הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי סייקל מסה, מתי אפשר להתחיל סייקל חיטוב?

• פותח/ת השרשור AntonB
  • פורסם בתאריך

AntonB

משתמש מתחיל
94
33
נק' מוניטין:
33
94
33
שלום לכולם, הופנתי לפורום על ידי חבר.
אני אחרי סייקל מסה ראשון שכלל בתוכו
500 מ"ג טסט אנטט מחולק לשני זריקות בשבוע של בלו דרגון
דיבול 30 מ"ג ביום במשך 6 שבועות
פרגניל 500UI בשבוע

עכשיו 20 יום אחרי הזריקה האחרונה מתחיל PCT לפי מה שרשום
100/100/50/50
40/40/2020

מתי אני יכול לעשות פרופיל הורמונלי מלא?
ומתי אפשר להתחיל סייקל חיטוב?

תודה על התשובות.

תסיים PCT חכה שבועיים ולך תעשה בדיקות דם, שם תדע מה מצבך ובהתאם לתוצאות תחליט אם להתחיל עוד סייקל

שלום לכולם, הופנתי לפורום על ידי חבר.
אני אחרי סייקל מסה ראשון שכלל בתוכו
500 מ"ג טסט אנטט מחולק לשני זריקות בשבוע של בלו דרגון
דיבול 30 מ"ג ביום במשך 6 שבועות
פרגניל 500UI בשבוע

עכשיו 20 יום אחרי הזריקה האחרונה מתחיל PCT לפי מה שרשום
100/100/50/50
40/40/2020

מתי אני יכול לעשות פרופיל הורמונלי מלא?
ומתי אפשר להתחיל סייקל חיטוב?

תודה על התשובות.
בניגוד לקודמי גם אם התוצאות יראו שיקום מלא לא הייתי מציע לך לגעת בחומרים בחודשיים וחצי הקרובים,
לציר ההורמונלי לוקח זמן להתאזן,לצאת מסייקל וישר אחרי שבועיים שלושה להיכנס שוב זה טיפשי!
אני באופן אישי אפילו הייתי מעדיף להמשיך את הסייקל עם חומרים מחטבים לעוד 6 שבועות ולאחר מכן לצאת למנוחה של 4 חודשים לפחות,זו לא אופציה מושלמת במיוחד אבל עדיפה לטעמי על זו שהוצעה לך

• פותח/ת השרשור
בניגוד לקודמי גם אם התוצאות יראו שיקום מלא לא הייתי מציע לך לגעת בחומרים בחודשיים וחצי הקרובים,
לציר ההורמונלי לוקח זמן להתאזן,לצאת מסייקל וישר אחרי שבועיים שלושה להיכנס שוב זה טיפשי!
אני באופן אישי אפילו הייתי מעדיף להמשיך את הסייקל עם חומרים מחטבים לעוד 6 שבועות ולאחר מכן לצאת למנוחה של 4 חודשים לפחות,זו לא אופציה מושלמת במיוחד אבל עדיפה לטעמי על זו שהוצעה לך
תודה על התשובה,

אני חייב לציין שאני לא לחוץ מבחינת הסייקל חיטוב, לכן לא אמשיך לעוד שישה שבועות.
מעדיף לתת לציר ההורמונלי להתאזן במאה אחוז. לעשות בדיקות דם לחכות כמה שצריך ואז לתת סייקל חיטוב.

השאלה שלי היא כמה זמן עלי לחכות עד שהציר יתאזן ולעשות פרופיל הורמונלי?

וכמה זמן אופטימלי לחכות עד לסייקל הבא?

תודה על התשובה,

אני חייב לציין שאני לא לחוץ מבחינת הסייקל חיטוב, לכן לא אמשיך לעוד שישה שבועות.
מעדיף לתת לציר ההורמונלי להתאזן במאה אחוז. לעשות בדיקות דם לחכות כמה שצריך ואז לתת סייקל חיטוב.

השאלה שלי היא כמה זמן עלי לחכות עד שהציר יתאזן ולעשות פרופיל הורמונלי?

וכמה זמן אופטימלי לחכות עד לסייקל הבא?
בד"כ זה הזמן שהסייקל לקח לך.
אבל זה משתנה מאדם לאדם. ומהתגובה שלו לחומר.

אכן בד"כ זמן זהה לזמן הסייקל לפחות
מין הסתם בתקופה הזו תתנקה מהנוזלים..אם זה חשוב לך תוכל גם לשלב קלן או שורף שומן אחר ולחטב מעט
בחומרים אל תיגע לפני שתתן לגוף להתאושש

כשלוש שבועות עד חודש מתום ה-PCT, יש לבצע בדיקות דם מקיפות כולל פרופיל הורמונלי מלא.
אתה יכול גם להעלות את התוצאות שתקבל כאן לפורום כדי לקבל חוות דעת.
כלל האצבע (לרוב) הוא זמן מנוחה בין סייקלים=זמן הסייקל האחרון.
זה כלל נוח למי שמחפש איזון, או פשרה, בין שמירה מסויימת על הבריאות לבין אי-איבוד כלל התוצאות וההתקדמות שהושגו בסייקל האחרון.

נערך לאחרונה:
אין טעם בpct עם חודש וחצי אחרי סייקל אתה מתחיל עוד אחד.
או שתיקח פרגניל בין הסייקלים או שתתן pct ומנוחה 3 חודש

אין טעם בpct עם חודש וחצי אחרי סייקל אתה מתחיל עוד אחד.
או שתיקח פרגניל בין הסייקלים או שתתן pct ומנוחה 3 חודש
עצה גרועה
מה ישקם את הציר? פרגניל?!
רק אם תחליט לבצע גשר/TRT, אין סיבה לצאת לPCT. אחרת גם אם הסייקל הבא הוא יום אחרי הPCT - זה מחייב

עצה גרועה
מה ישקם את הציר? פרגניל?!
רק אם תחליט לבצע גשר/TRT, אין סיבה לצאת לPCT. אחרת גם אם הסייקל הבא הוא יום אחרי הPCT - זה מחייב

לא לשקם כלום, עדיף לקחת פרגניל לבד בין הסייקלים עם הוא עושה יישר עוד אחד. חודש וחצי לא מספיק לגוף להתאושש.
זה עדיף במקום להכנס לסייקל כמה שבועות אחרי pct. זה לא טוב לגוף המשחק הזה של לאושש קצת ציר ולהשבית.
עם הוא לוקח מנוחה של חודשיים לפחות אחרי pct אז בטח שמה שהצעתי לא מתקבל. אבל עם המנוחה בין הסייקלים קצרה (פחות מחודשיים) אז pct מיותר

לא לשקם כלום, עדיף לקחת פרגניל לבד בין הסייקלים עם הוא עושה יישר עוד אחד. חודש וחצי לא מספיק לגוף להתאושש.
זה עדיף במקום להכנס לסייקל כמה שבועות אחרי pct. זה לא טוב לגוף המשחק הזה של לאושש קצת ציר ולהשבית.
עם הוא לוקח מנוחה של חודשיים לפחות אחרי pct אז בטח שמה שהצעתי לא מתקבל. אבל עם המנוחה בין הסייקלים קצרה (פחות מחודשיים) אז pct מיותר
אתה טועה ומטעה.
התאוששות היא לא רק פונקציה של זמן, אלא של הרבה גורמים נוספים.
ידוע כי גם ללא PCT (וללא פרגניל במהלך או סוף הסייקל), הגוף יתאושש. עדויות מראות כי זה ייקח לגוף זמן רב יותר, אילו היה נעשה שימוש נכון בפרגניל במהלך הסייקל + PCT סטנדרטי.
לכן, לא משנה כמה זמן מישהו מתכנן לנוח בין הסייקלים. מה שחשוב זה ביצוע PCT נכון כדי להבטיח שבגזרת שיום הציר וחזרה לנורמה, עשית את שלך.

לכן, לא משנה כמה זמן מישהו מתכנן לנוח בין הסייקלים. מה שחשוב זה ביצוע PCT נכון כדי להבטיח שבגזרת שיום הציר וחזרה לנורמה, עשית את שלך.
זה כן חשוב כמה זמן מתכננים לנוח לדעתי
מה בדיוק שווה HCG + PCT אם מייד אחרי שאתה מסיים אתה נח שבועיים וחזר לחומרים... בעיני עדיף לא לצאת בכלל במצב כזה ,להישאר בקרוז או להצמיד שני סייקלים..אחרת ההתאוששות מהסייקל הבא תהיה קשה כפליים

לדעתי הזיג זג הזה לגוף רק פוגע. יש רושם ממה שהוא רשם שהוא רוצה יישר אחרי pct להכנס לעוד סייקל ובמקרה כזה הpct מיותר

זה כן חשוב כמה זמן מתכננים לנוח לדעתי
מה בדיוק שווה HCG + PCT אם מייד אחרי שאתה מסיים אתה נח שבועיים וחזר לחומרים... בעיני עדיף לא לצאת בכלל במצב כזה ,להישאר בקרוז או להצמיד שני סייקלים..אחרת ההתאוששות מהסייקל הבא תהיה קשה כפליים
קרא שוב את מה שרשמתי.
סייקל+PCT = הכרחי, לא משנה מתי הסייקל הבא. זה שכדאי לבצע סייקל הבא לאחר תקופה ארוכה יותר, זה משהו אחר. אני מדבר על החשיבות של ה-PCT ולא המנוחה (למנוחה התייחסתי בהודעה הראשונה שרשמתי באשכול הזה).

אגב, לדוגמא שהבאת, אתה טוען שכדאי אם כבר להצמיד 2 סייקלים (ומקסימום להפריד בגשר, או שלא - ואז זה פשוט סייקל ארוך אחד), מאשר לסיים סייקל, לבצע PCT ולהיכנס במהרה לסייקל הבא.
אני מאוד חולק עלייך.

נניח ותוכנן סייקל (לצורך הדוגמא - טסט אנתת 500mg/wk) ל-10 שבועות.
כמה אופציות מכלל התגובות שהועלו כאן באשכול עד כה:
1. ביצוע הסייקל - ביצוע PCT לאחריו בקבועי הזמן הנדרשים - כניסה מיידית בתום ה-PCT לסייקל נוסף.
2. ביצוע הסייקל - לא לבצע PCT - להמשיך לגשר/TRT או לאו- כניסה לסייקל נוסף.
3. ביצוע הסייקל למשך זמן כפול מהמתוכנן (20 שבועות) - ביצוע PCT לאחריו בקבועי הזמן הנדרשים.

מכלל שלוש הדוגמאות לעיל, הדוגמא הראשונה, פוטנציאלית, תביא להתאוששות הטובה ביותר.
למה? כי ככל שנשארים יותר זמן על חומרים, כך החרפת ההשבתה עולה.
בפשטות, סייקל של 10 שבועות-PCT-סייקל 10 שבועות נוסף, יחריף פחות את המצב מאשר 2 הדוגמאות האחרות שהבאתי

1. ביצוע הסייקל - ביצוע PCT לאחריו בקבועי הזמן הנדרשים - כניסה מיידית בתום ה-PCT לסייקל נוסף.
2. ביצוע הסייקל - לא לבצע PCT - להמשיך לגשר/TRT או לאו- כניסה לסייקל נוסף.
3. ביצוע הסייקל למשך זמן כפול מהמתוכנן (20 שבועות) - ביצוע PCT לאחריו בקבועי הזמן הנדרשים.

מכלל שלוש הדוגמאות לעיל, הדוגמא הראשונה, פוטנציאלית, תביא להתאוששות הטובה ביותר.
למה? כי ככל שנשארים יותר זמן על חומרים, כך החרפת ההשבתה עולה.
בפשטות, סייקל של 10 שבועות-PCT-סייקל 10 שבועות נוסף, יחריף פחות את המצב מאשר 2 הדוגמאות האחרות שהבאתי
אני לא חושב שאופציה 1 טובה
אבל מכיר יותר מדוגמה 1 לכאלה שביצעו PCT ונכנסו מייד לסייקל נוסף וההתאוששות שלהם מהסייקל השני היתה מאוד קשה..
אין בזה שום היגיון לשקם ציר אם אתה לא נותן למערכת מרווח נשימה לצורך איזון לפני שאתה דוחף עוד חומרים
מנגד מכיר מסייקלים שיצאו מסייקל של 24 שבועות עם התאוששות מהירה בהרבה (כמובן שבכפוף לשימוש בפרגניל +PCT)

יש לי שאלה בקשר לכל האשכול, כמה באמת מאבדים מהסייקל במהלך השיקום? (PCT +חודש התאוששות) - מהנסיון האישי שלכם כמובן.
ועד כמה צריך לשנות את התפריט? (אני פשוט מתכנן לקצץ קצת בפחמימה)

אני לא חושב שאופציה 1 טובה
אבל מכיר יותר מדוגמה 1 לכאלה שביצעו PCT ונכנסו מייד לסייקל נוסף וההתאוששות שלהם מהסייקל השני היתה מאוד קשה..
אין בזה שום היגיון לשקם ציר אם אתה לא נותן למערכת מרווח נשימה לצורך איזון לפני שאתה דוחף עוד חומרים
מנגד מכיר מסייקלים שיצאו מסייקל של 24 שבועות עם התאוששות מהירה בהרבה (כמובן שבכפוף לשימוש בפרגניל +PCT)
מבחינת שיקום הציר עדיף להיכנס לסייקל נוסף בדיוק לאחר איזון הציר. ברגע שהציר מאזן אין מה לתת מרווח נשימה מעבר לבדיקת דם שמבוצעת מיד לאחר שכל התרופות האנטי אסטרוגניות יורדות לרמה זניחה והתוצאות זהות למצב שלפני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית