עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טלפון הוא עצם דומם. אין לו דופק. במידה והמכשיר מודד שונה מ-0 לא ניתן להסתמך.יש לי חיישן דופק מובנה בטלפון.
עד כמה אפשר להסתמך על הדבר הזה?
אין צורך בדיוק מירבי, אבל לפחות שיהיה בטווח מסויים של דיוק.
אתה מטריל?טלפון הוא עצם דומם. אין לו דופק. במידה והמכשיר מודד שונה מ-0 לא ניתן להסתמך.
ליצן 🤬טלפון הוא עצם דומם. אין לו דופק. במידה והמכשיר מודד שונה מ-0 לא ניתן להסתמך.
🥷אתה מטריל?
גם אני משתמש בו (galaxy S5 כן?) והוא מראה לי תמיד תוצאות ראליות.מדד לי 117 , ומ-109 בהפרש של עשרים שניות.
צפה בקובץ המצורף 31060
ממ..
אם אני לא עובר התקף לב לא נראה לי שקפיצות כאלה הגיוניות.
אני אנטוש את המד דופק הזה.
למה? 😲 במשך שנים סלקום ופלאפון ואורנג' דפקו אותנו יופי, איך אין דופק?טלפון הוא עצם דומם. אין לו דופק. במידה והמכשיר מודד שונה מ-0 לא ניתן להסתמך.
מניסיון שלי זה לא הכי מדויק בעולם. אפשר לבדוק כמה פעמים ברציפות והסטיות יכולות להיות די גדולות. מה שכן לא ניסיתי את כל האפליקציות...יש לי חיישן דופק מובנה בטלפון.
עד כמה אפשר להסתמך על הדבר הזה?
אין צורך בדיוק מירבי, אבל לפחות שיהיה בטווח מסויים של דיוק.
גם כשאתה מודד לחץ דם+דופק עם מכשיר רפואי.מניסיון שלי זה לא הכי מדויק בעולם. אפשר לבדוק כמה פעמים ברציפות והסטיות יכולות להיות די גדולות. מה שכן לא ניסיתי את כל האפליקציות...
מציע לקנות שעון דופק או ללמוד לבדוק עם היד
בגלל זה היתרון של שעון דופק. זאת לא "תוצאה חד פעמית", אלא מראה תוצאה לאורך זמן ככה שאין פה סטיות..גם כשאתה מודד לחץ דם+דופק עם מכשיר רפואי.
תמיד עושים שתיים או שלוש בדיקות ותמיד יש פער.
38אני משתמש באפליקציה הזאת:
Instant Heart Rate - Android Apps on Google Play
היא די מדוייקת, ניסיתי אותה באותו זמן עם מד דופק אמיתי. יצא לי 47 דופק מנוחה.
@Born slippy
כמה נמוך הדופק שלך?