הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טורניר הבזק של ה-IFL עונת 2015-16

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
ההתרגשות באויר! עונת הפוטבול הישראלית תחל בשבוע הבא עם טורניר פתיחת העונה המסורתי, שיתקיים בפעם השלישית

בפעם הראשונה מזה 7 חודשים ייפגשו שחקני הליגה מולם שחקנים מקבוצות אחרות. ”הטורניר הוא אירוע צבעוני וכייפי לפתיחת עונה”, אמר הקומישינר בצלאל פרידמן, ”אירוע בו השחקנים יכולים לראות בעיניים ולהרגיש באויר את עוצמת קהילת הפוטבול בישראל, וכמובן להתרגש לקראת פתיחת העונה”.

סדר המשחקים ושאר פרטים:היכונו לטורניר הבזק לפתיחת עונת 2015-16 - IFL

@Tom ,הינני מזמין אותך אישית (יש 'כיבוד')

נשמע מעניין מאוד, איפה האירוע יתקיים ?
(אני דרך המחשב של העבודה והאתר שנתת אליו קישור חסום משום מה כאן)

למה זה על בצפר.. 😭
בכל מקרה, זה הטורניר הכי מיותר שקיים (ברצינות, ממש אידיוטי וחסר משמעות)

• פותח/ת השרשור
למה זה על בצפר.. 😭
בכל מקרה, זה הטורניר הכי מיותר שקיים (ברצינות, ממש אידיוטי וחסר משמעות)
לך חפש יא רוקי מחורבן
מה כבר עשית בליגה שאתה יכול להגיד שזה מיותר?

תבריז
רוגוזין זה בית זונות
מבחן באנגלית חוץ מזה אני רק יודניק אני עוד מפחד להבריז
לך חפש יא רוקי מחורבן
מה כבר עשית בליגה שאתה יכול להגיד שזה מיותר?
זה פשוט טורניר לא מעניין.. הוא לא רציני במיוחד ולא משקף את הקבוצות באמת

• פותח/ת השרשור
שמע,יש לך מזל שאתה לא משחק בIFL..אחרת הייתי הורג אותך (חוקית כמובן)
בהנחה שמישהו מגיע,בואו לומר שלום (אני השמן עם הנעליים הוורודות וחולצה כתומה)

מבחן באנגלית חוץ מזה אני רק יודניק אני עוד מפחד להבריז

עם הודעות כאלו אתה תשאר השחקן הכי גרוע בקבוצה שלך. לשחק פוטבול זה פריבילגיה, כל פעם שאתה שם ציוד וקסדה זה פריבילגיה. משחקים כדי לאנוס אחרים, כדי להוציא להם את החשק לגעת אי פעם בציוד, כדי להוכיח שאתה אלפא. לא משחקים בשביל התהילה והפרסים, זה תשמור לתום בריידי.

קיצר תפסיק להיות אפס תוציא את הראש מהתחת ותשחק פוטבול כי אתה אוהב את המשחק - והטורניר הזה היה ממש ממש כיף כששיחקתי.

אני עוד מחכה שבצלאל יעשה מה שביקשתי וירשום את הטורניר לזיכרו של אדם שמידט.

• פותח/ת השרשור
עם הודעות כאלו אתה תשאר השחקן הכי גרוע בקבוצה שלך. לשחק פוטבול זה פריבילגיה, כל פעם שאתה שם ציוד וקסדה זה פריבילגיה. משחקים כדי לאנוס אחרים, כדי להוציא להם את החשק לגעת אי פעם בציוד, כדי להוכיח שאתה אלפא. לא משחקים בשביל התהילה והפרסים, זה תשמור לתום בריידי.

קיצר תפסיק להיות אפס תוציא את הראש מהתחת ותשחק פוטבול כי אתה אוהב את המשחק - והטורניר הזה היה ממש ממש כיף כששיחקתי.

🙌🙌

• פותח/ת השרשור
תן תקציר מה היה היום...
פגשתי את התאום החטוב שלי :

12188773_1043349752372624_1929800693_n.jpg

והרבלס הפסידו 3 מתוך 4 משחקונים

אם הייתי משחק בשביל התהילה לא הייתי ליינמן..
לא אמרתי שזה לא כיף ולא אמרתי שזה לא שפשוף טוב לעונה, זה פשוט לא משקף כלום מאיך שהליגה עומדת להתנהל. עשינו תיקו עם כפר סבא כשבליגה אנחנו הולכים להידרס חזק. אפילו המאמן אמר אם אנחנו לא נשחק הכי טוב שלנו זה בסדר זה פשוט אימון לקראת העונה
אגב, אני לא הכי גרוע בקבוצה שלי, אתה תתפלא איזה אוטסיטים יש לי בקבוצה

אם הייתי משחק בשביל התהילה לא הייתי ליינמן..
לא אמרתי שזה לא כיף ולא אמרתי שזה לא שפשוף טוב לעונה, זה פשוט לא משקף כלום מאיך שהליגה עומדת להתנהל. עשינו תיקו עם כפר סבא כשבליגה אנחנו הולכים להידרס חזק. אפילו המאמן אמר אם אנחנו לא נשחק הכי טוב שלנו זה בסדר זה פשוט אימון לקראת העונה
אגב, אני לא הכי גרוע בקבוצה שלי, אתה תתפלא איזה אוטסיטים יש לי בקבוצה
תגידלי, לקחת טורניר זה לא תואר? לנצח טורניר לא עושה לך כלום? לנצח משחק אימון לא עושה לך כלום? נראה לי שאתה בספורט הלא נכון...
ומי המאמן שלכם? אצלי המאמנים אמרו שעולים לשבור להם את הצורה ולהוציא להם את החשק לגעת שוב בכדור.

תגידלי, לקחת טורניר זה לא תואר? לנצח טורניר לא עושה לך כלום? לנצח משחק אימון לא עושה לך כלום? נראה לי שאתה בספורט הלא נכון...
ומי המאמן שלכם? אצלי המאמנים אמרו שעולים לשבור להם את הצורה ולהוציא להם את החשק לגעת שוב בכדור.
אלן וג'יי. הם לא רצו לחשוף יותר מדי לכן עלינו בלי מספרים, עשינו רק ריצות הכי בסיסיות וקצת פס פלייז אבל לא משהו מעניין.
מה זה לקחת טורניר? אני לא זוכר שהיה מנצחת לטורניר.. ברור שנהנתי לנצח 2/4 ולהוציא תיקו מול הקבוצה הכי טובה בליגה.
אני בכלל לא יכול להשוות במה שהרגשתי אחרי הטורניר לבין מה שהרגשתי אחרי הנצחון הראשון שלנו העונה. אני לא יכולתי להוריד את החיוך מהפנים שעתיים

אלן וג'יי. הם לא רצו לחשוף יותר מדי לכן עלינו בלי מספרים, עשינו רק ריצות הכי בסיסיות וקצת פס פלייז אבל לא משהו מעניין.
מה זה לקחת טורניר? אני לא זוכר שהיה מנצחת לטורניר.. ברור שנהנתי לנצח 2/4 ולהוציא תיקו מול הקבוצה הכי טובה בליגה.
אני בכלל לא יכול להשוות במה שהרגשתי אחרי הטורניר לבין מה שהרגשתי אחרי הנצחון הראשון שלנו העונה. אני לא יכולתי להוריד את החיוך מהפנים שעתיים
אלן הרן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית