותך לגמרי, אני מפקדת בקבע חוזרת בשעות מאוחרות וביומיות וגוררת את עצמי למכון גם כשאני לא ב"מוד" ומתה מעייפות. נכון, לא נכון לעבוד כאשר הגוף מותש אבל לפעמים זה רק פסיכולוגי)
אז למרות הלו"ז אתה חייב לשמור על שפיות ורמת לחץ מתונה, הורמון הקורטיזול הוא ההורמון הכי בעייתי לפיתוח מסת שריר והוא קופץ בדם בזמני לחץ וחרדה. אשמח להסביר עוד מעבר לשורה שהבאתי על זה כאן.

לפעמים גם טפיחה על השכם (לעצמך) יכולה לעודד ולשמור על שפיות. אתה מצליח לשמור על עצמך ולמרות הלוז הזה מגיע 3 פעמים למכון בשבוע, שאפו.
הערה נכונה שהועלתה: הלימודים אינם כל החיים. יהיו ימים לחוצים יותר וימים לחוצים פחות בהם אתה לא תדרש לעבודות או מבחנים. ואז אתה יכול לפרק קצת "עצבים" במכון.

עוד דבר שיכול להועיל, ישנם המון תוכנות חינמיות שאתה יכול להוריד שמטרתן בניית לו"ז אישי וסידור מטלות ע"פ פריוריטי.
אם תרצה אנסה לחפש לך..

בהצלחה בהכל.

קשה לי להאמין שמישהו יכול להרשות לעצמו לישון 8 שעות אם הוא מתכנן להתאמן ללמוד ולעבוד פול טיים באותו היום.

קשה לי להאמין שמישהו יכול להרשות לעצמו לישון 8 שעות אם הוא מתכנן להתאמן ללמוד ולעבוד פול טיים באותו היום.
לכן שאלתי מה סוג האימונים שמבצע. לכל מטרת אימונים יש את הדרישות שלה.

זה דורש מעקב

חח זאת בדיוק הסיבה שאני לא קורה פורום היום . אין לי זמן .
שמע זה דורש שתשב עם עצמך ותתחיל לכתוב הרבה .
תכתוב את כל מה שאתה עושה ביום יום ,ותראה איזה דברים לא תורמים לך כלום מבחינת פיתוח עצמי גם אם זה כיף לעשות אותם . תזרוק אותם החוצה . אחרי זה תמספר בסדר עדיפויות מה הכי חשוב לך מעד הכי פשוט חשוב בסדר יום יום .
תכין לכל יום או לוח יומי אם הכל חוזר על עצמו רשימת מטלות . קודם תשים את מה שאתה חייב לעשות כמו עבודה או לימודים . אחרי זה תשבץ את כל השאר מתוך רשימת סדר עדיפויות . מה שלא נכנס לך תזרוק החוצה . אין מה לעשות , פשוט תחסל כל דבר ביעילות .
חוץ מזה תתיעל לעשות דברים מהר ובמקביל .

זה הכי מקוצר שאני יכול לתת לך ... יש מלא מדריכים על ניהול זמן .
מה שכן , אתה עלול למצוא שאתה צריך לזרוק את הכושר מחוץ לפעילות שלך ,זה גם קורה . צריך לקבל בהבנה שזה לפרק זמן קצר ,ואחרי שתשלים את מה שרצית את יכול לחזור בנקם להתאמן .

לא ישנתי 8 שעות (לא בחופש) מעל שנה
אם אני מגיע ל6.5 אני ממש סבבה עם זה.

בקיצור, תמצא מקום להתאמן ליד העבודה או בין לבין הלימודים, או שתוותר על שעות לימודים. כסף>לימודים

אני חייב להגיב, מה שעצוב זה שגם שיש לי 8 שעות רצופות לישון, הגוף מתעורר לבד לפני מההרגל :( 🫤
זה לא משנה, אין אימון אפקטיבי שלא יקח לו לפחות שעה מהיום (לא משנה מה המטרה).

מה שנכון נכון...
שעה זה רק הסיום של סקוואט ובנצ (בלי לתת מנוחות של יותר מ5 דקות בשיא)

אני חייב להגיב, מה שעצוב זה שגם שיש לי 8 שעות רצופות לישון, הגוף מתעורר לבד לפני מההרגל 😭 🫤

מה שנכון נכון...
שעה זה רק הסיום של סקוואט ובנצ (בלי לתת מנוחות של יותר מ5 דקות בשיא)

נסחפת קצת עם הסקוואט והבנץ׳ שלוקח שעה ,
אני מסיים תוך 25-30 דק׳ ומשקלים כבדים .
החימום לסקוואט לוקח לי בסביבות ה-5,7 דק׳
ולבנץ׳ 3-4 דק׳
סה״כ בין סט לסט יש לי 2-2.5 דק׳ מנוחה

קיצר אני לא יודע אם אתה גר לבד, אבל אם אתה עדיין אצל ההורים ואני מפציר בך להשאר איתם עד סוף התואר או משהו (גם ככה תחסוך קצת כסף)
ואם לא, הלב שלי איתך.

מניסיון תתכנן את הלוז לפני ותנסה למצוא את המרווח של השעה וחצי + - כדאי להגיע למכון ואת הארוחות תאגל בזמן העיסוקים האחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית