הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לגיינר

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן,
אני מתקשה מאוד לעלות במסה ולדבוק בתפריט קבוע ועמוס בפחמימות
אז חשבתי על גיינר שזאת דרך קלה להשלמת קלוריות ובעיקר פחמימה למיטב ידיעתי.

אני יודע שרוב הפחמימות זה סוכר ויש גיינרים לא בריאים שבהם יש 2 גרם שומן טראנס ואני מחפש גיינרים שלא מזיקים ככה
אשמח לדעת מה ההשלכות של גיינר, הרי הפחמימות שם לא בריאות לפי מה שאני יודע, נכון? האם יש טעם לוואי?
ואשמח גם להמלצה על חברה וטעם מומלצים לגיינר (מחיר פחות משנה אבל אם יש אפשרות לחסוך אז עדיף)
אגב גיינר מערבבים עם חלב (?) וזה ממלא כמו ארוחה? הרי זה עתיר קלוריות או שאחרי חצי שעה-שעה כבר אפשר לאכול (מבחינת תחושת שובע)

תודה מראש!

Myprotein מייצרים גיינרים עם שיבולת שועל במקום עם מלטודקסטרין. אם אי פעם איעזר בגיינר זה יהיה רק משם.
טעמים? הייתי הולך על משהו בטוח כמו שוקולד.
אפשק לערבב עם חלב, מה שיוסיף עוד קלוריות, ואפשר עם מים. עם חלב הטעם יותר טוב בדרך כלל.
גיינר זה די כבד בבטן, אבל זה תלוי בכמות הפחמימות במוצר. יש גיינרים שמכילים יחס של 1:5 בין הפחמימות לחלבונים (משמע על כל גרם חלבון מתקבלים 5 גרמים של פחמימה), ויש כאלו שהיחס הוא 1:2 או אפילו 1:1.

שום חלב, בחלב יש עוד סוכר , לא מספיק המתיקות שיש בגיינר?
אם הוא לא מצליח לעלות במשקל עדיף שיקח 5:1.
בכל מקרה לא נראה לי שיש גיינר בריא בשוק מהסיבה הפשוטה שפחמימה פשוטה שלא מגיעה מפרוקטוז (סוכר הפירות) הוא לא בריא.
הוא מעלה את רמות הסוכר בגוף מה שמקפיץ את האינסולין,ורמות גבוהות של אינסולין במהלך היום גורמות לסוכרת ועוד מחלות שונות
פחמימות פשוטות מספקות אנרגיה לזמן קצר בלבד, בדומה לממתקים. הן חסרות ערך תזונתי, מקפיצות את רמות הסוכר בדם וגורמות לעליה מהירה ולאחריה נפילה מהירה של סוכר. הן דלות בסיבים תזונתיים, ועשויות לגרום לתופעות רבות ולא רצויות, כגון: עייפות, חוסר ריכוז, היפראקטיביות, חרדות, סחרחורות, שומנים בדם, קוצר נשימה, אלרגיות, טשטוש ראיה, עודף משקל, סוכרת ועוד.

המלצה על גיינר של BPI BULK MUSCLE גיינר איכותי עם פחמימות מורכבות ואיכותיות ולא סוכרים פשוטים תעשה עליו חיפוש.
מגיע במשקל של 2.6 קילו.
טעם שוקולד חמאת בוטנים טעם מעולה.

הפחמימות בבולק מאסל עם בעיקר מבטטה, במנת הגשה יש לך 88 גרם פחמימה ו 53 חלבון.
אנחנו ממש לא ממליצים ללכת לפי מנת הגשה אלא לחשב לפי כמה חסר לך
לדוגמא: במיכל יש לך 80 סקופים
כל סקופ מכיל
124 קלוריות
1.8 סוכר
17 פחמימה
10.6 חלבון

נניח חסר לך 250 קלוריות בתפריט, אז תוסיף 2 סקופים וכך הלאה.

חשוב להבהיר, גיינר זה ממש לא הפתרון, לחיילים ואלו שבקושי נמצאים בבית אולי, לאנשים נורמטיביים חוץ מתירוצים אין באמת סיבה ממשית לא לאכול מסודר. וכן, אם כבר גיינר אז להתחיל בקטן אם יחס נמוך ואם תזדקק לעוד רק אז לעבור למשהו אחר למרות ששוב, זה לא פתרון לדחוף לעצמך סתם סוכרים ופחמימות.
אין בעיה שתקח להתחלה בשביל הפוש הראשוני עד שתסדר את התזונה אבל אל תבנה על על זה לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
Myprotein מייצרים גיינרים עם שיבולת שועל במקום עם מלטודקסטרין. אם אי פעם איעזר בגיינר זה יהיה רק משם.
טעמים? הייתי הולך על משהו בטוח כמו שוקולד.
אפשק לערבב עם חלב, מה שיוסיף עוד קלוריות, ואפשר עם מים. עם חלב הטעם יותר טוב בדרך כלל.
גיינר זה די כבד בבטן, אבל זה תלוי בכמות הפחמימות במוצר. יש גיינרים שמכילים יחס של 1:5 בין הפחמימות לחלבונים (משמע על כל גרם חלבון מתקבלים 5 גרמים של פחמימה), ויש כאלו שהיחס הוא 1:2 או אפילו 1:1.
שמעת על בולק מאסל כמו שהציעו פה? ואני אברר בקשר לגיינר שהצעת, תודה!

