הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שמעוניין לדעת מה אני עושה עם החיים שלי

אדיר! מה שמרשים אותי שאתה מתעסק בזה בזמן שאתה מחזיק ומתחזק פורום ענק ומטפל בייעוצים אישיים! יש לך זמן לחיי חברה?

• פותח/ת השרשור
אדיר! מה שמרשים אותי שאתה מתעסק בזה בזמן שאתה מחזיק ומתחזק פורום ענק ומטפל בייעוצים אישיים! יש לך זמן לחיי חברה?
החיי "חברה" שאתה מכיר בישראל הם שונים בתכלית מהחיי "חברה" שיש לאמריקאים ככה שקשה לדעת למה אתה מתכוון ב"חיי חברה". הקשר הבין אישי בארה"ב הוא שונה בכל מובן אפשרי מישראל וזה אחד החסרונות הגדולים כאן לצערי. לשאלתך באופן כללי כן, אבל זה תלוי בתקופה. יש לי חודשים עם 2-3 מבחנים בשבוע ככה שאני לא רואה הרבה אור יום.

• פותח/ת השרשור
או ,פרסמתם בNature?

מכובד מאוד!
כן, רק שהפוליטיקה הורידה אותי מרשימת הכותבים והכניסה אותי עמוק במאמר עצמו (Acknowledgments). לא נורא, כל אחד עובר לינץ במחקר בשלב כזה או אחר (ובכללי, אחרי ניסיון אישי בכל התהליך, אני לא מעוניין ללכת לכיוון הזה יותר).

לא נורא ,כל אתה מוזכר יש לך את זה ברזומה ,לאן שלא תרצה להמשיך.

"The researchers also found that activating these brain cells while the mice were awake had no effect on wakefulness, but did make them eat more."

קיצר, אתם מחפשים את הסוויץ' שיגרום לאנשים להיות במסה בכדי שתוכל למכור להם ייעוץ אישי לחיטוב 😆

ובנימה קצת יותר רצינית, נראה מחקר מגניב לאללה.
תמיד מעניין אותי כשמתפרסמים מחקרים כאלו, כמה זה רחוק מפיתוח יישום כלשהו לבני אדם או שאצלכם מטרת המחקר היא רק הבנה של פעולת המוח ביונקים.

איך הגעת ללכתוב את זה(או חלק מזה)? חלק מהתואר? הצעת את עצמך?

• פותח/ת השרשור
"The researchers also found that activating these brain cells while the mice were awake had no effect on wakefulness, but did make them eat more."

קיצר, אתם מחפשים את הסוויץ' שיגרום לאנשים להיות במסה בכדי שתוכל למכור להם ייעוץ אישי לחיטוב 😆

ובנימה קצת יותר רצינית, נראה מחקר מגניב לאללה.
תמיד מעניין אותי כשמתפרסמים מחקרים כאלו, כמה זה רחוק מפיתוח יישום כלשהו לבני אדם או שאצלכם מטרת המחקר היא רק הבנה של פעולת המוח ביונקים.
העיקרון של האכילה זה סה"כ פתח למחקר המשך והיכולת לגרוף עוד כסף כי זה קיים רק דורש עוד פיתוח (שוב, פוליטיקה...).
אנחנו מתחילים לעבוד עכשיו על Orexin ו-MCH שתי מרכיבים במוח שידועים בבקרת רעב. מה שכן אנחנו יותר מתקדמים בשינה (הפעם NREM SLEEP במקום REM, שלב עמוק יותר - אבל אתה לעולם לא תדע מה תמצא..).

איך הגעת ללכתוב את זה(או חלק מזה)? חלק מהתואר? הצעת את עצמך?
בגדול, באוניברסיטאות ברמה הזו בארה"ב (#3 בעולם לאחר הרווארד ו-MIT לפי US NEWS) אם אתה לא עושה מחקר אתה בעצם לא קיים.

בגדול, באוניברסיטאות ברמה הזו בארה"ב (#3 בעולם לאחר הרווארד ו-MIT לפי US NEWS) אם אתה לא עושה מחקר אתה בעצם לא קיים.
נחמד, אבל איך זה קשור לתואר שלך? (אם אני זוכר נכון אתה עושה משהו של קנסיולוגיה/משהו אנטומיה של הגוף.)
ובהצלחה בלימודים. 😃

• פותח/ת השרשור
נחמד, אבל איך זה קשור לתואר שלך? (אם אני זוכר נכון אתה עושה משהו של קנסיולוגיה/משהו אנטומיה של הגוף.)
ובהצלחה בלימודים. 😃
אני עושה תואר כפול בנוירוביולוגיה, פיזיולוגיה ומטבוליזם.

אין מה לקנא. לפעמים אני מצטער שעשיתי את זה. בוא נגיד שהכל נשמע טוב על הנייר אבל בפועל הדברים קצת שונים (לא נרחיב..)
ברור שלא קיים תואר מעניין ב100% אבל אין מה לעשות.
או שאתה מתכוון מבחינת תעסוקה לאחר מכן?
(אתה לא חייב להרחיב.)

אין מה לקנא. לפעמים אני מצטער שעשיתי את זה. בוא נגיד שהכל נשמע טוב על הנייר אבל בפועל הדברים קצת שונים (לא נרחיב..)
אתה יכול לשתף איך הגעתה פתאום ללמוד בברקלי בקליפורניה כאילו נולדתה שם או שיש לך משפחה או משהו?

• פותח/ת השרשור
ברור שלא קיים תואר מעניין ב100% אבל אין מה לעשות.
או שאתה מתכוון מבחינת תעסוקה לאחר מכן?
(אתה לא חייב להרחיב.)
זה לא קשור למעניין או לא. זה קשור לאופן שבו לומדים כאן והאגרסיביות של הלימודים באופן כללי.

אתה יכול לשתף איך הגעתה פתאום ללמוד בברקלי בקליפורניה כאילו נולדתה שם או שיש לך משפחה או משהו?
יש לי משפחה בניו יורק. איחוד משפחות הקנה לי גרין קארד ומשם אזרחות. ספציפית לברקלי הגעתי אחרי הרבה עבודה קשה - זה לא קשור אם אתה אזרח או לא.

זה לא קשור למעניין או לא. זה קשור לאופן שבו לומדים כאן והאגרסיביות של הלימודים באופן כללי.

יש לי משפחה בניו יורק. איחוד משפחות הקנה לי גרין קארד ומשם אזרחות.
כיף לך גם אני רוצה...
אולי ניתחתן ?

• פותח/ת השרשור
כיף לך גם אני רוצה...
אולי ניתחתן ?
אתם חיים בישראל בסרט שארה"ב זה גן עדן של כסף וחיים מושלמים. אתם רחוקים מהמציאות ואני לא הולך להרחיב על זה (כתבתי על זה בעבר בפורום, חפש פוסטים שלי בנושא בפורום אוף טופיק).

אתם חיים בישראל בסרט שארה"ב זה גן עדן של כסף וחיים מושלמים. אתם רחוקים מהמציאות ואני לא הולך להרחיב על זה (כתבתי על זה בעבר בפורום, חפש פוסטים שלי בנושא בפורום אוף טופיק).
אחי יש הרבה שחיים בסרט אבל יש אנשים כמוני שבודקים דברים ומה שאני משתכר בוא פה ב10 אלף לחודש בארצות הברית אני יכול למצוא 90 אלף דולר ומעלה המשכורות כן הרבה יותר גבוהות , רמת חיים גבוהה יותר , מקומות בילוי ..
ואני לא יודע לגבי מה הולך בברקלי שלך אבל אם אתה בקטע של אחוות וכל זה אם יש לך זמן בכלל זה יכול אולי לשפר לך תחוויה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית