הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון סקוואט בצהריים ודדליפט בערב?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
לא הספקתי את הדדליפט באימון היום בגלל לו"ז צפוף, חשבתי להשלים אותו באמצע המשמרת בחד"כ בסביבות 23:00, חושבים שאוכל לעשות כמה סטים יעילים?
*עשיתי 3x5 סקוואט לפני שעתיים

תלוי ברמה שלך.

תראה מה קורה ב-SS: אתה עושה סקוואט ודדליפט באותו אימון. אז כל אחת כמה וכמה שתוכל לעשות באותו יום, בהפרש של כמה שעות.

מצד שני, על עצמי אני יכול לספר לך שבטקסס שעשיתי, הקדשתי יום ספציפי לדדליפט, יום אחרי הנפח סקוואט (פלוס נפח בנץ'/פרס).
היו ימים שמםאת לו"ז לחוץ, עשיתי ביום הנפח שני אימונים: סשן סקוואט אחה"צ ואז סשן לחיצות בלילה.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה תעדכן איך נגמר
אעדכן, בכל מקרה אני בתקופת התאוששות קצרה ככה שהמשקלים לא מקסימיליים אז לא יהיה מעניין מדי
עשיתי סט אחד של 160x5 ואז 100x15(לא יודע למה), שניהם ללא חגורה.
(שיא אחרון שהיה לפני חודש+, בפעם האחרונה שמשכתי, היה 180x3 עם חגורה)

כ
אעדכן, בכל מקרה אני בתקופת התאוששות קצרה ככה שהמשקלים לא מקסימיליים אז לא יהיה מעניין מדי
עשיתי סט אחד של 160x5 ואז 100x15(לא יודע למה), שניהם ללא חגורה.
(שיא אחרון שהיה לפני חודש+, בפעם האחרונה שמשכתי, היה 180x3 עם חגורה)
ככה שהיה אימון יחסית מאתגר ועמדת בו ? לסיכום אהבת את השיטה הזו ? נראה שמשהו שתעשה שוב ?

• פותח/ת השרשור
כ

ככה שהיה אימון יחסית מאתגר ועמדת בו ? לסיכום אהבת את השיטה הזו ? נראה שמשהו שתעשה שוב ?
דווקא לא היה מאתגר, הטכניקה שלי לא משהו והמוט היה רחוק קצת, אבל זה סה"כ פעם שניה שאני מדדלפט בחודש האחרון אז זה בסדר(לא התאמנתי מכמה סיבות)
קשה לי להגיד לך איך הייתי מרגיש אם הייתי עושה נפח סקוואט אמיתי בבוקר ואז מנסה לעשות דדליפט כבד בערב. לא יודע אם משהו שאעשה באופן מתוכנן מתישהו.😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית