עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
??עכשיו אתה מבין מה אמרתי על ענת הראל בזמנו? 😆
??
שתף אותנו גם...
למה לא?..."מאמנת כושר" שאין לה גרם של שריר, Legit ?
מסכים, מאמן כושר טוב לא חייב שלהתעסק בהרמת משקולות ושיהיו לו רגליים גדולות, למיטב זכרוני, למרתוניסטים, שחיינים ובהמון תחומי ספורט אחרים אין לספורטאים רגליים גדולות, קל וחומר שלא למאמני כושר שלהם.למה לא?...
מרתוניסטים לא רוצים ולא צריכים מסת שריר גבוהה, כל ק"ג נוסף על הגוף הוא ק"ג שהם צריכים לסחוב איתם 40 ק"מ.מסכים, מאמן כושר טוב לא חייב שלהתעסק בהרמת משקולות ושיהיו לו רגליים גדולות, למיטב זכרוני, למרתוניסטים, שחיינים ובהמון תחומי ספורט אחרים אין לספורטאים רגליים גדולות, קל וחומר שלא למאמני כושר שלהם.
לא הבנתי איך זה קשור למה שאמרתי 😕מרתוניסטים לא רוצים ולא צריכים מסת שריר גבוהה, כל ק"ג נוסף על הגוף הוא ק"ג שהם צריכים לסחוב איתם 40 ק"מ.
אני לא יכול ללמד מישהו להרים משקולות אם אני לא מרים משקולות בעצמי. ואם אני מרים כמו שצריך, כנראה שיראו את זה. אצל מי פחות ומי יותר זה קצת פחות רלוונטי. אבל מדריכת כושר שברור שמרעיבה את עצמה כדי לשמור על מ"ג נמוך? לא יכולה להיות authority בתחום, שתלך לעשות את רבעי הסקוואט שלה בפינה בשקט.
כמאמן כושר עדיף שיווקית להיראות בהתאמה לאופי האימונים. סביר גם שתהיה קורלציה עדיפה בין מאמנים שמשמשים דוגמא אישית מבחינת מראה לבין איכות האימון לעומת אלה שאינם. אבל בשורה התחתונה זה לא מחייב ולא צריכה להיות שום סיבה לתת לעניין המראה משקל משמעותי.מסכים, מאמן כושר טוב לא חייב שלהתעסק בהרמת משקולות ושיהיו לו רגליים גדולות, למיטב זכרוני, למרתוניסטים, שחיינים ובהמון תחומי ספורט אחרים אין לספורטאים רגליים גדולות, קל וחומר שלא למאמני כושר שלהם.
ואם הרמת בעבר והחלטת להפסיק? הידע נעלם?...מרתוניסטים לא רוצים ולא צריכים מסת שריר גבוהה, כל ק"ג נוסף על הגוף הוא ק"ג שהם צריכים לסחוב איתם 40 ק"מ.
אני לא יכול ללמד מישהו להרים משקולות אם אני לא מרים משקולות בעצמי. ואם אני מרים כמו שצריך, כנראה שיראו את זה. אצל מי פחות ומי יותר זה קצת פחות רלוונטי. אבל מדריכת כושר שברור שמרעיבה את עצמה כדי לשמור על מ"ג נמוך? לא יכולה להיות authority בתחום, שתלך לעשות את רבעי הסקוואט שלה בפינה בשקט.
מסכים עם כל מילה, זאת בדיוק הייתה הכוונה שליכמאמן כושר עדיף שיווקית להיראות בהתאמה לאופי האימונים. סביר גם שתהיה קורלציה עדיפה בין מאמנים שמשמשים דוגמא אישית מבחינת מראה לבין איכות האימון לעומת אלה שאינם. אבל בשורה התחתונה זה לא מחייב ולא צריכה להיות שום סיבה לתת לעניין המראה משקל משמעותי.
אתה לוקח דוגמה נדירה, ובגלל זה הוספתי "מי יותר ומי פחות". במקרה הזה אני גם חושב שהיית מסכים שעדיין ניכר על אדם שהיה מתאמן בעבר. אני מאמין שלניסיון מעשי יש חשיבות גדולה מאוד, ובגלל שאנחנו עוסקים בתחום פיתוח גוף, לרוב לא קשה לדעת למי יש ולמי אין. (שוב, אני יודע שאין קשר ישיר בין השניים, אבל אני מדבר על הכלל ולא על מקרים יוצאי דופן)ואם הרמת בעבר והחלטת להפסיק? הידע נעלם?...
הבעיה מתחילה כשהמשקל הניתן למראה רב מדי. כולנו מכירים את "יוסי יד 50" והעצות ההרסניות שהוא נותן. יוסי לא נדיר כלל אלא דווקא נפוץ מאוד.אתה לוקח דוגמה נדירה, ובגלל זה הוספתי "מי יותר ומי פחות". במקרה הזה אני גם חושב שהיית מסכים שעדיין ניכר על אדם שהיה מתאמן בעבר. אני מאמין שלניסיון מעשי יש חשיבות גדולה מאוד, ובגלל שאנחנו עוסקים בתחום פיתוח גוף, לרוב לא קשה לדעת למי יש ולמי אין. (שוב, אני יודע שאין קשר ישיר בין השניים, אבל אני מדבר על הכלל ולא על מקרים יוצאי דופן)
אני יודע, וזו תופעה שבתור מיני-מן בגובה 1.63 די קשה לי להתמודד איתה אל מול ליצנים גדולים בחדר הכושר, (כל אותם בילדרים שאני מתחמם עם משקלי העבודה שלהם). הטענה שלי הייתה כנגד אנשים שנראים חסרי ניסיון, ולא בעד "יוסי goodgenetics".הבעיה מתחילה כשהמשקל הניתן למראה רב מדי. כולנו מכירים את "יוסי יד 50" והעצות ההרסניות שהוא נותן. יוסי לא נדיר כלל אלא דווקא נפוץ מאוד.
מתאמנים חדשים וחסרי ניסיון יתקשו פעמים רבות לקבוע האם המאמן מעולה או נוראי והחלק היחסי מתוכם שיאשר את המאמן ללא סייג רק בגלל שהוא שרירי הוא עצום.
למה מותר להחפיץ את תום?אני היחידה שכש @Tom מגיב אין לי מושג מה הוא כותב כי אני רואה רק ציצים?🤯
להחפציץלמה מותר להחפיץ את תום?
Fuck double standards.
🤭אני היחידה שכש @Tom מגיב אין לי מושג מה הוא כותב כי אני רואה רק ציצים?🤯
LOL.. אחר כך אל תתלונני כשמתאמנים בחדר כושר לא מקשיבים לך בגלל שיש לך ציצים.. 🙄אני היחידה שכש @Tom מגיב אין לי מושג מה הוא כותב כי אני רואה רק ציצים?🤯
+1היא שכחה לאכול מאז הישרדות