שום חלב, בחלב יש עוד סוכר , לא מספיק המתיקות שיש בגיינר?
אם הוא לא מצליח לעלות במשקל עדיף שיקח 5:1.
בכל מקרה לא נראה לי שיש גיינר בריא בשוק מהסיבה הפשוטה שפחמימה פשוטה שלא מגיעה מפרוקטוז (סוכר הפירות) הוא לא בריא.
הוא מעלה את רמות הסוכר בגוף מה שמקפיץ את האינסולין,ורמות גבוהות של אינסולין במהלך היום גורמות לסוכרת ועוד מחלות שונות
פחמימות פשוטות מספקות אנרגיה לזמן קצר בלבד, בדומה לממתקים. הן חסרות ערך תזונתי, מקפיצות את רמות הסוכר בדם וגורמות לעליה מהירה ולאחריה נפילה מהירה של סוכר. הן דלות בסיבים תזונתיים, ועשויות לגרום לתופעות רבות ולא רצויות, כגון: עייפות, חוסר ריכוז, היפראקטיביות, חרדות, סחרחורות, שומנים בדם, קוצר נשימה, אלרגיות, טשטוש ראיה, עודף משקל, סוכרת ועוד.
אני יודע שזה לא ערכים טובים אבל אני 4-5 פעמים בשבוע מ8 עד 8 מחוץ לבית ואני כן משתדל לאכול כמה שיותר ולקחת גם כמה שיותר אוכל שאני מחוץ לבית אבל אני פשוט לא עולה במשקל, בגלל זה חשבתי על גיינר...

המלצה על גיינר של BPI BULK MUSCLE גיינר איכותי עם פחמימות מורכבות ואיכותיות ולא סוכרים פשוטים תעשה עליו חיפוש.
מגיע במשקל של 2.6 קילו.
טעם שוקולד חמאת בוטנים טעם מעולה.
תודה על ההצעה
כל סקופ מכיל
124 קלוריות
1.8 סוכר
17 פחמימה
10.6 חלבון

חשוב להבהיר, גיינר זה ממש לא הפתרון, לחיילים ואלו שבקושי נמצאים בבית אולי, לאנשים נורמטיביים חוץ מתירוצים אין באמת סיבה ממשית לא לאכול מסודר. וכן, אם כבר גיינר אז להתחיל בקטן אם יחס נמוך ואם תזדקק לעוד רק אז לעבור למשהו אחר למרות ששוב, זה לא פתרון לדחוף לעצמך סתם סוכרים ופחמימות.
אין בעיה שתקח להתחלה בשביל הפוש הראשוני עד שתסדר את התזונה אבל אל תבנה על על זה לאורך זמן.
כמו שאמרתי לבחור מעל, אני מחוץ לבית מ8 בבוקר עד 8 בערב 4-5 פעמים בשבוע, אני אוכל לפני היציאה מהבית מצטייד באוכל למהלך השהייה שלי מחוץ לבית (לימודים) ושאני חוזר בערב אני מנסה לאכול 2 ארוחות אבל עדיין לא מצליח לעלות במשקל
אני אוכל עד שאני נחנק וגם אחרי אני מנסה לדחוף עוד כמה ביסים, אני מנסה לאכול לפי תפריט אבל לא תמיד מצליח לעמוד בו, גם בגלל חוסר הזמן וגם בגלל שצריך לאכול כל כך הרבה... אולי הבעיה היא בתפריט אבל קשה להכין תפריט שצריך לחשוב על זה שאני צריך לקחת איתי את האוכל הזה להיסחב איתו כל היום ובלי קירור.
אז כדאי לקחת גיינר או לנסות להגדיל את הכמויות/לשנות תפריט?

אז כדאי לקחת גיינר או לנסות להגדיל את הכמויות/לשנות תפריט?
אתה הרי עובד מ8 בבוקר עד 8 בערב ולא זמין לכמויות אוכל גדולות. זה מאד פשוט ומכאן והלאה תלוי בך -
אם אתה יכול להצטייד בעוד אוכל - מצוין.
אם לא - תשמש בגיינר כפתרון בימים שאתה עובד.

בסופו של דבר גיינר נועד להשלים קלוריות במקרים של מחסור בזמן / קושי הסתגלותי לתפריט / מקרים שאי אפשר להצטייד בהרבה אוכל.
כך או כך, במידה ותבחר לקנות גיינר, אמינושופ לרשותך עם מחירים נהדרים לכל כיס.

הפחמימות בבולק מאסל עם בעיקר מבטטה
לפי התוויות שעל המוצר דווקא אבקת הבטטה היא האחרונה ברשימה של תערובת הפחמימות שלהם, אחרי מלטודקסטרין ו-HBCD (סוג מונפץ של דקסטרין שאמור להיספג מהר).
nYayuZL.jpg

אכן, פחות נורא, היחס שם נמוך זה די זניח. עדיין יהיה עדיף מכל גיינר שברובו סוכר בעלי יחס 1:5.
למרות שאני חייב לציין שגיינרים די עוזרים לרוב האקטומורפים ולכל אלו ׳אני אוכל המון ולא עולה.
בכל אופן, כל מקרה לגופו. שוב, כמובן עדיף להתבסס על אוכל, במקרים מסוימים גיינר בהחלט יתרום לעלייה במשקל לכול אלו שמפספים ארוחות או בעלי חילוף חומרים מהיר במיוחד.
שורה תחתונה, עדיף לאכול, אם לא יוצא גיינר יהיה פתרון, לא תמיד פתרון מומלץ אך עדיף מכלום.

נערך לאחרונה:
כל סקופ מכיל
124 קלוריות
1.8 סוכר
17 פחמימה
10.6 חלבון

בטטה? באמת?
זתומרת שיש גיינרים שקיימים שלא מכילים גלוטן או סוכר פשוט?

בטטה? באמת?
זתומרת שיש גיינרים שקיימים שלא מכילים גלוטן או סוכר פשוט?
הגיינר מכיל הרבה סוכר וקצת אבקת בטטה.
כמו שכתבתי, הגיינרים של Myprotein מכילים שיבולת שועל בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית