הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אקסטרים וואי

• פותח/ת השרשור ddoogg
  • פורסם בתאריך

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
קראתי על הממתיקים של המוצר ויש בו 2 רכיבים שעלולים לסרטן-
רכיבים: חלבון מי גבינה מרוכז חומצות אמינו חופשיות חומרי טעם וריח צבע מאכל טבעי (טורמריק) ממתיקים (E-952, E-954) מידע אלרגני: מכיל רכיבי חלב בכל מנת הגשה: 24 גרם חלבון מי גבינה טהור 4.6 גרם גלוטמיו 5 גרם BCAA פחות מ 0.8 גרם שומן רווי ללא חומרים שאינם טבעיים

סכרין הממתיק המלאכותי ה-1 שיוצר ב-1879. מוכר בשמותיו המסחריים "סוכרזית", "הרמזית" "מתוק וקל", "סוויטי" ו"סוויט דיאט". כתוסף מזון מסומן כ- E954.
יתרונות: מתוק פי 300 מסוכר לבן, נטול קלוריות, אינו מתעכל בגוף ועמיד בחום. לא גורם עששת ועשוי אף למנוע אותה.
חסרונות: בעל טעם לוואי מר. עלול לגרום נזק לכליות וחשוד כמעלה את השכיחות ללקות בסרטן השחלות, הרחם ושלפוחית השתן. צריכתו מוגבלת ל-2.5 מ"ג לכל ק"ג משקל גוף ביממה.

ציקלאמאט
מלח נתרן או סידן של ציקלוהקסיל סולפמט. בד"כ משמש כתוספת לסכרין על מנת לעדן את טעם הלוואי ויחד עם סכרין מרכיב את הממתיק המלאכותי "כמו סוכר". כתוסף מזון מסומן כ- E952.
יתרונות: מתוק פי 100 מסוכר לבן, נטול קלוריות ועמיד בחום. נטול טעם לוואי ולכן משמש כתוספת לסכרין.
חסרונות: חשוד כמעלה את השכיחות ללקות בסרטן שלפוחית השתן. עלול לגרום ליתר לחץ דם. צריכתו מוגבלת ל-11 מ"ג לכל ק"ג משקל גוף ביממה, צריכת "כמו סוכר" מוגבלת ל-2.5 מ"ג לכל ק"ג משקל גוף ביממה.

לא רשום על האריזה כמה מ"ג של הממתיקים האלו קיימים אז איך אני יכול להיות בטוח שזה לא עלול לסרטן?

• פותח/ת השרשור
הבשר מסרטן, חלבון מסרטן ואם לא מסרטן אז הערבים ידקרו אותך
ממליץ לך להתאבד.
במקום לענות כמו בן אדם זה מה שאתה עונה? תעשה טוב ואל תגיב, אני לא אתפלה אם אתה ילד בן 15, אני שאלתי שאלה פשוטה ואני מצפה לתשובה רצינית

לא הייתי קונה לא בגלל הממתיקים.
רואה שרשום לך בתווית "חומצות אמינו חופשיות"

זה מונח מכובס ל- amino spiking.
שזה תחום שאין בו רגולציה וזה הדבר הכי דוחה בתעשייה הזו.

באקסטרים אין אמינו ספייקינג רכיבים מי גבינה.
הרשת שלנו התחיבה להוציא מהמגוון כל המוצרים שיש בהם אמינו ספייקינג אקסטרים לא אחד מהם, תעברו על המאמר שלנו שוב ותקראו שוב את התוויות.
לגבי הממתיקים, ישנה כמות מינורית כמו בכל מוצרי דיאט למינהם, לא היתי נכנס לפאניקה על כל פיפס שהיתי מוצא בגוגל במיוחד שלא הצליחו לבסס זאת מחקרית. רק השבוע היתה את פרשת הבשר, לפני זה ביצים ומה עם חלב ? אח נתחיל לחשוש מכל מוצר אנחנו באמת נהיה בבעיה. צריך להסתכל על החיים במאקרו, בגדול יותר לחיות ופחות לחשוש כל היום למות ממחלות. רוב הדברים קונספירציות לא מבוססות, וינט מדי פעם חייבים לעשות בלאגן על מנת לעלות כניסות לאתר אז כן, מחלות כמו סרטן יש שם די הרבה בכותרות.
השבוע ראיתי כותרת בפייסבוק ״אישה מתה משתיית פפסי מקס״
היתי חייב לקרוא כי אני שותה פפסי וואלה לא בא לי למות. בכתבה המלאה מספרים על כדורים נגד דיכאון שהיא היתה נוטלת, כדורים נגד חרדות אה ושילבה את זה לא פחות עם 8 ליטר של פפסי. אז כן, הגברת היתה מסוממת רוב הזמן ודחפה לעצמה כמויות אדירות של קפאין, בשילוב עם התרופות זה מתכון למות. אחרי שקראתי את הכתבה המלאה נרגעתי פתחתי את המקרר וקיררתי את הגרון היבש עם פפסי מקס (אגב גם שם יש ממתיקים and I'm a live).
קחו דברים בפרופורציה, תוספת של תוסף תזונה הוא רק 5% מהתפריט, הכמות היא כל כך מינורית שהיתי באמת יותר חושש מעיסקת גולן טלקום
מזל עשיתי עיסקה עם אורנג עם חוזה.

• פותח/ת השרשור
הרשת שלנו התחיבה להוציא מהמגוון כל המוצרים שיש בהם אמינו ספייקינג אקסטרים לא אחד מהם, תעברו על המאמר שלנו שוב ותקראו שוב את התוויות.
לגבי הממתיקים, ישנה כמות מינורית כמו בכל מוצרי דיאט למינהם, לא היתי נכנס לפאניקה על כל פסיפס שהיתי מוצא בגוגל במיוחד שלא הצליחו לבסס זאת מחקרית. רק השבוע היתה את הפרשת בשר, לפני זה ביצים ומה עם חלב ? אח נתחיל לחשוש מכל מוצר אנחנו באמת נהיה בבעיה. צריך להסתכל על החיים במאקרו, בגדול יותר לחיוב ופחות לחשוש כל היום למות ממחלות. רוב הדברים קונספירציות לא מבוססות, וינט מדי פעם חייבים לעשות בלאגן על מנת לעלות כניסות לאתר אז כן, מחלות כמו סרטן יש שם די הרבה בכותרות.
היתי חייב לקרוא כי אני שותה פפסי וואלה לא בא לי למות. בכתה המלאה מספרים על כדורים נגד דיכאון שהיא היתה נוטלת, כדורים נגד חרדות אה ושילבה את זה לא פחות עם 8 ליטר של פפסי. אז כן, הגברת היתה מסוממת רוב הזמן ודחפה לעצמה כמויות אדירות של קפאין, בשילוב עם התרופות זה מתכון למות. אחרי שקראתי את הכתבה המלאה נרגעתי פתחתי את המקרר וקיררתי את הגרון היבש עם פפסי מקס (אגב גם שם יש ממתיקים and I'm a live).
קחו דברים בפרופורציה, תוספת של תוסף תזונה היא רק 5% מהתפריט, הכמות היא כל כך מינורית שהיתי באמת יותר חושש מעיסקת גולן טלקום
הענין הוא שאני מתכוון לקנות אבקת חלבון כי מה שיש לי עומד להגמר אז אני רוצה לבחון את האופציות שיש לי מבחינת איכות בריאות ומחיר, אם יש לי אפשרות לקנות מחברה X ולהוסיף עוד 20-30 ש"ח כדי להיות בטוח זה מה שאני יעשה, היה לי פעם את המוצר הישן שלהם עם האריזה הכחולה אין לי משהו נגד החברה פשוט אני רוצה להיות בטוח, תודה על המענה

עם 20-30 ש״ח יתנו לך שקט נפשי לך על זה.
יש המון דברים שאני עושה ללא הגיון ומשלם הרבה כסף, אבל מה יש לי שקט נפשי וזה הכי חשוב שתהייה רגוע ותיהנה מהחיים.

לגבי הממתיקים, ישנה כמות מינורית כמו בכל מוצרי דיאט למינהם, לא היתי נכנס לפאניקה על כל פיפס שהיתי מוצא בגוגל במיוחד שלא הצליחו לבסס זאת מחקרית. רק השבוע היתה את פרשת הבשר, לפני זה ביצים ומה עם חלב ? אח נתחיל לחשוש מכל מוצר אנחנו באמת נהיה בבעיה. צריך להסתכל על החיים במאקרו, בגדול יותר לחיות ופחות לחשוש כל היום למות ממחלות. רוב הדברים קונספירציות לא מבוססות, וינט מדי פעם חייבים לעשות בלאגן על מנת לעלות כניסות לאתר אז כן, מחלות כמו סרטן יש שם די הרבה בכותרות.
היתי חייב לקרוא כי אני שותה פפסי וואלה לא בא לי למות. בכתבה המלאה מספרים על כדורים נגד דיכאון שהיא היתה נוטלת, כדורים נגד חרדות אה ושילבה את זה לא פחות עם 8 ליטר של פפסי. אז כן, הגברת היתה מסוממת רוב הזמן ודחפה לעצמה כמויות אדירות של קפאין, בשילוב עם התרופות זה מתכון למות. אחרי שקראתי את הכתבה המלאה נרגעתי פתחתי את המקרר וקיררתי את הגרון היבש עם פפסי מקס (אגב גם שם יש ממתיקים and I'm a live).
קחו דברים בפרופורציה, תוספת של תוסף תזונה הוא רק 5% מהתפריט, הכמות היא כל כך מינורית שהיתי באמת יותר חושש מעיסקת גולן טלקום
איפה הפרופיל חומצות אמינו של אקסטרים ואיפה הפרופיל חומצות אמינו של סופר אפקט?
פניתי לבופר אפקט בעצמי ודרשתי מספר פעמים לקבל פרופיל חומצות אמינו ומה שניתן לי היה רק מסמך שמציין כמה אחוז חלבון יש במוצר.

סירבו לתת פרופיל חומצות אמינו.

נו ברור שיש הבדל אתם לא קוראים את התווית או שלא יודעים להבין אותה ויוצאים בהצהרות.
יש לך שם יותר אחוז חלבון ברור שהפרופיל יהיה שונה. אני מבין שזה בלתי נמנע, נכין סרטון שמסביר איך לקרוא תווית.

נו ברור שיש הבדל אתם לא קוראים את התווית או שלא יודעים להבין אותה ויוצאים בהצהרות.
יש לך שם יותר אחוז חלבון ברור שהפרופיל יהיה שונה. אני מבין שזה בלתי נמנע, נכין סרטון שמסביר איך לקרוא תווית.
ברור שהפרופיל יהיה שונה.
אבל אני רוצה לראות אותו.
לא ראיתי אותו.
אל תהפוך את הדברים שלי
איפה יש תווית שמפרטת איזה חומצות אמינו יש בפנים וכמה מכל אחת מהן?

תסביר לי איך חברה ישראלית היא הראשונה בעולם לשווק אבקת חלבון 96 אחוז?
ועוד במחיר זול יחסית?

עלו פה על תגלית בקנה מידה עולמי?
משהו שיהפוך את התעשייה על פיה?

הופך את הדברים ? אתה מתנסח בצורה לא ברורה, אתה טוען משהו ואני מגיב לטענה שלך, ביקשת מיבואן בקשה לא הגיונית ואני אסביר לך מדוע.
במידה והוא הציג לך בדיקה ובה רואים שהמרכיב הוא מי גבינה ויש בדיקה של אחוז חלבון, אז למה שהפרופיל יהיה שגוי ? זה מגוכח וחסר הגיון לחלוטין.
השאלה שהיא הנכונה מי ביצע את הבדיקה ? האם כשבדקו את החלבון בדקו את האחוז שלו זו הדרך הכי קלה לזהות אמינוספייקינג, אם הבדיקה בוצעה על ידי היצרן הייתי לוקח אותה בעירבון מוגבל. אנחנו ביצענו בדיקות מקיפות לאקסטרים, יותר מ- 200 חברי הפורום קיבלנו ממני לפרטי, ביצעתי ב- 3 מעבדות בדיקות, כרגע אנחנו עובדים עם אמינו לאב, יש לך ספק ? אין בעיה אפשר לבדוק כל אבקה, גייס כמה חברה שמוכנים לממן את הבדיקה, אם תרצה בדיקת פרופיל (למרות שזה מיותר) אז המחיר הוא פי 6 וגם אפשרי.
אקסטרים מותג הבית שלנו, גם המפיץ של אקסטרים עושה בדיקות מעבדה בעצמו כל הזמן ע״מ לוודא שלא דפקו אותו, וגם אנחנו עושים בדיקה נוספת. מכיון שאנחנו לא עובדים עם היבואן של סופר אפקט אין לי כל אינטרס לממן מכספינו את הבדיקות של סופר אפקט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית