נק' מוניטין:
58,701
- 103,264
- 12,424
מוזמן להציץ כאן:
Researchers find neural switch that turns dreams on and off
Researchers find neural switch that turns dreams on and off
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החיי "חברה" שאתה מכיר בישראל הם שונים בתכלית מהחיי "חברה" שיש לאמריקאים ככה שקשה לדעת למה אתה מתכוון ב"חיי חברה". הקשר הבין אישי בארה"ב הוא שונה בכל מובן אפשרי מישראל וזה אחד החסרונות הגדולים כאן לצערי. לשאלתך באופן כללי כן, אבל זה תלוי בתקופה. יש לי חודשים עם 2-3 מבחנים בשבוע ככה שאני לא רואה הרבה אור יום.אדיר! מה שמרשים אותי שאתה מתעסק בזה בזמן שאתה מחזיק ומתחזק פורום ענק ומטפל בייעוצים אישיים! יש לך זמן לחיי חברה?
כן, רק שהפוליטיקה הורידה אותי מרשימת הכותבים והכניסה אותי עמוק במאמר עצמו (Acknowledgments). לא נורא, כל אחד עובר לינץ במחקר בשלב כזה או אחר (ובכללי, אחרי ניסיון אישי בכל התהליך, אני לא מעוניין ללכת לכיוון הזה יותר).או ,פרסמתם בNature?
מכובד מאוד!
העיקרון של האכילה זה סה"כ פתח למחקר המשך והיכולת לגרוף עוד כסף כי זה קיים רק דורש עוד פיתוח (שוב, פוליטיקה...)."The researchers also found that activating these brain cells while the mice were awake had no effect on wakefulness, but did make them eat more."
קיצר, אתם מחפשים את הסוויץ' שיגרום לאנשים להיות במסה בכדי שתוכל למכור להם ייעוץ אישי לחיטוב 😆
ובנימה קצת יותר רצינית, נראה מחקר מגניב לאללה.
תמיד מעניין אותי כשמתפרסמים מחקרים כאלו, כמה זה רחוק מפיתוח יישום כלשהו לבני אדם או שאצלכם מטרת המחקר היא רק הבנה של פעולת המוח ביונקים.
בגדול, באוניברסיטאות ברמה הזו בארה"ב (#3 בעולם לאחר הרווארד ו-MIT לפי US NEWS) אם אתה לא עושה מחקר אתה בעצם לא קיים.איך הגעת ללכתוב את זה(או חלק מזה)? חלק מהתואר? הצעת את עצמך?
נחמד, אבל איך זה קשור לתואר שלך? (אם אני זוכר נכון אתה עושה משהו של קנסיולוגיה/משהו אנטומיה של הגוף.)בגדול, באוניברסיטאות ברמה הזו בארה"ב (#3 בעולם לאחר הרווארד ו-MIT לפי US NEWS) אם אתה לא עושה מחקר אתה בעצם לא קיים.
אני עושה תואר כפול בנוירוביולוגיה, פיזיולוגיה ומטבוליזם.נחמד, אבל איך זה קשור לתואר שלך? (אם אני זוכר נכון אתה עושה משהו של קנסיולוגיה/משהו אנטומיה של הגוף.)
ובהצלחה בלימודים. 😃
נשמע מרתק,בהחלט מקנא. 😁אני עושה תואר כפול בנוירוביולוגיה, פיזיולוגיה ומטבוליזם.
אין מה לקנא. לפעמים אני מצטער שעשיתי את זה. בוא נגיד שהכל נשמע טוב על הנייר אבל בפועל הדברים קצת שונים (לא נרחיב..)נשמע מרתק,בהחלט מקנא. 😁
ברור שלא קיים תואר מעניין ב100% אבל אין מה לעשות.אין מה לקנא. לפעמים אני מצטער שעשיתי את זה. בוא נגיד שהכל נשמע טוב על הנייר אבל בפועל הדברים קצת שונים (לא נרחיב..)
אתה יכול לשתף איך הגעתה פתאום ללמוד בברקלי בקליפורניה כאילו נולדתה שם או שיש לך משפחה או משהו?אין מה לקנא. לפעמים אני מצטער שעשיתי את זה. בוא נגיד שהכל נשמע טוב על הנייר אבל בפועל הדברים קצת שונים (לא נרחיב..)
זה לא קשור למעניין או לא. זה קשור לאופן שבו לומדים כאן והאגרסיביות של הלימודים באופן כללי.ברור שלא קיים תואר מעניין ב100% אבל אין מה לעשות.
או שאתה מתכוון מבחינת תעסוקה לאחר מכן?
(אתה לא חייב להרחיב.)
יש לי משפחה בניו יורק. איחוד משפחות הקנה לי גרין קארד ומשם אזרחות. ספציפית לברקלי הגעתי אחרי הרבה עבודה קשה - זה לא קשור אם אתה אזרח או לא.אתה יכול לשתף איך הגעתה פתאום ללמוד בברקלי בקליפורניה כאילו נולדתה שם או שיש לך משפחה או משהו?
כיף לך גם אני רוצה...זה לא קשור למעניין או לא. זה קשור לאופן שבו לומדים כאן והאגרסיביות של הלימודים באופן כללי.
יש לי משפחה בניו יורק. איחוד משפחות הקנה לי גרין קארד ומשם אזרחות.
אתם חיים בישראל בסרט שארה"ב זה גן עדן של כסף וחיים מושלמים. אתם רחוקים מהמציאות ואני לא הולך להרחיב על זה (כתבתי על זה בעבר בפורום, חפש פוסטים שלי בנושא בפורום אוף טופיק).כיף לך גם אני רוצה...
אולי ניתחתן ?
אחי יש הרבה שחיים בסרט אבל יש אנשים כמוני שבודקים דברים ומה שאני משתכר בוא פה ב10 אלף לחודש בארצות הברית אני יכול למצוא 90 אלף דולר ומעלה המשכורות כן הרבה יותר גבוהות , רמת חיים גבוהה יותר , מקומות בילוי ..אתם חיים בישראל בסרט שארה"ב זה גן עדן של כסף וחיים מושלמים. אתם רחוקים מהמציאות ואני לא הולך להרחיב על זה (כתבתי על זה בעבר בפורום, חפש פוסטים שלי בנושא בפורום אוף טופיק).