הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השלמת בגרות 4 יחידות שאלון שני אחרי צבא

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי השתחררתי לא מזמן מהצבא ויש לי בגרות במתמתיקה עם 3 יחידות כרגע ושאלון אחד שסיימתי ב4 יחידות (804), נשאר לי 805 שזה השני והאחרון הבעיה שאני לא זוכר כמעט כלום מהחומר...
אני צריך לתרגל הכל לאחרונה התחלתי ללמוד עם אמא שלי לשאלון הבעיה שאנחנו סוג של לא רציניים ואני צריך מסגרת מורה או קורס דברים כאלה... אחרת אני לא יודע מאיפה להתחיל מה גם שאנחנו לומדים חלקים חלקים לפי הסדר של הספר מה שזה אומר שאני לומד היום X ובמקום להמשיך מחר את החומר אני עובר לחומר Y השאלה שלי היא העם שווה ללכת לקורס שאני יוכל ללמוד בו את זה כי אני מפחד שיש להם נקודת התחלה הרבה יותר גבוהה משלי (שהם מלמדים כאילו אני זוכר את 804 במכה)
ופה אני ייפול חוץ מי זה בגלל שהשלמתי בזמן בית ספר את השאלון הקודם לא הספקתי ללמוד גאומטריה ולכן שם המקסימום שלי היה לקבל 82 ופה יש לי מקסימום של 67 לפי מה שהבנתי למרות שזה מספיק לי (אני צריך רק ת4 יחידות הציון לא חשוב...) כדי ללמוד בקורס? ועם כן אתם מכירים קורסים טובים באזור חיפה אפשר קצת הסברים? כי רציתי לגשת לבגרות חורף הקרובה ואני מסתובב במעגלים וכרגע אני יגש כנראה לקיץ....

עם אני מסיג 55 ב4 יחידות זה מספיק לי אז אין לי צורך ב5 יחידות זה סתם עוד עבודה ועוד במיוחד כשהשלמתי כבר שאלון אחד...
אתה בדקת מה הדרישות למה שאתה רוצה ללמוד בעתיד שהחלטת שאין צורך ב5 יחידות?

• פותח/ת השרשור
אתה בדקת מה הדרישות למה שאתה רוצה ללמוד בעתיד שהחלטת שאין צורך ב5 יחידות?
כן...
מכללת צפת:
מכללת צפת מקיימת מסלול ללימודי תואר ראשון B.P.T בפיזיותרפיה, כאשר תנאי הקבלה להגשת מועמדות ללימודים במסלול זה הם בגרות מלאה בממוצע מינימלי של 90 - הכוללת 4 יחידות לימוד לפחות במתמטיקה ו - 5 יחידות לימוד באנגלית. בנוסף, נדרש ציון של 570 לפחות בבחינה הפסיכומטרית, וכן מעבר של ריאיון קבלה אישי. קראו בהרחבה על לימודי פיזיותרפיה במכללה האקדמית צפת.

או המקום שאני מעדיף אוניברסיטת חיפה:
אנגלית מתקדמים א', 4 יח"ל במתמ'
עוד לא עשיתי פסיכומטרי אבל אני דיי טוב באנגלית (הציונים בבית ספר היו דיי גבוהים)

נערך לאחרונה:
אוניברסיטה תמיד עדיפה על מכללה.
עוד לא עשיתי פסיכומטרי אבל אני דיי טוב באנגלית
אנגלית מהווה רק 20% מהבחינה הפסיכומטרית.
בכ"מ הייתי מתייג את @yonizarkh הוא בטוח מבין יותר ממני בלימודי פיזיותרפיה.

• פותח/ת השרשור
אוניברסיטה תמיד עדיפה על מכללה.

אנגלית מהווה רק 20% מהבחינה הפסיכומטרית.
בכ"מ הייתי מתייג את @yonizarkh הוא בטוח מבין יותר ממני בלימודי פיזיותרפיה.
שוב אני לאהעושה את זה לפסיכומטרי אני עושה את זה בשביל שיהיהלי תבגרות קודמת ואני יודע שאוניברסיטה עדיפב בגלל זה כתבתי שזה המועדף עלי

לא כדאי להשלים כבר 5 יחידות?
אני אצטט את המורה שלי למתמטיקה,משהו שגם אחרי שסיימתי תיכון לא שכחתי עד היום
"5 יחידות זה לכאלה שאוהבים לסבול". לא כולם חייבים לעשות 5...
בכל אופן,לפותח האשכול-כבר עדיף ציון טוב בשלוש מאשר עובר ב4. תשאף לציון גבוה יותר,75+ אחרת באמת אין טעם שתלמד ל4

• פותח/ת השרשור
אני אצטט את המורה שלי למתמטיקה,משהו שגם אחרי שסיימתי תיכון לא שכחתי עד היום
"5 יחידות זה לכאלה שאוהבים לסבול". לא כולם חייבים לעשות 5...
בכל אופן,לפותח האשכול-כבר עדיף ציון טוב בשלוש מאשר עובר ב4. תשאף לציון גבוה יותר,75+ אחרת באמת אין טעם שתלמד ל4
יש לי 3 יחידות עם 97 אבל בשביל הלימודים שאני רוצה אני צריך 4 הציון לא מעניין אותם רק העובדה שיש 4...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית