הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה Bumper Plates

LipoLysis

משתמש מתחיל
193
28
נק' מוניטין:
71
193
28
שם המוצר: פלטות באמפר יד 2 במצב מצויין

מחיר: 1050 שקלים לזוג של 15 ו 20 (15 שקל קילו)

מקום מגורים: רחובות-חבצלת

נייד:
כן, באזור המרכז

משלוחים: לא

יצירת קשר: 0545700201 - דרור

אמצעי תשלום: מזומן

הפלטות מגיעות ללא ציפוי עליון בצבע
downloadfile-1.jpeg
downloadfile.jpeg
downloadfile-1.jpeg

• פותח/ת השרשור
ומה הקטע של הציפוי למה הן מגיעות בלי? התקלף?

לא כולם אוהבים את זה .. אני עושה את זה ידני פשוט, שם על זה duck tape
אעשה לך בשמחה זה מגן על הפלטות
אבל להוריד את הדבק אחרי זה אם תרצה זה מעצבן אז קח בחשבון חח

דא אני מוכר גם רצפת גומי אם תרצה..

לא כולם אוהבים את זה .. אני עושה את זה ידני פשוט, שם על זה duck tape
אעשה לך בשמחה זה מגן על הפלטות
אבל להוריד את הדבק אחרי זה אם תרצה זה מעצבן אז קח בחשבון חח

דא אני מוכר גם רצפת גומי אם תרצה..
עדיין לא הבנתי אם קנית אותם עם הציפוי או בלי, והאם הם נפגעו כשהורדת את הציפוי.
מה המידות של הגומי ומה הסוג?
דרך אגב במה יפה יש לך שם

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי אם קנית אותם עם הציפוי או בלי, והאם הם נפגעו כשהורדת את הציפוי.
מה המידות של הגומי ומה הסוג?
דרך אגב במה יפה יש לך שם

הפלטות הגיעו בלי ציפוי אלא שחורות לחלוטין
ראיתי בגוגל וביוטיוב איך שמים סוג של ציפוי שזה סרט דבק בד (כמו איזולירבנד אבל חזק בהרבה יותר) ופשוט עוטף את הפלטה וככה זה מגן עליה אם אתה זורק על כל מיני לכלוכים קטנים או לא יודע מה וגם בנוסף זה לדעתי יפה יותר שזה בצבעים חח.. אפשר להוריד את הדבק אתה פשוט לוקח סמרטוט ומנקה את מה שנשאר אחרי שקילפת את הדבק אבל זה דיי עבודה, אני אישית אהבתי להשקיע בזה.. אבל יש כאלה שלא אוהבים את זה אז הורדתי כדי למכור

פרסמתי פוסט מכירה של הרצפת גומי תכנס תראה
וד"א תודה על הבמה חח

• פותח/ת השרשור
מה סיבת המכירה?

לצערי נכנס לי רק 170 על המוט, אני אפילו לא יכול להשתמש בכל הפלטות.. אני כבר עוד שניה עוקף את זה בחזה

אני מזמין פלטות competition שאוכל לטעון מלא פלטות ומשאיר לי שני זוגות שאוכל להתאמן איתם בחוץ או קרוספיט.. בסה"כ מאוד איכותיות יחסית לבאמפר רגיל... ראיתי המון פלטות שהטבעת ממש גדולה או שהן מתנדנדות או לא יושבות כמו שצריך

לצערי נכנס לי רק 170 על המוט, אני אפילו לא יכול להשתמש בכל הפלטות.. אני כבר עוד שניה עוקף את זה בחזה

אני מזמין פלטות competition שאוכל לטעון מלא פלטות ומשאיר לי שני זוגות שאוכל להתאמן איתם בחוץ או קרוספיט.. בסה"כ מאוד איכותיות יחסית לבאמפר רגיל... ראיתי המון פלטות שהטבעת ממש גדולה או שהן מתנדנדות או לא יושבות כמו שצריך
כמה באמפרים אתה שם על המוט שנגמר לך המקום במוט?

• פותח/ת השרשור

חח פלוס מינוס... אני שם 160+מוט וסוגר שבקושי תופס משהו.. אני נלחץ מלעשות סקוואט בלי סוגר כי תחשוב שאם המוט מתקפל והפלטה מחליטה לעוף לה מהמוט יש לך מינוס של עשר קילו פלוס בצד אחד ואני פשוט אפול עם המוט ולך תדע איך זה יגמר

חח פלוס מינוס... אני שם 160+מוט וסוגר שבקושי תופס משהו.. אני נלחץ מלעשות סקוואט בלי סוגר כי תחשוב שאם המוט מתקפל והפלטה מחליטה לעוף לה מהמוט יש לך מינוס של עשר קילו פלוס בצד אחד ואני פשוט אפול עם המוט ולך תדע איך זה יגמר
לא שאני ממליץ לעבוד ככה, אבל כבר נפלה לי פלטה של 20 בדדליפט והכל היה בסדר, הגוף ייצב את עצמו תוך עשירית שניה. 😁

קניתי עכשיו 155 קילו של באמפרים ב5 ש"ח לקילו. אז אם תמכור לי במחיר הזה אני אקנה את הפלטות של ה15.

Back
למעלה תחתית